REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Motivul pentru care Maria Buză s-a mutat la țară. Cum a afectat-o pandemia

Motivul pentru care Maria Buză s-a mutat la țară. Cum a afectat-o pandemia

Replica API 24 septembrie 2021 | 00:00 1238

Actrița Maria Buză a povestit despre cum și-a reorganizat viața în ultima perioadă, în special după ce ne-a lovit pandemia de coronavirus. Aceasta a dezvăluit că a renunțat la traiul în București pentru moment și a ales să se mute la țară, acolo unde își construiește o casă.

Maria Buză

Actrița s-a mutat de aproximativ un an undeva lângă București și se simte mult mai liniștită acum, scăpând de agitația din oraș. Într-un interviu acordat pentru Cancan, Maria Buză a povestit cum a luat decizia de a se muta, dar și cum a afectat-o pandemia de coronavirus, citează click.ro.

Maria Buză s-a mutat la țară

„Am opt pisoi și doi câini. Avem casa în construcții la țară. Sunt retrasă la țară, să fie un an de când m-am mutat. Abia așteptam mișcarea asta. Ne mutăm într-o zonă foarte frumoasă.

Dacă poți să eviți orașul și să ai un spațiu, o curticică lângă oraș, cred că este o binecuvântare. Mă bucură cele mai simple lucruri, nu am nevoie de lucruri mărețe ca să fiu fericită. Sunt cea mai fericită. Doamne, Dumnezeule, rețeta fericirii e să te bucuri de ce ai, să nu îți dorești nimic mai mult și să nu regreți ce ai pierdut”, a declarat actrița pentru sursa anterior menționată.

„Familia a rămas la loc de cinste, dar factorul financiar mereu își alocă locul. El conduce, indiferent de cum ne organizăm, depindem de asta”, a mai spus aceasta, după ce pentru o lungă perioadă, nu a mai urcat pe scenă din cauza restricțiilor.

Însă în toată perioada aceasta, actrița și-a revizuit prioritățile în viață și a acordat mai multă atenție familiei, bucurându-se de fiecare moment petrecut alături de cei dragi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614