REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Monica Anisie

Monica Anisie

Replica API 1 aprilie 2020 | 00:00 1477

Ministrul Educației, Monica Anisie, consideră că anul școlar nu trebuie să fie înghețat și că, după ce au fost publicate mai multe variante ale testelor pentru examene naționale, elevii au garanția că pot promova examenele. Îi reamintim ministrului că promovabilitatea la examenele naţionale este mai mică de la an la an. În condiţiile în care elevii au mers la şcoală, iar profesorii şi-au putut preda materiile. Nu putem să nu remarcăm excelentă logica a demnitarului: nu contează formarea elevului, ci trecerea testelor! Sau, cu alte cuvinte, ne furam singuri căciula.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mihai Sorin suna la usa ISJ. Deschide Codreanu Alina si spune: Buna ziua, ce doriti? Fraierul raspunde: Buna Alina, sunt Sorin si am venit s-o sug. Alina Condreanu intreaba: S-O CE? Fraierul raspunde: SORIN!
2
0
In conditiile in care copiii din ziua de azi nu mai sunt interesati sa invete, nu va mai bateti mult capul cu ei. Condensati anul scolar, dati teste simple si gata, le ajunge. Pentru cules fructe si legume in Spania nu le trebuie mai mult.
4
0
Si voi, astia de la fituica asta numita Replica, ce-ati vrea, sa piarda copiii un an din viata?! Bai, dar prosti mai sunteti! Elevii de clasa a VIII, ca si cei de-a XII-a au terminat materia, erau in faza unor recapitulari si consolidari de cunostinte si de simulari ale examenelor. Cum sa ingheti anul, voi mai aveti vreun neuron functional?! Pe de alta parte, Anisie, desi PNLista, iar eu ii detest din rarunchi pe astia, in frunte cu Stapanul din Deal, nu poate avansa nicio solutie, cata vreme nu se stie cat va dura starea de urgenta. Asta daca mai gandim cu capul...
5
1
Cata filozofie si ce abordare profunda la imbecilii si gargaragiii de la Replica! Amuzant din partea unora care, ei insisi, chiar mergand la scoala, n-au prins si n-au inteles nimic, nici macar la capitolul caracter si bun simt! Vedeti-va de gunoaiele voastre de articole si nu mai debitati opinii despre Scoala si despre Educatie doamnelor si domnilor de la Replica!
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108