REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Monica Tatoiu în costum de baie, la 63 de ani

Monica Tatoiu în costum de baie, la 63 de ani

Replica API 13 august 2019 | 00:00 599

Monica Tatoiu

Are o inteligenţă sclipitoare, dar nu stă rău nici la alte capitole. Monica Tatoiu se menţine în formă şi la 63 de ani, aşa că nu poate trece neobservată nici la plajă. Ce-i drept, fosta femeie de afaceri alege să se bronzeze doar în străinătate.

Şi-a clădit o carieră de succes, dar a ştiut să se şi distreze. Şi-a asumat fiecare trăire, a vorbit cu nonşalanţă despre lucurile care i-au bucurat tinereţea şi viaţa. Astăzi, la 63 de ani, Monica Tatoiu adoră să călătorească, să viziteze şi să facă plajă, uneori chiar şi fără accesorii. Şi, spre surprinderea cârcotaşilor, are ce să arate.

''Eram doar eu cu Victor, pescăruşii şi peştii când am făcut plajă goi. Erau zeci de golfuri. Apoi ne duceam unde erau turiştii. Ştii ce mişto e să faci baie fără costum?!”, a povestit Monica Tatoiu la Antena Stars.

Pentru a arăta aşa, fosta femeie de afaceri face multă mişcare, joacă golf şi vizitează şi câte o clinică de înfrumuseţare. "Îmi pun botox şi acid hialuronic de vreo cinci ani de zile. Fac mezoterapie 8 săptâmâni toamna, 8 săptămâni primăvara, cu 200 de injecţii. Doare ca la balamuc. Dacă treceţi prin faţa clinicii când sunt acolo nu vă mai apropiaţi de ac. Fac mult sport, stau la soare, e vitamina D. Fac ski, înot, trăiesc ca şi cum ar fi ultima zi a vieţii’’, mărturiseşte ea.

okmagazine.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa lase una mai tinara narcisista asta si prin televiziuni si in costum de baie ca doctor in stiinte mai are putin si chiureteaza si le-a facut pe toat dao dracu
0
0
doamne fereste de mai rau. Sa nu ne arate si desuurile.. se poate la o asemenea varsta sa te mai iluzionezi
0
0
Mi se pare normal, ca dupa ce s-a dezbracat, sa fi fugit toti turistii. Apreciez ca e sincera.
0
0
Cunosc femei la tara care arata foarte bine si nu au auzit de saloane de infrumusetare sau botox. Mai bine banii pe care ii arunci acolo ii directionezi undeva unde e mare nevoie.Frumusetea sufletului conteaza mult mai mult.
0
0
Acum ani buni de zile, poate 10, poate mai mult, a fost invitata pe scena emisiunii "Nasul" lui Radu Moraru. Era, in public, tembelul de mare cantacios Florin Chilian. Ala care are o singura melodie cunoscuta, o inregistreaza in "n" variante si, apoi, cere 1000 de lei pe rahatul lui de album. Un bou supraevaluat. Acest bou a facut- varza pe madam Tzatzoiu. A terminat-o. Mai avea putin si plangea idioata. I-a inchis gura definitiv! Mi-a parut rau pentru ea. Acum insa, realizez ca merita. Este o tzatza, care isi da cu parerea peste tot si despre tot. O atotcunoscatoare enervanta.
5
0
Si ia zi tanti Monica la rascoala din 10 aug.1907 au tras jandarmii-n voi? "Pai am tras ca asa am primit ordin"
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614