REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
12.3° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Momentul sechestrării Alexandrei a fost filmat: Anchetatorii dau toate detaliile

Momentul sechestrării Alexandrei a fost filmat: Anchetatorii dau toate detaliile

Replica API 29 iulie 2019 | 00:00 161

Anchetatorii au reușit să stabilească felul în care Gheorghe Dincă a ajuns să o sechestreze pe Alexandra Măceșanu, a doua fată care a fost sechestrată, violată, ucisă, tranșată și incinerată. Se pare că tânăra l-ar fi rugat pe acesta să o ajute să ajungă la liceul din Caracal, la care tânăra învăța, pentru a se întâlni cu iubitul său. Fata s-a urcat în mașina bărbatului și au pornit spre Caracal. Dincă a oprit mașina undeva lângă instituția la care fata învăța.

Potrivit anchetatorilor, mașina a fost oprită chiar în raza unei camere de supraveghere care ar fi filmat oprirea mașinii și l-a surprins pe Gheorghe Dincă în timp ce a coborât de la volan și s-a urcat pe bancheta din spate lângă Alexandra. A rămas acolo timp de aproximativ 20 de minute. Anchetatorii cred că este momentul în care agresorul a legat-o pe victimă, momentul în care o sechestrează efectiv. 20 de minute mai târziu, Gheorghe Dincă s-a urcat din nou la volanul mașinii și a demarat spre o destinație necunoscută, cel mai probabil spre casa în care a comis oribila crimă.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ba idiotilor. Pana nu se gaseste cadavrul sunt sperante mici sau mari ca fata sa fie vie. Si idiotii din toata tara ies pe strada si aprind candele. Distrugeti psihic Familia fetei care spera ca fata sa fie gasita vie la retele de traficanti. Inca nu sunt dovezi de crima daca i s-au oprit bijuterii si s-a gasit putin par. Nu mai aprindeti candele pe strazi idiotilor pana ce autoritatile nu stabilesc dovezile.
1
1
din ce retea se telefonie a sunat alexandra?
0
0
poate o lovise si o lasase inconstienta ! ai niste intrebari cretinoid de individ limitat intelectual
16
2
din curiozitate,dupa ce s-a dat jos de la volat si pana a urcat in spate,ce a retinut-o pe fata sa nu coboare repede ??????
4
16

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218