REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

MULȚUMIM ISU, PREFECTURII și CONSILIULUI JUDEȚEAN! Știau de 4 zile că se înrăutăţeşte grav vremea

MULȚUMIM ISU, PREFECTURII și CONSILIULUI JUDEȚEAN! Știau de 4 zile că se înrăutăţeşte grav vremea

Replica API 4 ianuarie 2017 | 00:07 268

Avem instituții cer ne reprezintă cu succes, care sunt interesate ca cetățenii județului să fie în siguranță, iau măsuri în acest sens, dar NU COMUNICĂ! Cel puțin asta reiese din discuția avută cu reprezentantul Centrului Meteo Dobrogea, care a recaționat la articolul din Replica – citește AICI!

Așadar, conform reprezentantului Centrului Meteorologic, posibilul COD PORTOCALIU (sau galben, depinde ce va decide să anunțe joi, 5 ianuarie, Administrația Națională de Meteorologie) a fost anunțat DE ACUM 4 ZILE! Conform ordinului de ministru care reglementează pașii de urmat în astfel de situații, Centrul Meteo a informat cu 4 zile înainte de iminentele ninsori și viscol următoarele instituții: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea, Garda de Coastă, Prefectura Constanța, Consiliul Județean Constanța. Nici una dintre aceste instituții NU A CATADICSIT să anunțe presa, așa încât presa, la rândul ei, să avertizeze populația! În plus, din ce a reieșit la Comandamentul de iarnă convocat miercuri, 4 ianuarie, la Prefectură, a reieșit că Regia de Drumuri nu prea avea la cunoștință datele meteo, deși regia în cauză e în subordinea Consiliului Județean. Mai multe concluzii trageți și dumneavoastră.

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
invatati sa scrieti corect. articole scrise pe genunchi , REPLICA !
0
0
autoritati mai de cacat ca in constanta nu gasesti
1
2
Pai mai alaltaieri,voi de la replica,aduceati un elogiu tov presedint CJC cum ca era intr-o inspectie in judet.
0
0
Mai tanti, cine vroiai sa te anunte, a fost vacanta, veselie, belsug, mancare bauturi. Cui ii arde de avertizari. Hai fii serioasa. Multi in concedii, altii fara chef de munca... Dar si voi, intr-o zi spuneti ca sunt ninsori slabe, a doua zi furtuna si cod rosu. Pe cine sa mai crezi?
7
1
Aici la Constanta suntem bine pregatiti dar stam mai prost cu cofurile. Uneori apele rup soselele si distrug casele fara sa ne comunice... daca stam prost cu fizica atmosferica... dar a venit Dragnea le stie el pe toate.
7
2
Nu mai aveati ce scrie? Va este teama ca nu va luati banii? Jurnalisti de cacat!
11
8
Si da ,imi fac mea culpa. Cateodata cand nu am articole de publicat ma inspir din alte ziare ca doar moda copy.paste. Multumim PSD ca ne inspira si ne indruma pasii spre socialism. Dragnea presedinte !!
7
6
In atentia comentatorilor: cunoastem site-urile moca, cunoastem si site-ul Anm. Aici este vorba despre atitudinea autoritatilor, atitudine care nu este ok. Probabil cei care injurati sunteti suparatii din institutiile care nu isi fac treaba si se irita cand presa le bate obrazul pentru nesimtire.
7
6
PAI BAI PROSTILOR CARE SUNTETI PROSTI VOI DE LA REPLICA VOI CA ZIARISTI CARE VA CREDETI ZIARISTI TREBUIA SA STITI INAINTEA LOR DE COD GALBEN ROSU NU SA-I CERTATI CA NU V-AU INFORMAT ASTA ARATA CA NU SUNTETI PROFESIONISTI SI CA DIN BIROU NU POTI FACE JURNALISM VRETI INFORMATII MISCATIVA DIN BIROURI CUCU CANTA DOAR PRIMAVARA
7
10
Presa sa-si miste fundul de pe scaun si sa investigheze. Sunt zeci de siteuri meteo moca de unde poti afla cum va fi vremea. Toti vor mura in gura, aceleasi stiri copiate la toti. Moare unu toti scriu, accident toti scriu dar Continut Original deloc. Beliti ochii pe sat24 , va arata ninsoarea cu portocaliu. Sa nu mai plangeti ca nu stiti
9
4
Esti foarte prost informata D na Cucu...toate institutiile sunt informate si pregatite sa actioneze...Asa ca..informeaza te mai bine
2
6
incepe fratie... ocupatia....Poporul avocatului lui loviu dragnea esti pamant de flori.Poporule ai permisiunea sa sugi pula psd si sa-ti placa.ai evoluat poporule de la javra ordinara la mustacioara jmekerita.Va doresc tot raul din lume
6
5
Jud Constanta face parte din Brazilia, unde nu ninge, deci codul de ninsori nu se aplica pe plan judetean...
18
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218