REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Motivul bizar de la care ar fi pornit bătaia dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan

Motivul bizar de la care ar fi pornit bătaia dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan

Replica API 24 septembrie 2022 | 00:00 2036

În cursul serii de vineri, Laurențiu Reghecampf (47 de ani) și Anamaria Prodan (49 de ani) ar fi avut un conflict fizic, în urma căruia au fost chemați să dea declarații la sediul poliției din Snagov.

Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf

Cei doi se acuză reciproc de loviri, însă se pare că cel mai șifonat ar fi Laurențiu Reghecampf, care ar avea un ochi umflat. Motivul de la care ar fi pornit ”lupta” este unul bizar.

Reghecampf i-ar fi cerut explicații Anamariei Reghecampf pentru faptul că aceasta le-ar fi trimis mesaje sutelor de invitați la botezul fiului antrenorului cu Corina Caciuc, programat duminică, 25 septembrie, informează Prosport, în care tehnicianul era denigrat. Discuția ar fi escaladat și astfel s-ar fi ajuns la scandal și chiar bătaie.

Ambii au dat declarații la poliție și, potrivit realitatea.net, Laurențiu Reghecampf ar avea un ochi tumefiat, iar Anamaria Prodan ar fi fost pălmuită și trasă de păr, scrie digisport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
P******a tot p******a ramane,a suportato Reghe destul dar se vede treaba ca nici dupa ce sa saturat de ea si toanele ei Prodanca nu il lasa in pace cu toate ca ea spunea ca L.Regencamf a pierdut caci a lasato pentru alta,ei uite ca A.Maria a aratat cine a pierdut si se oftica dupa divortz.
12
0
A crezut ca va fi usor ca la Alexa, dar Reghe a reactionat ca un mascul !
12
0
are mana grea.Reghe trb sa bage alunecari si joc periculos
10
0
a dreqului largareta,nu zicea ea ca si.o punea cu un arab?cauta un n***u fa,dar nimeni nu o sa stea cu tine!
11
0
vai ce sifonata era parasuta a avut timp sa-si puna toate lanturile de haur la gat asa de speriata era MARS FA....ca ce-ti mai place sa te victimizezi daca mananci cacat despre el toata ziua vrei sa fie om cu tine????
13
0
Mahalagioaico, parasuto cu pletele artificiale in vant, botoxato, batauso -l-ai batut si pe alexa cand te-ai simtit tradata - Despre ce vorbim !? Babo, asa patesti cand te dai la barbati mai tineri ca tine. Parasuto ! Cum te-a suportat Reghe atatia ani ?! Asa il tratezi pe tatal copilului tau, pe "soarele tau", MAHALAGIOAICO, parasuto ?! Ce model esti pentru copilul tau, pentru fetele tale ?!
17
0
O baba urata, mahalagioaica, o scursura
17
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369