REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Motivare ÎCCJ, "Gala Bute": Banii proveniți din infracțiuni au ajuns la Elena Udrea și PDL

Motivare ÎCCJ, "Gala Bute": Banii proveniți din infracțiuni au ajuns la Elena Udrea și PDL

Replica API 26 iulie 2017 | 00:30 461

Probele administrate în dosarul "Gala Bute" au dovedit că banii proveniți din infracțiuni au ajuns la Elena Udrea și PDL București, potrivit motivării sentinței pronunțate de Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ), notează Agerpres.

Potrivit sursei citate, Elena Udrea a respins toate acuzațiile care i-au fost aduse, susținând că probele administrate în dosar demonstrează nevinovăția sa.

"Inculpata Udrea Elena Gabriela a susținut că nu a pretins și nu a primit, în cursul anului 2010 și nici ulterior, direct sau indirect, bani sau alte foloase în legătură cu vreun act ce intra în atribuțiile sale de serviciu, iar materialul probator administrat în cursul urmăririi penale și al judecății infirmă într-o manieră categorică acuzațiile aduse. (...) Apărările inculpatei Udrea Elena Gabriela sunt nefondate, fiind infirmate de mijloacele de probă administrate în cauză. (...) Probele administrate (...) au dovedit fără echivoc că sumele de bani provenite din săvârșirea infracțiunilor de corupție au ajuns în patrimoniul inculpatei Udrea Elena Gabriela și al Organizației PDL București, prin remiteri în numerar sau plata contravalorii unor servicii prestate în favoarea acestora", se arată în motivare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Curva asta o sa fie mai in siguranta la parnaie . Adica , odihna , reculegere , mancarica , vizuina mobilata , posibilitatea sa devina scriitoare si aparatoare de infractori etc. In libertate fiind , exista posibilitatea sa dea peste ea un justitiar dintr-asta rebel , cu un cont baban la ,,banca maniei'' si cu o satisfactie imensa , sa-i rupa gatul !
0
1
La aceasta femeie, vinovata sau nevinovata, am gasit o calitate pe care nu am vazut-o la nici un om politic ; vorbesc de barbati; din preajma lui Basescu si nu numai: Loialitate ! Toti au dat bir cu fugitii cand omul n-a mai fost la putere, insa ea a ramas constanta! In rest...toti si toate sunt cu bube
1
0
ESTI BUNA DI DESTEAPTA , AI FURAT , DE FAPT AU FURAT MULTI CU TINE , PACATUL E CA ....CURVELE AU RAMAS LA MAL SI PLATESTI TU PT TOTI ......INCLUSIV TRAIAN BASESCU
3
0
Fara misto' ,tipa este cea mai tare dintre toti . A fost fidela basismului pana dupa basism,a ramas pe calea ei cu pretul puscariei,nu a plans ca impotentii zisi barbati politici. Ca e buna de p-a e real,tipa chiar stie asta si e ceva bun pentru orice femeie. Treaba este ca nu prea sunt barbati pe bune,care sa se compare cu ce are femeia asta asa,ca femeie pur si simplu,lasand la o parte faptul ca a intrat in rahatul coruptiei.Pula si muschii nu te arata ca barbat,e nevoide de altceva,care nu se degradeaza in timp,de caracter si principii,de loialitate,etc...Udrea le are si e femeie !
3
0
daca te miscai prin Bucuresti la inceputul anilor 2000, ti-o vindea Cocos la Inter. futeai si tu ceva. ca la vremea aia nu era consorti, ci doar peste si pocnitoare.
3
1
eu nu cred ca este vinovata, cineva vrea s-o vada dupa gratii, dar se va dovedi nevinovatia ei
2
6
dna Kovesi ?...Atunci care este esenta ? Sa mearga si kovesi la bulau.
6
4
Cine sa o futa pe ofilita asta??
6
3
Elena este nevinovata. Singura ei problema este ca arata bine si vor toti sa o futa.
10
5
Hai udrea si cu Codruta !! la bulau femei ordinare , sper sa beliti ochii acolo la bulau!
5
10

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367