REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

MOMENTE DE GROAZĂ în staţia Balada! O femeie riscă să rămână infirmă din cauza unui şofer de autobuz

MOMENTE DE GROAZĂ în staţia Balada! O femeie riscă să rămână infirmă din cauza unui şofer de autobuz

Replica API 9 noiembrie 2018 | 00:01 344

Momente de groază pentru o femeie în vârstă de 63 de ani! Aceasta riscă să rămână infirmă, după ce un picior i-a fost acroşat de roata unui autobuz! Totul s-a petrecut când femeia încerca să urce în mijlocul de transport în comun.

Potrivit oamenilor legii, incidentul a avut loc în jurul orei 17:25, când un bărbat, în vârstă de 48 de ani, a condus un autobuz, pe strada I.G.Duca din Constanţa, dinspre bulevardul Mamaia către bulevardul Al. Lăpuşneanu. La staţia Balada, pe fondul neasigurării la plecarea de pe loc, o femeie, în vârstă de 63 de ani, a fost rănită în timp ce încerca să urce în autobuz, fiind surprinsă de închiderea ușilor. Membrul inferior stâng a fost prins în ușile autobuzului, iar cel drept a fost acroșat de roata acestuia.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală gravă a pasagerei.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta de la ratc nu sunt soferi sunt carutasi nu respecta nici o regula de circulatie sau de bun simt se cred stapanii soselele.
3
0
Posesori de permis frustrati in trafic si calatori care confunda autobuzul cu taxiul ! Si cred de asemenea ca nici unul dintre voi nu a muncit mai mult de o zi in viata lui , sa va fie rusine...pardon, habar nu aveti ce este aia !
2
2
Sa iti dau la trompeta patitule
1
3
Sa ma kac in gura la toti soferii de autobuze
6
2
Nu generaliza in orice institutie st si oameni incapabili...
3
0
cei mai cretini oameni sunt astia de la autobuze , nu acorda prioritate, nu se asigura , ii doare fix undeva ca sunt in autobuz .daca citeste vreun cretin de sofer de autobuz asta , sa stiti ca se intoarce roata imbecililor
6
2
SANT SINGURUL ACUM IMI DAU SEAMA AM FOST PRINS DE DOUA ORI IN 100 LINIA SAT VACANTA CYTY MALL DAR PROBLEMA ESTE CA ERAM SI CU FETITA CARE PRIMA DATA AVEA 6 SAU 7 ANI IAR ANUL ASTA 10 DAR TOTUSI CRED CA USILE AU SENZORI SI SE DESCHID RUSINE SOFERI LA CAP LA CAI CU CARUTA
8
5
sunt nemernici, conduc cu viteza, trantesc oamenii pe jos de-si sparg capetele si nici macar nu se obosesc sa cheme ambulanta...
13
2
Dupa cum vorbesti pari un amarat lenes si frustrat. Nu e vina mea ca nu ai reusit in viata si singurul tau mod de a protesta e sa scuipi si sa injuri printre dinti. Cat despre numaratul banilor - sa fim seriosi, singurul loc unde ai wi fi e autobuzul.
11
6
uite eu ma ocup cu numarat de bani si nu imi place sa fiu deranjat din activitatea astea. alti prieteni de ai mei opereaza mame de retarzi care pun intrebari aiurea pe forumuri. si pune dracu mana si invata sa conduci si sa respecti pietonii.
3
9
soferii de autobuz,chiar daca mult timp i-l irosesc degeaba daca sunt in actiune,adica conduc se grabesc,nu odata eram sa raman cu un picior intre usi
9
6
Cea mai buna meserie. Trebuie sa fii f.inteligent si sa muncesti mult Hai toti sa ne angajam soferi de autobuz... Bai nene, cineva trebuie sa faca muncile grele si speciale
10
3
Mai lasati gargara , clevetitorilor , nu este autobuz RATC , si nici Citybus ...sac ! Usile nu se mai deschid a doua oara tocmai pentru a evita situatii de genul asta ! Cine este in statie urca , cine nu este...nu urca ! Dupa voi ar trebui sa stea autobuzul in statie si sa va astepte inca de cand va suna ceasul desteptator !
20
9
Voua nu va convine nimic: soferii de taxi - nu, cei de autobuz - nu, maxi-taxi - nu, soferii care nu opresc cand treceti, cu ochii in telefon, pe trecere - nu! Toti sunt niste jegosi. Dar voi cu ce va ocupati, fratilor, in orasul asta? Toti sunteti academicieni?
34
24
La locala ovidiu ag de la locala Aghisan face abuzuri in trafic si este si brunetel
19
3
Sunt niste nenorociti soferii de pe autobuze .Alergi dupa autobuz si chiar daca este in statie dar a apucat sa inchida usile nu le mai deschide si pleaca .Chiar daca este gol autobuzul . Ar trebui verificati au un comportament MIZERABIL si SFIDATOR fata de calatori.
26
17
Fagabou si consiliu de administreatie al noi companii ctbus nu vor fi trasi la raspundere de procurori pentru ca batrina avea abonament de la ratc. Asa confirma curtea de apel si avocatul poponarilor.
12
11
Folositi cu incredere compania de transport Citybus Constanta!!!
5
20
cei mai imbecili cretini labagii samd, sunt soferii de autobuze . se cred cei mai smecheri in mizeriile alea de autobuze
35
16

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218