REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Muhscină CONSOLIDEAZĂ taluzul din Faleză Nord și-și construiește SCĂRI de ACCES spre plajă

Muhscină CONSOLIDEAZĂ taluzul din Faleză Nord și-și construiește SCĂRI de ACCES spre plajă

Replica API 8 iulie 2020 | 11:06 4943

Fratele fostului președinte PNL, Organizația Municipală, Gheorghe Muhscină, va face treaba pe care Primăria Constanța nu a fost în stare s-o facă! Vorbim despre executarea unor lucrări de consolidare ale taluzului de pe strada Tabla Buții, numărul 1, Faleză Nord, pentru protecția construcțiilor existente. Construcții pe care administrația locală le-a aprobat în zonă, ani la rândul.

Sorin Muhscină, alături de Ionuț Ilie, au primit undă verde pentru consolidarea taluzului de pe strada Tabla Buții din Faleză Nord și pentru construirea unor scări acces public pe plajă, beneficiar fiind municipiul Constanța. Cei doi investitori dețin pe Tabla Buții numărul 1 o vilă cu 2 etaje.

Anul trecut, Ionuț Ilie a cumpărat de la Primăria Constanța o suprafață de teren de 109 mp, fiind condiționat, potrivit hotărârii, să consolideze taluzul

La finele anului trecut, consilierii locali au aprobat un proiect de hotărâre privind oportunitatea vânzării directe a terenului situat în municipiul Constanța, strada Tabla Buții, zona Faleză Nord, în suprafață de 109 mp, către Ilie Ionuț.

Potrivit proiectului de hotărâre, vânzarea a fost condiționată de executarea lucrărilor de consolidare ale taluzului pentru protecția construcțiilor existente. Potrivit aceluiași document, primăria va fi exonerată de orice răspundere cu privire la eventualele prejudicii ce ar putea fi produse ca urmare a surpării taluzului.

Sorin Muhscină este fratele fostului președinte al Organizației Municipale PNL Constanța, Gheorghe Muhscină.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A fost odata drum de acces la capatul liniei 102 si asa trebuia sa ramana dar la noi sunt in stare sa de a la construit si pe sosea numai sa iasa bani albi sau negrii...ca asa i la noi....
3
0
Palas stie
2
0
unde e casa lu asta,inainte era drum de acces intre str grozesti si str.zorelelor,continuarea aleei de promenada! Cum a obtinut terenul acest domn pe un drum public?
10
0
Sa rasara acolo si bordel gratis cu miss univers eu nu as sta in nici o constructie de acolo, nu mai zic de ceva cu nu stiu cate etaje de nu poti sari pe geam in caz de cutremur
2
0
de frica sa nu se duca cocioaba la vale.
9
1
unde sunt institutiile statului?nu se sesizeaza nimeni?
7
0
Face asta ca ulterior sa rasara bloc
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614