REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Muhscină ACUZĂ PNL Constanța de BLAT cu PSD-ul! VIDEO

Muhscină ACUZĂ PNL Constanța de BLAT cu PSD-ul! VIDEO

Replica API 4 august 2020 | 00:00 1390

La Hotelul Laguna din stațiunea Mamaia a avut loc luni, 3 august, o conferință de presă organizată de vicepreședintele PNL Constanța, George Muhscină. Cu această ocazie, politicianul și-a anunțat oficial demisia din cadrul organizației PNL și, totodată și candidatura, ca independent, la conducerea Consiliului Județean Constanța. Acesta a făcut acuzații serioase la adresa lui Vergil Chițac dar și a lui Decebal Făgădău.

Vicepreședintele PNL, George Muhscină, a organizat luni, 3 august, pe terasa Hotelului Laguna din stațiunea Mamaia, o conferință de presă. Cu această ocazie, acesta a anunțat oficial că și-a dat demisia din funcția de vicepreședinte al PNL din pricina neconformităților constatate. „După cum știți, sunt membru PNL, sunt vicepreședinte al organizației județene PNL Constanța, fost consilier județean, cu toate acestea, aș vrea să vă zic că tot ceea ce fac, fac în cunoștință de cauză și cu maximă responsabilitate. Punctul meu de vedere este că PNL Constanța merge pe un drum greșit cu scopul vădit de a pierde alegerile locale atât la Primăria Constanța cât și la Consiliul Județean. Deoarece nu pot gira acest BLAT politic care așează Constanța pe un drum care de câțiva ani este la picioarele aceluiași PSD și având în vedere că nu pot gira acest blat politic, anunț oficial demisia mea din funcția de vicepreședinte al PNL Constanța și demisia mea din simplu membru PNL” a declarat George Muhscină.

Acuzații la adresa liderilor PNL

Printre metafore și comparații, fostul vicepreședinte PNL a dat de înțeles faptul că Vergil Chițac nu este potrivit pentru Primăria Constaței și din încăpățânare aceștia vor pierde alegerile. „Metaforic vorbind, am inițiat acest demers în încercarea de a trezi bărbatul care trebuie să afle ceea ce știe tot satul. Bărbatul o simte inclusiv el dar nu are curajul să înfrunte realitatea. Fie se complace, fie îi convine. Mă refer aici la existența în PNL a unor rețele de înțelegeri, niște ”cooperative” care lucrează la comanda adversarilor politici. De aici și acest conflict existent pe partea dreaptă din Constanța. Acțiunile acestor demersuri s-au materializat prin nominalizarea a doi candidați din partea PNL la alegerile locale pentru funcția de Primar și cea de președinte a CJ, domnul Vergil Chițac, respectiv domnul Mihai Lupu. Lucru care a stârnit stupefacția majorității din partid și din păcate sunt foarte puțini care au curajul să o spună.

Șansa de a scăpa de PSD este acum

Constanta are o șansă foarte mare de a scăpa de PSD, atât de mult așteptat de toți constănțenii. Încăpățânarea de a îngropa orice alianță de dreapta ce le-ar putea aduce victoria celor de la PSD. Pentru că nu sunt omul care să renunțe și pentru că sunt convins că adevărații liberali alături de o mare parte a constănțenilor cred în faptul că merită să iasă de sub jugul roșul al PSD. Astfel, anunț public intenția mea de a candida independent la funcția de președinte al Consiliului Județean. E clar că PNL merge pe un drum greșit cu scopul de a pierde. Eu îi invit alături de mine pe toți liberalii de bună credință și curaj” a mai adăugat Muhschină.

Muhscină despre Chițac: „e teoretician nu practician… mă dezic de el”

Pe întregul parcurs al conferinței, George Muhscină a vorbit foarte mult despre Vergil Chițac și despre faptul că se dezice total de PNL Constanța. ”A fost profesorul meu și îl respect, știe că îl respect. Nu am nimic personal cu el. El este un lider teoretician, nu practician. Mă dezic atât de Boroianu cât și de Chițac… însă, dacă îmi vor cere un pahar de apă eu le voi da", a mai adăugat politicianul.

Muhscină, despre Făgădău: ”E legat de un cordon ombilical foarte strâns și nu poate…”

Întrebat fiind despre actualul primar, Decebal Făgădău, Muhschină a declarat faptul că acesta nu este omul potrivit pentru Constanța. "Pentru a fi primar ai nevoie de trei ingrediete și anume: să vrei, să știi, să poți. Decebal Făgădău vrea, de știut, știe chiar foarte multe dar... nu poate!! E legat de un cordon ombilical foarte strâns și nu, nu poate.", a mai precizat candidatul la CJ.

Video integral al coferinței:

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai Muschina tu esti prost sau esti prost.Tu realizezi ce ineptii scoti pe gura?Ai ajuns la o varsta si nu realizezi ca esti titirezul lui Dragomir si Boroianu sugatori de pula PSD ista.Trezeste te pana nu devii un penibil fara bani in cont sau ai o placere deosebita sa fii sponsorul lui Dragomir si Boroianu.
2
0
Cand PNL a fost la ananghie, marea breasla de acum cica au facut un pas in spate sa lase loc tinerei generatii. Atunci nu existau functii, nu se puteau mulge banii publici si deci nu mai erau interesante posturile de conducere din PNL. Acum ca se prevede o victorie a PNL-ului au reaparut lipitorile partidului. RUSINE PNL CTA!!!
2
0
Vai de Constanta cu astia 2 fonctionari ce se viseaza alesi primari... Un racan naval si corcoitu sclav al lui Mazare
1
0
pnl egal psd psd egal pnl
2
0
PNL ar trebui sa demita toata organizatia din Constanta !
6
1
Laguna fura de sparge pe la nunti, acum toti carciumarii si fii lor ajung politicieni din betivi si curvari cat cuprinde
6
0
Asta nu e de azi, de ieri, ci de vreo 20 de ani.
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218