REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

MOST WANTED Sebastian Ghiţă: Ponta a fost şantajat să o numească pe Koveşi la DNA

MOST WANTED Sebastian Ghiţă: Ponta a fost şantajat să o numească pe Koveşi la DNA

Replica API 6 ianuarie 2017 | 00:55 488

În timp ce Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) a decis joi emiterea unui mandat de arestare preventivă în lipsă pe numele lui Sebastian Ghiță, iar Poliţia a anunţat că face demersuri pentru identificarea şi reţinerea acestuia, o nouă înregistrare cu fostul deputat a fost difuzată la România TV. În înregistrare, Sebastian Ghiţă a susţinut că Victor Pontea a fost şantajat de generalul SRI Florian Coldea să o numească pe Laura Codruţa Koveşi în fruntea DNA, ameninţându-l pe fostul premier ca îi va anula vizita în SUA în apropierea alegerilor prezidenţiale, ceea ce "îl va distruge".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fugarul penal sebi ghizda
1
0
Ghita, un putoi care la 25-30 de anisori se invartea printre cei de la SRI. a turnat cat a putut ,baietii l-au pus in fata si a luat toate contractele cu s tatul pentru sute de milioane de euro,pe vremea lui Ponta.Tot baietii il tin ascuns acum si vor sa-l scape asa cum l-au scapat la magariile cu petrol.
1
0
BRAVO GHITA..VOI TOTI CARE ATI VOTAT BASESCU SAU IOHANIS SA MI SUGETI PULA SA VA FUT MORTI N GURA SA VA IAU TOT NEAMU N PULA.....VOI SANTETI VINOVATI..PRINCIPALI PT SITUATIA IN CARE SE AFLA TARA ..STAT MAFIOT LEGIONAR LIBERAL BASIST..SA MA SUGETI LA PULA DE SLUGI
3
1
asta stie destul de multe asa ca trebuie anchetat amanuntit tot: plagiaturi, numiri pe functii fara o analiza a competentei si restul, restul problemelor de acoperire la hotii si delapidari si .....
2
1
se ascunde curva ???...ii este rusine de ce golanii face ???.De ce nu a fost la sedinta CSM ?...Sau este cu tine Ghita...
4
2
un mincinos! itati-va numai cine sunt cei care ii sar in ajutor: Basescu si Tariceanu. Astia doi simt ca se strange funia la par si pentru ei
5
5
Trebuie sa l prindem.pe Ghita sa i punem leocplast la gura sa nu mai vomite escricheriile facute de justitia mafiota din tara de cacat numita ...roumania
4
4
Un stat mafiot.condus de cia si ambasade straine.
8
0
Incredibil cat de idioti sunteti. Asta v a furat miliarde de la gura copiilor, din pensiile bunicilor si l faceti erou. Ne meritam soarta cu asemenea popor de cretini.
8
5
Si uite cum' un infractor sadea, o infectie cu puroi uman, alde ghita in sensul propriu al cuvantului a deveni un ...erou. locul acesrui 'erou' este la parnaie, cand se va pricepe acest lucru atnci societatea romaneasca se va insanatosi, pana atunci...este o societate bolnava de sifilis de atata prostituare. Vrem conducatori penali in fruntea tarii, vrem hoti in guvern, apauze furtunoase din partea popoului.
7
4
Ma bucur pt ghita si il sustin pana la capat. Cacatii basisti au facut multe santajuri si amenintari. Exemplu mazare a fost super amenintat de ca atii astia . Respect PSD
5
10
din justitia de cacat a Romaniei. De urgenta demisia !!!
9
1
Bravo Ghita nu iesi din gaura de sarpe, da-ne zilnic ce hotii s-au facut, cine a furat, cine a tradat Romania, unde-i aurul Romaniei, unde-s padurile Romaniei, unde-i petroul Romaniei, unde-s banii Romaniei. Ghita sa crezi in Bunul Dumnezeu si totul va fi bine, ai incredere in Domnul Nostru si satanistii vor plati cat de curand ! Curaj Ghita, curaj, suntem langa tine, esti puternic si asa vei ramane, un haiduc viteaz !
11
10
Grav, foarte grav,oare Chiru era mic si el nu stia nimic?? De ce il uitati ca se supara, lui ii face mare placere sa se vorbeasca tot timpul despre el.Se pare ca in perioada ce va urma si el va vorbi foarte mult despre ALTII pentru a scapa el.Nu merita sa scape ,a facut prea mult rau ,si acum il mai sfatuieste si pe Marele Prostanac cum sa-i continuie opra.
2
4
Coldea si Kovesi sa-si dea demisiile!
11
9
asa s-ar cuveni, dar ce mai este normal in tara asta?
7
2
Ghita a fost ajutat de o parte a celor din SRI sa fuga. Nu poti sa dispari din senin fara ajutor. Tot unii din SRI ii dau si informatiile astea. Pentru ca se vrea indepartarea lui Coldea de la sefia SRI. Acum ramane sa vedem pt cine lucreaza Ghita. Daca e adevarata chestia asta, directia de contra-spionaj din SRI primeste bila neagra. Treaba lor e sa previna sa se intample chestii din astea.
15
0
O increngatura de dementi.La ocna ,tot in grup sa vedeti cum e si reversul!
12
3
Doi nenorociti, si tu si Ponta, hoti si penali, ati furat la greu, ati dezinformat,...etc., ati dezamagit poporul, circarilor si penalilor, niste nemernici, sa va fie rusine ! Esti prins in chingi, se stringe cureaua si decartezi !! Pentru circul asta mediatic ati fost si sunteti platiti din banii publici ?! Chir nu ca este rusine !? Tu esti prieten cu..., tradezi, asta-i prietenie, asa numesti tu prietenie ??!! Circarule !!
12
15

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614