REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

MRU: PSD pregăteşte un trio - Ponta-preşedinte, Dragnea-premier, Năstase-preşedinte al Senatului

MRU: PSD pregăteşte un trio - Ponta-preşedinte, Dragnea-premier, Năstase-preşedinte al Senatului

Replica API 25 august 2014 | 00:00 211

PSD pregăteşte un "trio apocaliptic pentru anii următori: Victor Ponta -preşedinte, Liviu Dragnea-premier şi Adrian Năstase-preşedinte al Senatului", a declarat, duminică, prim-vicepreşedintele PDL Mihai Ungureanu.

În opinia sa, "cheia stă însă în alegerile prezidenţiale din aceasta toamnă, pentru că au nevoie să îngenuncheze România prin legi, în primul rând, astfel încât să păstreze o aparentă imagine a sistemului democratic".

Astfel, potrivit liderului PDL,"Victor Ponta va graţia, Liviu Dragnea va emite ordonanţe de urgenţă, iar Adrian Năstase va conduce Legislativul în direcţia dorită de camarila PSD".

Ungureanu declară că "ultima propunere de graţiere îi aparţine lui Liviu Dragnea, care, sub pretextul îngrijorării pe care i-o provoacă atragerea fondurilor europene, a găsit de cuviinţă să schimbe legea migraţiei politice".

"Aşadar, imediat ce se va deschide noua legislatură a Parlamentului, Liviu Dragnea va propune o Ordonanţă de Urgenţă prin care primarii doritori să-şi părăsească partidele pentru care au candidat să o poată face fără a-şi pierde mandatul. E o invitaţie deschisă la trădare pentru că vicepremierul a spus clar, cu aceeaşi ocazie, că va ajuta primăriile care au probleme cu salariile la rectificarea din toamnă. Legătura între alocarea de fonduri preferenţiale şi posibilitatea de a părăsi partidul din care provii este transparentă. Graţierea vine doar dacă aleşii îl vor asculta pe Liviu Dragnea", apreciază Ungureanu, citat de mediafax.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218