REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Multe cluburi şi chiar ligi ar putea dispărea, avertizează preşedintele Federaţiei engleze, Greg Clarke

Multe cluburi şi chiar ligi ar putea dispărea, avertizează preşedintele Federaţiei engleze, Greg Clarke

Replica API 8 aprilie 2020 | 00:00 1102

Multe cluburi engleze şi chiar ligi ar putea dispărea dacă pandemia de coronavirus va continua pe o perioadă mai îndelungată, a avertizat marţi preşedintele Federaţiei engleze de fotbal (FA), Greg Clarke.

Potrivit acestuia, prelungirea suspendării meciurilor din ligile interne după luna mai ar pune în pericol de faliment mai multe grupări.

''Multe comunităţi şi-ar putea pierde cluburile lor de suflet, cu puţine şanse ca acestea să se mai repună pe picioare. În faţa acestei situaţii fără precedent, toate părţile interesate, jucători, fani, cluburi, proprietari şi administratori trebuie să ne unim eforturile pentru a menţine jocul în viaţă. Este timpul ca toţi cei implicaţi să ajungă la un numitor comun pentru salvarea fotbalului. Fotbalul este un joc de echipă iar acum este timpul pentru munca în echipă'', a spus Clarke, potrivit dpa.

Potrivit preşedintelui FA, prioritate rămâne încheierea sezonului, dar aici va conta evoluţia situaţiei şi deciziile guvernului britanic.

''Pandemia va fi urmată de consecinţe economice şi toate sectoarele vor suferi. Ne confruntăm cu pericolul de a pierde cluburi şi ligi care ar putea colapsa financiar'', a mai spus Clarke.

Premier League este suspendată de mai multe săptămâni, fără o dată precisă pentru reluarea sa, după ce reînceperea meciurilor pe 30 aprilie a fost amânată pe o perioadă nedefinită din cauza pandemiei de coronavirus, scrie stiripesurse.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu ne intereseaza. Fotbalul este un sport inutil care inghite bani dar nu produce nimic. Ba da, produce ceva : maceluri pe stadioane, vandalizari pe sosele si in baruri, etc.
0
0
Vaaai, ce tragedie!
1
0
N-au decat sa dispara dracului cu totii!
2
0
imi vind casa sa pkatesc salariul unui fotbalist pe o saptamina.Muriti ba,la sapa,e de lucru in agricultura..
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218