REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
11.5° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Motivul trist pentru care Florin Pastramă și-a anulat nunta în urmă cu 11 ani

Motivul trist pentru care Florin Pastramă și-a anulat nunta în urmă cu 11 ani

Replica API 13 iulie 2019 | 00:00 531

Brigitte şi Florin Pastramă

Florin Pastramă a dezvăluit care a fost motivul trist pentru care a fost nevoit să-și anuleze nunta în urma cu 11 ani. Brigitte și Florin Pastramă au fost prezenți în cadrul unei emisiuni ProTv unde au vorbit despre nunta pe care au făcut-o de curând.

Florin Pastramă și-a deschis inima și a dezvăluit că din cauza faptului că tatăl acestuia a făcut infarct în timpul unui botez care a avut loc mai demult în familia lui, a ales să anuleze nunta.

„În urmă cu 11 ani trebuia să mă căsătoresc, dar tata a făcut infarct la un botez din familia noastră, așa că am decis să anulez nunta. Nunta mea cu Birgitte a fost ca un omagiu pentru tatăl meu”, a declarat Florin Pastramă la ProTv.

Nunta celor doi soți Pastramă a avut loc la un salon de lux din Capitală, iar de organizarea nunții s-a ocupat chiar prietena bună a Brigittei, Oana Roman. Cele două se cunosc de 20 de ani, iar Oana s-a bucurat când Brigitte a ales-o pe ea să-i organizeze cel mai fericit eveniment din viața ei. La nuntă, conform declarațiilor făcute de Oana Roman, au fost invitați cam 430 de persoane.

Fiica lui Petre Roman a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars, că ceremonia religioasă, a avut loc în grădina salonului unde ulterior s-a ținut și petrecerea de nuntă, iar ceremonia a avut loc într-o biserică penticostală, așa cum sunt religiile lor.

Vedeta a purtat două ținute, una pentru biserică, iar cealaltă pentru petrecere. Despre meniu, Oana Roman a declarat că a fost unul foarte extravagant.

„Este meniul cel mai scump”, a spus Oana Roman, cea care organizează nunta celor doi. Printre preparate se regăsesc ficat de gâscă, caracatiță, somon, piept de pui în fân și multe altele.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
trist e ca nu si-a anulat acum nunta cu puscariasea asta .ati facut din 2 prosti vedete
3
0
Sa ma cac pe Purcica DE OANA ROMAN SI PE TRADATORUL DE TASU' AGENT DUBLU.De unde mortii vostri tot apareti voi ,neam de criminali,se vor vedete?Pe la puscarie pe cand?
3
0
Vedetele astea autohtone sunt fiscalizate corect de ANAF la afaceri ori contracost sunt indrumate cum sa fenteze sistemul?
4
0
pe nunta voastra de garoi
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369