REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Monica Macovei s-a DEZLĂNȚUIT în PE: 'Un grup de politicieni corupţi, conduşi de condamnatul Liviu Dragnea, a luat ţara în mână şi dă cu ea de pământ'

Monica Macovei s-a DEZLĂNȚUIT în PE: 'Un grup de politicieni corupţi, conduşi de condamnatul Liviu Dragnea, a luat ţara în mână şi dă cu ea de pământ'

Replica API 15 aprilie 2019 | 00:00 129

Europarlamentara Monica Macovei a declarat luni, în plenul PE, la dezbaterea privind situaţia statului de drept în România, că ”un grup de politicieni corupţi, conduşi de condamnatul Liviu Dragnea, a luat ţara în mână şi dă cu ea de pământ", ea cerând europarlamentarilor să ajute România şi argumentând că tuperea de Europa e coşmarul pe care ţara noastră l-a trăit decenii la rând, conform stiripesurse.ro.

"Un grup de politicieni corupţi, conduşi de condamnatul Liviu Dragnea, a luat ţara în mână şi dă cu ea de pământ", a declarat Macovei.

Ea a precizat că românii nu sunt un popor inert şi că ies în stradă de peste doi ani, fiind "gazaţi".

"Vă cer să ajutaţi România. Ruperea de Europa e coşmarul pe car ţara noastră l-a trăit decenii la rând. Vrem în Europa", a spus Macovei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am ajuns ca un procuror comunist alcoolic platit de Soros sa ne spuna ce sa facem in Romania. Ne facem de ras cu curvele si alcoolicele astea prezentate europenilor ca luptatoare pentru dreptate. Hai sa o lasam jos cu Dragnea ca el este cel ce trebuie sacrificat ca da ni se arate ce patim daca indraznim sa zicem ceva sau chiar sa furam in tara noastra. In Romania numai straini pot sa fure si sa nu raspunda ai nostri numai daca se uita mai lung gata la puscarie.
5
2
O comunista cu simpatii securiste care pentru a prelua puterea in Romania minte cu nerusinare ca e de dreapta. Tot de dragul daramarii PSD rezistentii se fac frati cu astfel de draci. Din astfel de prostii Romania va fi mai mica , impartita intre "vecini". Dar inconstienta unor oameni ca ea e marrrre si nu se vede pericolul. Iar sri si sie parca nu exista.
7
0
@ 20:56 pentru tripleta ,multa muie cu cacat prostovani ai galaxiei! Sa va futem nevestele pana raman gravide ca sa nu mai faca copii prosti ca voi !Multa muie pana va reveniti la normal slugi basite, hai la supt pula ca de altceva nu sunteti buni !Baba Macovei va asteapa sa-i dati o limba la mingeac ca sa-i treaca betia ca se cam clatina cand vorbea in parlamentul european auzi gloante impuscaturi nino ,nino !
4
1
securista...alcoolista ....si urata si proasta...acum sincer , nu stiu care este ordinea.
6
2
Jegoaso, odrasla de magistrati comunisti, tu inseti procuroare comunista ca lazar. Mizerabilo, bei pana te pisi pe tine si mananci rahat contra Romaniei. Iadul te mananca.
11
5
Ce fata de proasta are betiva asta! Iar niste avortoni penibili, care posteaza mai jos, ii dau dreptate. Ce mai poti spune?! De unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere...
6
4
gogule, cum penibila mai cacatule pesedist ? Ce, n-are dreptate, animalule ? Nu vezi ca nu mai scapam de oltenii astia hoti ? Muie dragnea infractorul, muie pesede !!!
5
17
dracnea da cu ea jidanilor,dupa hidrocarburi,teren agricol,aur ne-au luat si apa curata,muiepsde
6
5
foarte corect dna Macovei- dar sunt convins ca PE cunoaste perfect perversitatea, dublicitatea, discurs dual, minciuni ordinare a acestui guvern analfabet condus de o agramata, necunoscatoare a limbii romane si sluga perfecta a puscariasului Draknea care minte cu o nerusinare de neimaginat, una scoate prin gura aia spurcata si alta face in realitate- este tipul celui ce injunghie pe la spate in timp ce iti zambeste- este dew o nocivitate greu de imaginat A reusit sa subjuge aproape toate institutiile statului- INCREDIBIL CA NU POATE FI OPRIT
8
11
PENIBILA!!!
12
8

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218