REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Monica Macovei s-a decis: își înregistrează partidul

Monica Macovei s-a decis: își înregistrează partidul

Replica API 2 iunie 2015 | 00:30 223

Asociația M10 a Monicăi Macovei va dispărea din spațiul public. Locul ei va fi luat de noul partid al Monică Macovei. Anunțul a fost făcut de un membru fondator al acestei asociații, Adrian Papahagi.

„Înregistrăm la tribunal partidul M10 în această săptămână pentru a oferi o expresie politică celor care se recunosc în tenacele spirit al dreptății. Vom fi partidul celor care între Antena 3 și DNA susțin DNA, între Patapievici și Breban îl preferă pe Patapievici, între Washington și Moscova, aleg să privească spre Washington”, a scris Papahagi pe Facebook.

Redăm întreg mesajul postat de Adrian Papahagi:

„S-a întețit ofensiva ticăloșilor.

Tăriceanu, Ponta, Udrea, Orban și presa mercenară asediază zi de zi DNA și ICCJ, făcând din cazul șantajistei Rarinca vârf de lance. Dacă a fost eroare judiciară, aceea e punerea în libertate a șantajistei, nu arestarea ei.

În alt registru, s-a reîncălzit „mândria de a fi român” și lupta cu ambasadele străine. Se regăsește același atac din vara anului 2012 împotriva justiției și Occidentului; din păcate, s-a alăturat și Traian Băsescu asediatorilor, atunci când s-a transformat în avocatul informal al Elenei Udrea și a vorbit despre „guantanamizare” și „lingătorii de clanță la ambasadele străine”.

Pe alt plan, gașca stângii resentimentare a reluat războiul cultural cu Pleșu, Liiceanu și Patapievici. ObsCul și CriticAtac pe de o parte, Breban și alți academicieni demni de Elena Ceaușescu pe de alta, ar vrea să-i lichideze, dacă s-ar putea, pe intelectualii pro-occidentali. Lectorii de la universitatea Lumina și purtătorii luminii ce ne vine de la răsărit s-au aliat cu vechii securiști pentru a demola tot ce n-au putut ei construi.

Lupta e inegală și suntem din nou în minoritate. Toate partidele existente sunt de partea borfașilor, fiindcă sunt legate cu fire subterane de rețelele de corupție ale tranziției. Releele lor din presa autohtonă funcționează (ca) unse, în timp ce nouă ne-au rămas câteva ziare care abia supraviețuiesc și internetul.

Nu e însă destul să constatăm, să denunțăm sau să ne lamentăm. Înregistrăm la tribunal partidul M10 în această săptămână pentru a oferi o expresie politică celor care se recunosc în tenacele spirit al dreptății. Vom fi partidul celor care între Antena 3 și DNA susțin DNA, între Patapievici și Breban îl preferă pe Patapievici, între Washington și Moscova, aleg să privească spre Washington”.

psnews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218