REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Moș Crăciun vine în Ovidiu!

Moș Crăciun vine în Ovidiu!

Replica API 16 noiembrie 2019 | 01:13 533

Orașul Ovidiu organizează în perioada perioada 5-20 decembrie locul în care Moș Crăciun își mută căsuța plină cu daruri și veselie.

Se apropie sărbătorile de iarnă iar sania Moșului este pregătită. Un târg tradițional de Crăciun vă așteaptă să vă bucurați de spiritul sărbătorilor de iarnă. Astfel, parcul din fața Primăriei Ovidiu în perioada 5-20 decembrie se va transforma în tărâmul lui Moș Crăciun, iar surprize dintre cele mai frumoase îi așteaptă pe toți cei care vor veni să-l viziteze pe Moșul sosit tocmai din îndepărtata Laponie. De lângă Moșul nu vor lipsi nici spiridușii care au pus la cale spectacole și distracții.

Copiii și părinții sunt invitați să-l întâmpine pe Moș Crăciun pe 5 decembrie, la ora 17.00. La eveniment sunt așteptați și cei mai în vârstă care se pot bucura de vin fiert, vată de zahăr sau mere glazurate, toate făcute de mâini dibace. Aceștia îl vor ajuta pe Moșul și elfii săi la împodobitul bradului. Cadourile sunt gata, așa că cei mici trebuie să-și pregătească poeziile și cântecelele pentru că Moșul va fi tare darnic cu ei. Împreună cu Moșul cei mici vor cânta și se vor juca iar drept cadou, acesta le va oferi poze instant lângă șemineu. Pentru cei mici va fi pus la dispoziție de Primăria Ovidiu și un carusel gratuit.

În cadrul evenimentului, Corala Armonia a Arhiepiscopiei Tomisului va susține un concert cu cântece de Crăciun.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Poti beli pula la toti ovidenii care nu sunt cu pinochio
0
0
E bine ca aveti coaie in spatele conturilor false, fraierici de weekend in rest sunteti niste lepre niste muritori de foame va bate foamea ca spania stati bombardieri cu o cafea in fata toata ziua si asteptati bani de la pizde si altceva nu aveti de facut decat sa i sugeti pwla lu scupra. Fie ca va place fie ca nu o sa va muiasca pana o sa iasa la pensie pentru ca face si merita omul. Ce e al lui e al lui. Daca nici asta nu a facuf nimic in orasul asta sunteti batuti in cap cu pwla fwtwva n gura de panglicari ordinari.
0
1
Oricum acest cipano-farsirot va iesi iar primar, orasul Ovidiu e dominat de o putere pesedista-comunista, nu misca nimeni. pacat de acest orasel condus de PSD!!!
1
0
... care pe banii ovidenilor face statui inutile si balci ! Fa dracului un super market sau un spital de stat ca doar esti primar de oras nu de comuna ! Si nu iti mai comanda articole platite in presa ca deja ai devenit penibil !
5
3
Mos craciun este prietenul copiilor. Iar copii prietenii lui mos craciun. Ei nu sunt prieteni cu un om avid de publicitate care se caca pe el in orice material publicitar platit tot mai des sa apara. Ai auzit Scupra , fa ce crezi tu ca este frumos frate , dar nu ii mai pune pe toti sa te preaslaveasca. Pula mea ati ajuns mai rau ca nea Nicu. Mai trebuia sa apari si tu calare pe reni.
5
3
Felicitari domnule primar
5
2
Mereu la Ovidiu se fac evenimente ca in afara bravo bravo bravo
9
5
Indiferent de comentariile malitioase care vor urma, sa speram ca bucuria copiilor va prima ! Sa ne rugam si de un pic de zapada !
8
3
Bv bv Ovidiu
9
4

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920