REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Monica Macovei a UMILIT-O pe Viorica Dăncilă, în direct, la Digi 24: 'Atât a putut, atât a dus-o capul. Vor să omoare justiția'

Monica Macovei a UMILIT-O pe Viorica Dăncilă, în direct, la Digi 24: 'Atât a putut, atât a dus-o capul. Vor să omoare justiția'

Replica API 3 octombrie 2018 | 17:38 472

După contrele din Parlamentul European cu Viorica Dăncilă, Monica Macovei i-a aplicat o nouă ”corecție” premierului care a acuzat-o de fake news, în direct la Digi 24. Macovei a umilit-o pe fosta sa colegă din PE, spunând că atât ”o duce capul”, referindu-se la atacul premierului la adresa celor care au întocmit rapoartele MCV la adresa României.

În plus, Macovei e de părere că PSD urmărește ”să omoare justiția, să omoare presa independentă, să timoreze magistrații”.

”Rezoluția nu va fi favorabilă, pentru că nu are cum. Toți liderii de grupuri parlamentare au criticat România. L-a jignit pe comisar, a jignit Comisia. Atât a putut, atât a dus-o capul. A întrebat cine a scris MCV. Eu vreau să intrăm în Schengen, dar să rămână MCV. Cine a mai auzit că au fost dosare pentru 3.000 de judecători? De ce nu au fost trecute în rapoartele MCV aceste abuzuri? Pentru că nu au fost!

E lupta penalilor, condamnați, anchetați, împotriva justiției. Vor să omoare justiția, vor să omoare presa independentă, vor să timoreze magistrații. Viorica Dăncilă a mințit, așa cum mint colegii europarlamentari din PSD. Dăncilă a atacat MCV și pe Timmermans, pe toți cei care au vorbit. Discursul Vioricăi Dăncilă e exact discursul lui Viktor Orban, așa mi-au spus niște colegi germani. Să spună poporul dacă o iubește! Să spună oamenii care ies în Piață dacă o iubesc!”, a spus Monica Macovei la Digi 24.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, miercuri, în cadrul dezbaterii din Parlamentul European, că nu a venit la Strasbourg pentru a da socoteală, ci din din respect și prețuire pentru forul european. Șeful Executivului român a solicitat aceeași atitudine față de poporul român.

"Nu am venit să dau socotoleală. Am venit pentru că vă prețuiesc și vă respect. Cer același respect pentru România din partea dumneavastră. Întreb pentru cine vrem să construim? Pentru politicieni, pentru MCV, pentru europeni. Nu, trebuie să facem o justiție corectă pentru cetățeni. Justiția trebuie să fie garanția că legile și drepturile cetățenești sunt respectate, iar cine le încalcă va fi sancționat. În ce fel a vorbit MCV despre încălcarea drepturilor?", a declarat premierul Viorica Dăncilă, în cadrul dezbaterii din Parlamentul European.

Liderul de la Palatul Victoria le-a cerut însă europenilor să nu ignore abuzurile care s-au petrecut în sistemul judiciar din țara noastră, din cauza protocoalelor secrete cu serviciile.

"Nu am văzut nimic despre protocoalele secrete dintre SRI și instituțiile din justiție. În baza protocoalelor, milioane de români s-au aflat sub monitorizarea SRI. Asta înseamnă că acest mecanism și-a ratat menirea pentru care a fost creat și cer oficial să ni se spună cine a furnizat datele și a făcut rapoartele MCV", a completat Dăncilă.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Are o expresie a fetei de parca i-a bagat Basescu pula in cur pe la spate si ei nu-i displace ! Ptiu , urata cu draci betiva !
5
3
pai ce sa vedem la digi ??? manipulare, servicii securiste , minciuna ! Intr-un cuvant Soros!...si putin din basescu..
3
3
Nici cu comunista de Macovei nu se poate. Asta e tara: Macovei , Dancila, Orban, Dragnea, Ponta, Crin, Turcan, Blaga, Mazare, Robu, ... etc etc etc
5
2
Monica , o tarfa, o idioata. Ea vorbeste ???? Cum ma apara in p.e. , uitate la mutra ei. E plina numai de rautate. Cand o vede un barbat fuge de ea
11
4
Cand va scapa Rimania de jigodia asta antiromaneasca?Votati romani asa ceva ca sa " mearga" bine Romaniei
12
4
Nu ca dancila n-ar fi proasta neamului, dar si monicaca macovei e pisatul neamului, scarboasa creatura.
14
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218