REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Mugur Isărescu a făcut SHOW pe seama lui Darius Vâlcov: 'Începi să ciulești urechile: cum gândește? de ce vorbește așa? de ce iese în public?'

Mugur Isărescu a făcut SHOW pe seama lui Darius Vâlcov: 'Începi să ciulești urechile: cum gândește? de ce vorbește așa? de ce iese în public?'

Replica API 11 februarie 2019 | 00:00 408

Vorbind despre situația din economie, Mugur Isărescu, Guvernatorul Băncii Naționale a României (BNR), s-a referit, luni, de mai multe ori, la declarațiile lui Darius Vâlcov, consilierul pe probleme economice al premierului, punctând că acesta face afirmații care nu au legătură cu realitatea.

Excedentul de cerere din prezent este mai mic decât cel din 2007-2008, dar este o problemă în creștere legată de dezechilibrul extern și balanța comercială.

„Aici, aceeași manieră de a prezenta lucrurile: că intră fonduri europene. Uitați-vă ce s-a întâmplat, cel puțin în ianuarie: au intrat fonduri europene de un miliard și statul român a avut de plătit un miliard datorie externă scadentă, la care se adaugă necesarul pentru finanțarea deficitului de cont curent. Să spui numai noi aprovizionăm economia românească cu bani externi, restul să îl facă Banca Națională... Dacă ar veni de la oricine, am mai înțelege, dar vine de la consilierul economic al premierului. Atunci începi să ciulești urechile: cum gândește? de ce vorbește așa? De ce iese în public?”, a afirmat, luni, Mugur Isărescu, Guvernatorul BNR, cu ocazia prezentării „Raportului asupra inflației”, ediția februarie 2019.

În plus, soldul contului curent a fost de 4,1 miliarde de euro, în primele trei trimestre ale anului trecut, a mai arătat Guvernatorul BNR.

Vezi video: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
...observati va rog cati postaci de serviciu are PSD-muita cu lamaita.
0
0
BNR este o institutie independenta. Spaima PSD este ca BNR va face publica realitatea economica a Romaniei in cifre si documente oficiale. Atunci va fi greu sa explici chiar si la Antena 3 cat de bine functioneaza economia si cum marim pensiile fara sa avem cu ce.
3
2
Bula, ai dreptate, sunt tampiti sau nu chiar tampiti dar scriu pentru interesul cuiva! Situatia financiara si monetara este rezultatul masurilor economice luate de govern.
3
1
Esti pe faras, dar tu nu te lasi dus. Esti mai rau ca ceausescu
4
4
Bula, se pare ca tampitul esti chiar tu! Nume predestinat!
3
4
astia, care scrieti aici, aveti vreun castig material sau sunteti doar tampiti?
8
4
a uitat nemernicul cand am platit falimentul bancorex in pretul benzinei sau cand ne-a taiat salariile dar s-au imprumutat la FMI ca sa dea banii bancilor. Cand s-au anuntat mariri de salarii din ianuarie el a devalorizat leul cu doua luni inainte fara nici o legatura, cand se stabilea acciza el avea grija sa fie cel mai mare curs din an si cate s-ar putea spune despre acest individ care si-a batut joc de toti angajatii platiti in LEI de-a lungul anilor si nu sunt multi!
7
8
30 de ani ai fost curva tuturor ba isarescule, acum spui ca nu tu, ca alta, bai curva te ai dat cu toti doar cu romanii nu. Sper sa te dea afara, ai facut avere din banii tarii , impotriva ei
8
9
aveam alta impresie despre acest guvernator ,dar sa ajungi sa-i dai in judecata pe Tiriac ,Nastase, Halep si sa le ceri despagubiri de un milion de euro pentru ca au cerut sa joace pe Arenele BNR ,esti la acelasi nivel cu sica mandolina si plangerea penala facuta PM Dancila .Asa de jos ai ajuns ? Onoare ,demnitate prestanta sunt cuvinte ascunse urechilor tale ?Sa iesi asa urat de pe portile BNR , ai adus euro de la 3.2 la 4,75 ron ,ai fost prim ministru si ne-am dus in cap ,noroc ca a venit Nastase si a redresat Romania si mai ales nu mai plange de grija bancilor straine si de profitul lor !
10
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614