REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Moș Nicolae vine în spitale! Societatea Arimex Comexim le pregătește surprize celor mici

Moș Nicolae vine în spitale! Societatea Arimex Comexim le pregătește surprize celor mici

Replica API 6 decembrie 2017 | 21:14 275

Societatea Arimex Comexim 2000 SRL a pregătit un meniu special pentru pacienții din Spitalul Județean Constanța, Spitalul de Boli Infecțioase și Spitalul CFR, iar cei mici vor avea o surpriză în ghetuțe dis de dimineață

Mic dejun: Ceai lipton cu lămâie, Unt, Crenwurști din piept de pui, Muștar cu hrean, Cașcaval, Cremă pufoasă de brânză, Caș proaspăt de vacă, Brânză de vaci, Gem de căpșuni, Miere, Supliment: desert, Biscuiți, Lapte dulce, Iaurt natural, Cocio milkshake capucino, Jogobella cu capșuni, Koktail Pina Colada, Prânz: Borș de crap românesc cu smântână, Supă de pui cu galuște, Supă de pui a la grec, Supă de legume dreasă cu iaurt, Mușchiuleț de porc cu la tavă și cartofi tărănești, Piept de pui la tavă cu piure de cartofi, Rasol de pui cu piure de cartofi, Ceafă de porc marinată la cuptor și cartofi cu rozmarin, Salată verde, Salată de varză albă cu morcovi, Salată de murături asortate (castraveți, gogonele pepene roșu și conopidă), Desert prânz: Clementine, Portocale, Banană, Măr copt cu miere și stafide, Cina: Ceai lipton cu lămâie, Ostropel din piept de pui cu pilaf, Trunchi de pește la tavă cu lămâie și sote de broccoli, conopidă, cartofi morcovi și rucola, Paste milaneze, Conserve de hering în sos tomat, Salată de icre de crap cu ceapă, Zottarella, Ficăței de pui în sos ostropel, Budincă de spaghete cu brânză de vaci și stafide, Desert cină: Biscuiți, Prajitură de casă.

Toţi copiii ştiu că Moş Nicolae se îngrijeşte îndeaproape de ei: celor cuminţi le aduce daruri, iar celor neascultători, o vărguţă! Dar nu toţi ştiu că şi soldaţii şi pescarii şi marinarii, îl consideră pe Sfântul Nicolae ocrotitorul lor. Adevărul este că Sfântul Nicolae este, de sute de ani, unul dintre cei mai iubiţi şi mai cinstiţi sfinţi. El nu este numai un moş care aduce daruri copiilor! Bisericile ridicate în cinstea lui pretutindeni în Europa şi poveştile despre minunile numeroase făcute de el sunt o dovadă a ajutorului pe care Sfântul Nicolae l-a dat celor sărmani şi celor aflaţi în primejdie, dar şi a dragostei pe care i-o poartă creştinii de pretutindeni.

Miercuri seară, salariații societății Arimex Comexim 2000 SRL au aşezat în papuceii micuţilor bolnavi peste o sută de pachete cu dulciuri, fructe, creioane colorate, dar și cărți de colorat din care vor afla despre Nașterea Domnului Iisus și despre Magia Crăciunului.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Astazi e ziua cand fiecare dintre noi ar dori sa primeasca ceva de la Mos Nicolae ...Frumos gest pentru copii.Este bine ca exista astfel de oameni cu suflet mare.Bravo!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367