REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Monica, așteptată acasă la Irinel Columbeanu după despărțirea de Mr Pink

Monica, așteptată acasă la Irinel Columbeanu după despărțirea de Mr Pink

Replica API 2 august 2021 | 17:49 5376

Monica Gabor a plecat în Dubai după despărțirea de Mr Pink, însă în această toamnă este așteptată acasă chiar de Irinel Columbeanu, fostul ei soț. Cei doi vor trebui să facă din nou echipă pentru a rezolva împreună o situație delicată în care sunt implicați amândoi.

Monica și Irinel ar putea plăti din buzunar aproape 300.000 de lei

Monica Gabor și Irinel Columbeanu sunt citați împreună într-un dosar în care se cere atragerea răspunderii pentru intrarea în insolvență a unei firme pe care cei doi erau asociați. ”Monica Columbeanu SRL” este societatea care a produs celebrul reality-show despre viața spectaculoasă a cuplului, în urmă cu un deceniu și jumătate și care a fost difuzat la un post național de televiziune.

După plecarea Monicăi, firma a fost lăsată de izbeliște și a acumulat datorii mari la ANAF. Un cabinet de insolvență a solicitat ca cei doi asociați să plătească din propriul buzunar datoriile, fiind considerați principali vinovați pentru situația în care a ajuns societatea. În 2009, la data ultimului bilanț, societatea celor doi ajunsese la datorii de aproape 300.000 de lei.

n paralel, Monica și Irinel sunt citați și într-un alt proces aflat pe rol, în care o societate cere partajul judiciar între cei doi foști soți.

Și în acest caz, este vorba despre o sumă de recuperat de către respectiva companie.

Monica Gabor trebuie să-și facă drum la București toamna aceasta

Monica ar trebui să se prezinte la cele două procese în septembire și octombrie, atunci când au loc următoarele înfățișări. Ea a fost citată inclusiv în Statele Unite, pe vremea când încă mai locuia acolo, însă nu a răspuns în nici un fel invitației la tribunal. Dacă totuși va decide să nu se prezinte, procesele s-ar putea judeca în lipsă, însă hotărârea magistraților ar puea să nu-i fie pe plac Monicăi, mai ales că vorbim de sume mari de bani.

Ce interdicții îi punea Mr. Pink Monicăi Gabor, în timpul relației?

Monica Gabor s-a despărțit recent de milionarul Mr Pink și și-a șters toate fotografiile în care apărea alături de acesta, pe contul ei de Instagram. Ea a părăsit Statele Unite și a mers în Dubai, acolo unde locuiește sora ei, Ramona, care are o afacere proprie cu parfumuri de lux. Monica Gabor și Irinel Columbeanu au divorțat în 2011 dar au păstrat legătura de dragul fiicei pe care o au împreună. Irina, fetița celor doi, are 14 ani și până acum a locuit în SUA, alături de mama ei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O speli si e ca noua rulata in C C p
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218