REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Monica Niculescu, Irina Begu și Ana Bogdan s-au întors în țară! Secretul din spatele victoriei fabuloase cu Cehia: „Ne-a ajutat foarte mult, avea bătături în palme”

Monica Niculescu, Irina Begu și Ana Bogdan s-au întors în țară! Secretul din spatele victoriei fabuloase cu Cehia: „Ne-a ajutat foarte mult, avea bătături în palme”

Replica API 12 februarie 2019 | 00:00 368

Irina Begu, Ana Bogdan și Monica Niculescu au revenit în România, după calificarea în semifinalele Fed Cup în fața Cehiei, scor 3-2. Simona Halep și Mihaela Buzărnescu nu au mai venit în țară, urmând să participe la turneul WTA din Doha.

Duelul România - Franța, din semifinalele Fed Cup, va avea loc în weekendul 20-21 aprilie, în deplasare

Irina Begu: „Încă nu realizez ce am făcut, dar în următoarele zile sigur îmi voi da seama. Noi am început acest drum în urmă cu 5 ani, a fost un drum lung, dar a meritat. Acum suntem în semifinale. Sperăm să facem un rezultat și mai bun. Să ajungem în finală și să aducem acest trofeu în România”.

Monica Niculescu: „Am reușit cel mai bun tenis în Cehia. Doar cu un tenis de calitate puteam învinge în proba de dublu cea mai bună pereche din lume. Ne-a ajutat foarte mult că domnul Boc a venit în fiecare zi de la ora 13 și ne susținea, bătea în tobă, avea bătături în palme. Sunt foarte curioasă ce suprafață vor alege francezii”.

Ana Bogdan: „A fost foarte greu pe margine să stau și să mă uit. Atmosfera a fost incendiară. Le mulțumim susținătorilor noștri, în special domnului Boc, care a fost cel care a dat tonul. Îmi doresc din toată inima să joc cu Franța și să câștigăm”.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Poate acum dupa ce au fost condamnati cei ce si-au insusit terenurile. Constantenii se vor trezi, nu cu altii pe cap ci din somnul de kkt pe care il traiesc. 117 hectare furate si redobandite de stat, adica de primarie, C-ta are nevoie de un primar ca Boc
2
0
daca se ducea altul sarea imediat presa si DNA-ul sa vada pe ce bani s-a dus acolo! Din cate vad e o intreaga gasca din Cluj!
2
3
duceti-va la Cluj,sa vedeti oras,nu ca infectii comunisti care ne sug si ultima picatura de sange...las ca mai e putin si in lipsa sangelui,o sa suga altceva...
8
2
Felicitari d-le primar Boc! Bravo, un primar de nota 10 ! Felicit galeria! Super!
9
3
"Toba la tennis e ca muzica la priveghi" sau precum constantenii care au votat de atatea ori cu Pastaie... Bravo natiune.... de-aia sunteti intr-atat de jos... cu asa gandire...
3
7
campanie electorala,,uite culorile pnl. moooe pnl.
7
8
Nu pot spune ca am fost sau sunt sustinator personajului Boc. Chiar daca prezenta la Ostrava ar avea iz electoral iar imaginea era de pitic atomic trebuie sa recunosc ca galeria Romaniei a facut inconjorul planetei nu numai de cum s-a prezentat ci datorita faptului ca in nici un moment nu a deranjat jocul.
13
4
Toba la tennis e ca muzica la priveghi
3
9

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614