REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Moment șocant la Rapid! Daniel Pancu și Florin Manea s-au bătut: „Tata e în mormânt și tu mă înjuri de morți?!”

Moment șocant la Rapid! Daniel Pancu și Florin Manea s-au bătut: „Tata e în mormânt și tu mă înjuri de morți?!”

Replica API 13 noiembrie 2019 | 00:00 628

Daniel Pancu (42 de ani), antrenorul Rapidului, și Florin Manea (43 de ani), managerul sportiv al giuleștenilor, nu se mai suportă și au ajuns să se înjure și să se bată!

Rapidul fierbe! Echipa nu performează așa cum se aștepta suflarea vișinie, iar în interiorul clubului mocnește un conflict periculos. Conform surselor Gazetei, antrenorul Daniel Pancu și directorul sportiv Florin Manea nu se mai înțeleg deloc!

Totul ar fi plecat de la faptul că Pancone suspectează că oficialul îl „lucrează" cu jucătorii străini pe care i-a adus pentru a-l demite.

După înfrângerea de la Snagov, 2-3, Pancu l-a sunat pe președintele Ovidiu Burcă și i-a transmis că mai rămâne la Rapid doar dacă jucătorii aduși de Manea sunt concediați.

De partea cealaltă, Manea s-a enervat cumplit și ar fi tunat într-o ședință: „Eu sunt mai rapidist decât toată lumea de aici! M-am născut în Giulești! Cum îndrăznește Pancu să îmi spună mie că aș încerca vreodată să lucrez împotriva clubului în care m-am născut și la care tata a stat cu sufletul toată viața?!".

Un alt episod șocant pe care Florin Manea l-ar fi povestit apropiaților săi a fost un conflict fizic avut cu Pancu. Aflați la un spriț cu toată conducerea, Pancone, în stare de ebrietate, l-ar fi înjurat de morți pe fiul regretatului Nae Manea, iar acesta ar fi reacționat extrem de violent, transmițându-i antrenorului: „Tata e în pământ și tu mă înjuri de morți? Ieși afară acum!".

În momentul în care cei doi au ieșit din local, Manea i-ar fi dat un pumn lui Pancu, acesta ar fi căzut, iar managerul a plecat acasă valvârtej. Trezit din euforie, Daniel ar fi realizat ce a făcut și s-a dus acasă la Manea să îi ceară iertare. Într-un final, Florin i-ar fi acceptat scuzele și l-ar fi primit să doarmă la el acasă!

Au intervenit liderii galeriei

Pentru a calma spiritele, șefii ultrașilor, Liviu Ungurean, zis „Bocciu", și Gheorghe Răducan, cunoscut sub numele de „Gigi Corsicanu", au purtat discuții cu cei doi rapidiști.

Suporterii le-ar fi transmis oficialilor că este momentul să se strângă rândurile pentru a se concentra toți pe promovare, dar Manea e în continuare foarte supărat pe Pancu pentru că l-a acuzat de jocuri necurate.

5.000 de euro pe lună câștigă Pancu la Rapid. Acesta mai are contract cu giuleștenii încă două sezoane și jumătate

7 este locul pe care îl ocupă Rapid. Echipa e la trei puncte de locul 3, adică poziția de baraj pentru promovare

„Eu nu am venit la Rapid pentru bani, dar fi o aberație să spun că muncesc gratis, am 2.500 de euro salariu" - Florin Manea, director sportiv Rapid

„Eu îi cunosc pe acești oameni din galerie de când eram mic. Gigi Corsicanu mi-e prieten, mi-e ca un frate. M-a sunat și mi-a zis «Trebuie să vii, ești de-al nostru, avem încredere în tine!». A vorbit cu conducerea și le-a spus «Avem nevoie de Florin că uite ce face, are relațiile respective»" - Florin Manea, director sportiv Rapid

A fost închis în SUA

Florin Manea a povestit la GSP Live de ce a făcut închisoare în America: „A fost adevărată povestea cu cardurile. Erau riscuri, însă mi s-a părut o modalitate ușoară de a face bani. Unii furau numerele de carduri, eu mergeam și scoteam bani. Mi-am asumat totul și nu m-am ascuns. Am stat 9 luni închis într-o cameră fără geamuri, a fost groaznic. În momentul în care am fost transferat în România, cel care mă arestase mi-a zis că mă voi întoarce sigur în State. Eu le-am spus că înapoi nu mă mai întorc și nu mai fac niciodată nimic. Am un mail în care un agent FBI mă felicită pentru faptul că nu am mai făcut nimic".

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Are dreptate Pancu, tine de bun simt de a recunoaste intr-un mod civilizat infrangerea fara jigniri si alte lucruri care nu fac cinste oamenilor.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920