REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Motociclistul RĂNIT GRAV pe Autostrada A2 A MURIT la spital

Motociclistul RĂNIT GRAV pe Autostrada A2 A MURIT la spital

Replica API 21 octombrie 2017 | 22:13 422

La un pas de nenorocire pe Autostrada Soarelui! Un accident rutiera avut loc sâmbătă, în jurul orei 16.43,m la kilometrul 158.

Un motociclist a fost rănit, fiind solicitată intervenţia cadrelor medicale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Constanţa. Conform medicilor, motociclistul prezintă traumatism cranio-cerebral şi fractură deschisă la gambă, fiind transportat pentru îngrijiri de specialitate la Spitalul Orăşenesc Cernavodă. Având în vedere gravitatea rănilor, s-a decis transferarea tânărului de 28 de ani la Spitalul Judeţean Constanţa.

Iată ce spune Poliţia:

Infotrafic din cadrul IGPR informează că circulaţia pe sensul către Constanţa al Autostrăzii Soarelui s-a reluat, pe banda numărul doi. Din cauza unui accident rutier în care a fost implicat un motociclist, traficul fusese întrerupt la km 158, în zona localităţii constănţene Cernavodă. Motociclistul a suferit leziuni grave.

UPDATE:

Din păcate, motociclistul a decedat la spital.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ba cati idioti comenteaza aiurea , le doresc " barbatilor " de au comentat aiurea la adresa motociclistilor ca intr-o zi sa aiba un baietel , acel baietel sa isi cumpere un motor , sa vedem ce o sa ii ureze in momentul ala
8
0
Si uite asa am mai scapat de un donator de organe, in felul acesta soselele devin mai sigure" da clar. Pentru ca in fiecare zi apare la stiri un motociclist care a calcat 4 oameni, care a lovit o masina si a murit soferul.
2
12
Un tanar a murit si voi ce certati ca prostii. Rusine bai OAMENILOR
12
0
Rai sunteti...
14
0
SA CRAPATI , BAGAMI-AS PULA IN VOI CA NU PUTEM SA DORMIM DE ZGOMOTUL PARTAITOARELOR VOASTRE !
10
17
sa mi-o ia in gura
12
15
Sa ma pis pe voi de soferi prosti, ca ne faceti de ras pe noi restul cu, comentariile voastre. Sunt sofer si mai bun prieten cu motociclistii decat cu soferii. Numai in seara asta am injurat 4 soferi ce stateau pe telefoane si inca 1 de merge pe 2 benzi cu 30! Nu mai comentati aiurea, nu am intalnit un motociclist care sa nu fie atent la trafic din cauza soferilor ca voi ce comentati ca prostii sau a celor ce le-am umplut eu azi frigiderele.
16
15
Si mai mancati cacat de politisti cand va suspenda permisele pt viteza !...
12
9
Nu am facut nici unul din lucrurile pe care le spui. Daca ti-a luat unul oglinda poate dormeai pe strada. Nici un motociclist nu se apropie intentionat de o masina in mers, este impotriva reflexelor. Sunt si multi soferi aiuriti, nu e procentul mai mare la motociclisti, sunt toti pe acolo. Vezi doar in oras cati soferi stau pe telefon, nu imi place, dar nici nu le urez sa intre sub un tir! In primul rand suntem oameni. Eu ii respect pe toti, indiferent ca merg pe 2 sau 4 roti. Se cheama bun simt. Lipseste in tara asta de mult timp, in toate domeniile. Spor la soferit si motociclit tuturor!
18
13
Tocmai ca toti avem copii acasa, si noi vrem sa ajungem tot acolo. Nu trebuie sa imi rupi oglinda cand faci slalom pe langa mine, nu trebuie sa ma orbesti cu faza lunga prin oras, nu trebuie sa imi spargi timpanele cand treci pe langa mine. Eu te respect, respecta-ma si tu. De acord ca scursuri de oameni sunt si printre soferi si printre motociclisti dar parca voi cam depasiti procentul.
19
8
Nu pot sa inteleg de unde atata ura pe motociclisti. Oameni suntem toti pana la urma si nu trebuie sa ne bucuram pentru raul altuia si mai ales atunci cand unul moare, fie el motociclist sau conducator auto. Daca cativa motociclisti fac slalom printre masini si merg cu 200 asta nu inseamna ca trebuie toti bagati in aceeasi categorie de donatori de organe . Seara frumoasa si Dumnzeu sa il ierte.
25
13
Puteti sa va abtineti de la comentarii de cimpanzeu? Ala era motor de 54 cp, cam jumatate din puterea celor mai comune modele. Nu prinde nici 250 si nu accelereaza sa iti rupa spatele, viteza maxima este cu greu 198! Numai cunoscatori toti. Sunt satul de prostii din tara asta. Unii beau, fumeaza si merg la curve. Altii se simt bine pe motor. Soferi, incercati sa intelegeti asta si lasati telefoanele alea idioate in timp ce conduceti. Toti avem copii acasa. Maine va vedem pe voi la stiri. Putin respect daca aveti decenta! Daca nu stiti ce s-a intamplat, macar taceti. E mai bine pentru toti.
25
8
Costel...sa ne parcam toti mobrele in...doamna mata
18
14
Niste retarzi Au comentat Si sper sa Aveti acelasi sfarsit
2
16
Sa muriti toti futuva n gura cu motocacatele voastre
11
30
Vrei sa zici Fetesti, Calarasi e 25km mai la sud.
10
4
In dreptul localitati calarasi m au depasit, erau 2 cu motoarele , eu aveam 120 km eii mult mai mult decat limita legala. Ce s a intamplat mai departe nu stiu. Pe pod la Cernavoda am recunoscut motocicleta. Sanatate motociclistului
19
10
Se cauta pe OLX !...
10
16
Chiar nu ne putem abtine sa postam comentarii de retardati?
19
8
Sa ii sugeti pl tipului care a cazut...nu e donator. Aia nu este motocicleta de viteza
15
21
Si uite asa am mai scapat de un donator de organe, in felul acesta soselele devin mai sigure iar zgomotul produs de mueciclistii descreierati va fi mai redus.
23
30
Nimic nou....un DONATOR DE ORGANE RETARDAT, care gonea cu 250 km pe ora facand slalom printre masini
20
31

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218