REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Momente de GROAZĂ în autobuz: călători ameninţaţi de un bărbat băut, salvaţi de jandarmul de la Consulatul rus

Momente de GROAZĂ în autobuz: călători ameninţaţi de un bărbat băut, salvaţi de jandarmul de la Consulatul rus

Replica API 5 ianuarie 2013 | 00:00 125

Vineri, 4 decembrie a.c., ora 18.30, plt.maj. Tănase Gabriel care asigura paza şi protecţia instituţională la Consulatul General al Federaţiei Ruse din Municipiul Constanţa, a observat în interiorul autobuzului care circulă pe linia 42, oprit la semaforul aflat la intersecţia Bulevardului Ferdinand cu strada Mihai Viteazu, mai multe persoane care strigau şi bateau cu palmele în geamul din spate al autobuzului.

Subofiţerul a alergat şi a făcut semn şoferului să oprească. Conducătorul auto a oprit, iar pe uşa din spate au coborât patru persone. Trei dintre acestea au indicat un bărbat care ameninţa cetăţenii din autobuz cu un cuţit. Subofiţerul a imobilizat respectiva persoană şi a cerut sprijinul unei echipe de intervenţie din cadrul inspectoratului. Echipajul de jandarmerie a ajuns imediat la faţa locului şi a făcut un control corporal sumar asupra persoanei în cauză. Asupra acestuia, jandarmii au găsit în pantaloni, la spate, un cuţit cu lama de 17 cm, cu mâner de lemn şi un satâr cu lama de 13 cm. Bărbatul aflat în stare de ebrietate, le-a declarat jandarmilor că nu are nicio vină, că nu a ameninţat pe nimeni cu cuţitul şi că se întorcea acasă de la un grătar. Cele trei persoane au declarat că acesta s-a urcat de la staţia "Dacia", a început să se lege de toată lumea din autobuz şi că la un moment dat "i s-a pus capsa" pe una dintre cele trei persoane pentru că i s-a părut că nu-i acordă destulă atenţie. A început să înjure, ducând o mână în spatele pantalonului. Un pasager a observat că acesta are un cuţit şi l-a avertizat pe tânărul cu care avea ceva de împărţit. Tânărul i-a întors mâinile la spate şi i-a rugat pe ceilalţi pasageri să sune la 112 şi să anunţe incidentul. În zona intersecţiei străzii Mihai Viteazu cu bulevardul Ferdinand l-au alertat pe jandarmul aflat în postul de pază.

Lui Behan A., de 36 ani, din Constanţa, jandarmii i-au întocmit actele premergătoare pentru fapta de tulburare a ordinii şi liniştii publice prin ameninţări şi portul şi folosirea fără drept de obiecte periculoase în mijloacele de transport în comun. Acesta a fost predat la Secţia 3 Poliţie Constanţa pentru continuarea cercetărilor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367