REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Mugur Isărescu: Sucursala Băncii Naționale din Constanța, din Piața Ovidiu, va fi inaugurată în toamnă

Mugur Isărescu: Sucursala Băncii Naționale din Constanța, din Piața Ovidiu, va fi inaugurată în toamnă

Replica API 16 iunie 2018 | 01:17 701

Prezent la Constanța, la a doua ediție a Black Sea and Balkans Security forum, guvernatorul Băncii Naționale a României, Mugur Isărescu, a anunțat că în curând va fi inaugurat sediul Băncii Naționale din Constanța, din piața Ovidiu, care va fi transformată în sucursală.

„Le transmit constănțenilor, în avanpremieră, o decizie pe care am luat-o în urmă cu câțiva ani - să transformăm agenția noastră de la Constanța într-o sucursală. Asta înseamnă o treaptă mai sus în activitatea Băncii. Se vor face operațiuni cu numerar aici și se vor dezvolta activitățile de relații cu publicul. În acest sens, mesajul nostru către constănțeni este că am renovat, am reabilitat, am întărit și am înfrumusețat o piesă de patrimoniu național - este vorba despre clădirea sucursalei din Piața Ovidiu. O să o inaugurăm, probabil că în toamna acestui an, iar acesta este mesajul și darul pe care îl poate face Banca Națională constănțenilor în acest an centenar. Și sper că această Piață Ovidiu, care este superbă, cu clădirile ei, cu vestigiile, va redevenii ceea ce cred eu că a fost în trecut”, a afirmat guvernatorul Mugur Isărescu.

Referitor la ce pot face autoritățile constănțene pentru întărirea poziției orașului, din punct de vedere economic și social, Mugur Isărescu a punctat necesitatea dezvoltării portului Constanța. „Constanța ar trebui să dezvolte ceea ce are, adică unul dintre cele mai mari porturi de la Marea Neagră, dar și conecțiile pe care le poate face cu Portul Rotterdam, pe linia Rinului și a Dunării. Un port mare dezvoltă automat diverse industrii, diverse activități”, a mai afirmat Mugur Isărescu.

F.B.

Sursă video: Primăria Constanța, Facebook

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
"Necesitatea dezvoltarii portului Constanta". Aude cineva?
0
0
de ce ne-ar interesa ca-i sucursala sau filiala daca bnr in frunte cu jidanescu au expatriat rezerva de aur a romaniei catre banci jidanesti,ca maine ,poimaine nici nu o sastim spre cine sa aratam,asa cum facem cu trenul de aur disparut in rusia,afara de asta doar inflatia sidobanzile mari la imprumuturi si inexistente la depozite ne fac sa avem dubii asupra acestor jidovi din fruntea bnr
2
0
Conectie frate? Al reaku semidoctul pulii.
1
1
Cu asa conducatori de kakao nu se face nimic .....pacat de oras
5
1
felicitari . rotterdamul se invarte in jurul portului , mare adevar spus . www.spido.nl
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614