REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Motociclistul decedat în accidentul rutier de la Medgidia parcă şi-a prevestit moartea: „Cel puţin ai murit făcând ceea ce-ţi place cel mai mult”

Motociclistul decedat în accidentul rutier de la Medgidia parcă şi-a prevestit moartea: „Cel puţin ai murit făcând ceea ce-ţi place cel mai mult”

Replica API 12 august 2015 | 14:11 275

Înfiorător!

Înfiorător!

Marius Gheorghe, cunoscut de prieteni ca Mario, a fost înmormântat miercuri, 12 august, la Medgidia. Tânărul şi-a pierdut viaţa în urma unui cumplit accident rutier, petrecut luni, 10 august. Însă, ceea ce postase pe contul său de Facebook le umple acum ochii de lacrimi celor dragi lui: “Şi când mor vreau să-mi scrie pe mormânt: n-am cedat, n-am fost laş, n-am fost drac, dar nici sfânt”. În plus, acesta a postat un text în care şi-a prevestit, parcă, moartea.

Mario, în vârstă de 26 de ani, lucra în cadrul Bazei Militare din Medgidia, iubea motocicletele şi făcea parte din mai multe grupuri dedicate acestei pasiuni. Prin urmare, tânărul cunoştea riscurile la care se expune, exprimându-şi gândurile într-un text postat la descrierea profilului său. Cuvintele sunt sfâşietoare, de parcă Mario şi-ar fi aşternut clipa morţii pe internet, înainte ca aceasta să vină. “Cu o fină atingere porneşti motorul. Din acel moment totul din jurul tău dispare, uiţi de familie, de prieteni de copilărie. Auzi motorul cum toarce şi sunteul lui te unge pe suflet. Îţi tragi viziera şi pleci. (…) Nici nu ştii când a trecut timpul şi îţi dai seama că ai ajuns la celălalt capăt al oraşului. Stai la semafor şi aştepţi culoarea verde. Turezi puţin motorul, ai mai făcut asta de mii de ori, şi de fiecare dată simţi cum te trec fiorii. (…) O fracţiune de secundă. Atât a durat totul. Nu ai văzut groapa. Nu aveai cum. Tu erai în lumea ta, simţindu-te zeu printre muritori. Parcă prea rapid s-a desfăşurat totul. Acum zbori, şi odată cu ţine zboară şi Ea , motocicletă ta. Ce frumoasă e! Abia acum îţi dai seama. Îi mulţumeşti pentru tot ce ţi-a oferit. Păcat că s-a terminat aşa. Eşti conştient că nu ai cum să mai scapi şi de data asta. În curând vă veţi izbi amândoi de asfalt. O să îţi fie dor de familie, de prieteni, de prietenă … O să le fie şi lor dor de tine. Speri doar să nu sufere prea mult. Îţi doreşti să dai timpul înapoi dar ştii prea bine că nu ai cum să faci asta. Nu îţi rămâne decât să te resemnezi. Oare a meritat ? Desigur, îţi spui. Ştiai ce te aşteaptă. Te-ai jucat de prea multe ori cu Moartea , dar nu credeai că se va întâmpla asta aşa curând. Închizi ochii şi aştepţi. O auzi cum se izbeşte de asfalt. Bucăţi de carenă şi cioburi te lovesc. Te-ai prăbuşit şi tu. Nu simţi durere. Nu simţi nimic. Eşti îmbibat de adrenalină. Asta ai şi vrut. Nu eşti trist. Cel puţin ai murit făcând ceea ce-ţi place cel mai mult”, este textul scris de Mario, parcă desprins din cumplitul accident rutier în care şi-a pierdut viaţa. Numai că nu a fost vorba despre o groapă, ci despre un autoturism marca Dacia, care a ieşit de pe o stradă laterală, pe DJ 381, fără a se asigura, moment în care motocicleta a intrat în el. Impactul a fost nimicitor. Atât Mario cât şi şoferul, Nicolae Prică, de 60 de ani, au murit.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614