REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Motivul HILAR pentru care semafoarele NU sunt SINCRONIZATE

Motivul HILAR pentru care semafoarele NU sunt SINCRONIZATE

Replica API 27 august 2020 | 00:56 3395

Iniţial, ideea sistematizării traficului pe arterele principale ale Constanţei părea să fie promiţătoare, urmărind să asigure şoferilor un drum rapid şi fluent de la un capăt de oraş, la altul. Însă, imediat după începerea lucrărilor a fost dovedit contrariul, astfel că şoferii îşi pierd minţile în ambuteiaje şi cozi kilometrice.

Pe bulevardul Tomis, sute de şoferi sunt nevoiţi să aştepte minute în şir pentru a ajunge la destinaţie. Pe lângă lucrările care au loc pe raza bulevardului, şi semafoarele nesinconizate îi ţin pe şoferi blocaţi în trafic.

Se circulă bară la bară

Nu este nici prima, nici ultima dată când şoferii sunt prinşi cu orele în trafic, zilnic au loc astfel de situaţii care au juns să devină o obişnuinţă la Constanţa. O soluţie pentru ameliorarea traficului infernal de pe bulevardul Tomis ar putea-o reprezenta sincronizarea semafoarelor amplasate de-a lungul arterei, astfel încât şoferii să nu mai rămână blocaţi între intersecţii, însă, contactaţi de reporterii Replica, reprezentanţii Primăriei Constanţa nu au oferit niciun răspuns concret în legătură cu motivul pentru care autorităţile locale nu recurg la această soluţie care ar putea da randament.

“În momentul de faţă se execută lucrări de modernizare pe bulevardele Tomis şi Mamaia. Când vor fi finalizate acestea, se va lucra şi la sincronizarea semafoarelor”, au transmis aceştia. Întrebaţi dacă totuşi, acum, ar exista vreo soluţie pentru decongestionarea traficului, reprezentanţii Primăriei Constanța au precizat că nu au un răspuns.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce dracu' o sa faceti voi dupa campania asta? Ca la ce incasari aveti, maxim in Decembrie se termina banii...
0
0
Si pana la urma care este motivul ?
0
0
Constanta sau Babadag...cam la fel arata. Mergeti in Cluj, Oradea ...sa vedeti acolo nivel de dezvoltare...si surprinzator platim taxe la fel. Problema noastra e ca make si ciorile voteaza PSD
5
2
jurnalistii pluiii!!!
2
2
Ok si "Mtivul HILAR"?
5
0
Prostii care conduc Constanta au hotarat sa faca bd. Tomis cu sens unic de la Victoria - eMag - pana la primarie. Sa vedem atunci bataia de joc cum ne inghesuie ca niste animale pe str. Mircea care si asa e plin de canalizari sub nivelul asfaltului si acum nu face fata la trafic, dar dupa!!! BAI PRIMARIA CONSTANTA, NU TE CREDE UN CIOBAN CARE MANA OILE. Noi cetatenii suntem oameni nu animale sa-ti bati joc cu stalpisori si sensuri unice.
5
0
este vine prostanilor cu opel
3
4
Orasul arata din ce in ce mai bine
4
10
Noi vrem sa faca Fagadau ceea ce a promis nu sa va umple voua cacii!
4
1
Ai dreptate ma Constantene eu nu stiu cati bani a cheltuit Fagadau cu sprijinul consilierilor in patru ani pentru ca primarul nu a spus public lucrul asta,ia spune-mi tu ma profesore si mie si tuturor Constantenilor care a fost bugetul primariei si pentru ce s-au cheltuit bani,pentru ca ce s-a facut in Constanta in epoca Fagadau nu s-a facut cu bani familiei Fagadau.
5
0
Cine sint cei care au scos cronometrele de la stopuri si ce argumente au avut? Putea sa rezizte ceva bun,la noi?
14
2
La pod la fabrica al dobrogea intersectia mare spre cet semaforu e verde 5 secund si se face rosu, deci stai 8 minute si prinzi de 2 ori rosu!
9
1
Pai ce, orasul asta are primarie??? O adunatura de hoti si curve in primarie! Iar in ceea ce priveste traficul, acesta nu mai are nici o sansa sa fie descongestionat nici cu mama semafoarelor sincronizate fiindca a fost facut praf de toate sensurile goratoare trantite la voia intamplarii!!!
18
3
Voi vreti sa faca Fagadau in 4 ani ce nu au facut altii in 26. A scos din rahat Ratc ul si Confort Urban in primul rand.
4
25
parca in urma cu cateva luni montasera nu stiu ce dispozitiv la intersectia de la vaporas, care schimba culoarea semaforului in funtie de masinile de la semafor. O adevarata vrajeala si spalare de bani...M--E PSD
19
2
Lui FAGADAU.NU ESTE IN STARE SA FACA NIMIC B7N.
20
1
Diana.....nu am ras. A ba da. Esti hilara
2
10
Pai cine se ocupa acum de semafoare este o nulitate. Ce poti sa i ceri lui Dobrescu de la Confort Urban? De unde sa stie el despre semafoare din moment ce a fost numit in functie la indicatiile lui Fagadau? De aici trageti voi concluziile.
24
0
rezultatul mintii bolnave a lui fagadau cu litera mica
23
1
Tramudana ala le-a scos ca voia sa faca ceva afacere sa vanda noi... si asa a ramas.... de atunci.
18
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218