REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

MOTOCICLIST URMĂRIT pe străzile din Constanța de polițiști! Trecuse pe roșu!

MOTOCICLIST URMĂRIT pe străzile din Constanța de polițiști! Trecuse pe roșu!

Replica API 27 iunie 2019 | 01:33 367

Un motociclist s-a ales cu permisul suspendat pentru 90 de zile și cu o amendă în valoare de 3.045 de lei. Acesta a trecut pe culoarea roșu a semaforului și nu a oprit la semnalele polițiștilor.

Totul s-a petrecut în noptea de marți spre miercuri, 25 spre 26 iunie, iar polițiștii au început să-l urmărească pe strada Mircea cel Bătrân din municipiu, după ce motociclistul a trecut pe culoarea roșu a semaforului și nu a oprit la semnalele oamenilor legii. Cursa s-a desfășurat pe respectiva arteră cu sens unic, imaginile fiind surprinse de ceilalți participanți la trafic şi postate pe grupul de Facebook "Radare & Filtre". În cele din urmă, bărbatul a fost prins pe una dintre străduțele adiacente.

”Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța l-au identificat, în trafic, pe bărbatul în cauză, în zona intersecției bulevardului Mamaia cu bulevardul Tomis. Polițiștii au efectuat semnal de oprire regulamentar și, pentru că nu s-a conformat, aceștia au procedat la urmărirea motocicletei cu autospeciala din dotare.

În timpul urmăririi, bărbatul a trecut, de două ori, pe culoarea roșie a semaforului electric.

În scurt timp, pe strada Mircea cel Bătrân, bărbatul a fost oprit de către polițiștii rutieri. Acesta a fost legitimat și sancționat, conform prevederilor legale, cu amendă în cuantum de 3045 de lei și măsura complementară a reținerii permisului de conducere pentru 90 de zile”, potrivit oamenilor legii.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bai nene animalul a intrat de 2 ori pe contra sens de ce seInformati ? si nu spune.ti tot cum sa intamplat...eram la un bar pe mirce
0
1
Eu si patul 2 suntem ca barbie si ken mereu impreuna
0
1
Un donator de organe
4
2
ce ai ma?mai intai sa se taie si pensiile speciale ale magistratilor!!!aia ce au?mot in frunte?sunt zei?
3
1
II doare-n p-ula pe PSD de tara si de romani! Coalitia HOTILOR penali PSD si ALDEa dat OUG pentru a da PENSII SPECIALE si primarilor, viceprimarilor, presedinti de CJ..Pe 26 MAI la referendum TARA, POPORUL ROMAN a spus STOP FURTULUI DIN BANUL PUBLIC! Docila lui DRACnea, veorica a spus ca a inteles si respecta dorinta Romanilor! Bataie de joc!!! Nu a inteles nimic! Trebuie sa iesim masiv in strada si sa dam cu ei de pamant! N-au in cap decat cum sa fure mai mult si sa lase tara vraiste! Greva, miscari sindicale, orice, dar nu mai trebuie lasati in fruntea bucatelor ca astia fura tot!!
4
6
Da' ca mergea cu viteza pe contrasens, nici o vorba nu suflati... E prieten cu voi, Replica? ca nu ar fi prima oara cand o dati cotita...
6
3
Si curcanii astia numai la panda stiu sa stea. Noaptea stau ascunsi si cauta motive de amenzi.
2
9
in cap...kkt intre picioare...
5
0
In primul rand, respectivul era un cocalar slapar, care, fiind complexat de dimensiunile minuscule ale aparatului de reproducere, a tinut sa faca cunoscut acest lucru tuturor, prin modificarile aduse espamentului. Nu era un motociclist adevarat ci o replica nereusita care incearca si el, saracul, sa atraga atentia spargandu-se in figuri. Ca orice cocalar veritabil, a primit mu1a care o merita!
9
1
Eu l-am sifonat
7
1
Mueciclistul trebuia lasat in pace, la urmatoarea intersectie devenea donator de organe. Si e atata nevoie de organe prin spitale....
19
2
Donator de organe....
18
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614