REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Mourinho nu crede că Liverpool mai poate rata titlul de campioană a Angliei

Mourinho nu crede că Liverpool mai poate rata titlul de campioană a Angliei

Replica API 12 noiembrie 2019 | 00:00 332

Cunoscutul antrenor portughez Jose Mourinho, în prezent liber de contract, este convins că FC Liverpool nu mai poate rata titlul de campioană a Angliei la fotbal în acest sezon, decât în cazul în care se va întâmpla ceva "dramatic" în partea a doua a sezonului, informează Reuters.

The Special One s-a aflat duminică seara în tribunele stadionului Anfield, unde a asistat la victoria lui Liverpool în faţa campioanei en titre, Manchester City (3-1).

"Din poziţia mea, cred că titlul este ca şi rezolvat, cu excepţia cazului în care nu se va întâmpla ceva dramatic în materie de accidentări, care să rupă echipa. Cred că actuala echipă a lui Liverpool s-a adaptat la calităţile jucătorilor săi, iar puzzle-ul este complet. City este capabilă să câştige şapte, opt sau nouă meciuri la rând, însă nu văd cum Liverpool ar putea pierde acest avantaj", a declarat Mourinho pentru Sky Sports.

Fostul căpitan al lui Manchester City, Vincent Kompany, crede că programul extrem de încărcat din următoarea perioadă ar putea fi o problemă pentru "cormorani". Liverpool urmează să dispute 12 meciuri în următoarele cinci săptămâni, unele dintre acestea la Cupa Mondială a cluburilor din Qatar.

"Au meciuri peste tot în lume. City va fi în cursa pentru titlu până la final, în opinia mea", a spus Kompany.

După etapa a 12-a din Premier League, FC Liverpool este lider al clasamentului, cu un avans de opt puncte faţă de Leicester City şi Chelsea, în timp de Manchester City a coborât pe poziţia a patra, la nouă puncte.

sursa: agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bine ca se ia de gatit ca-mi spunea cum sa evit falimentul.in plm sa candideze la presedintie
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367