REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.3° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Muncitorii de la Consus SRL au dezgropat ţevile de apă caldă să facă saună

Muncitorii de la Consus SRL au dezgropat ţevile de apă caldă să facă saună

Replica API 2 mai 2011 | 00:00 324

Locatarii unui bloc de pe Aleea Garofiţei, disperaţi

Locatarii unui bloc de pe Aleea Garofiţei, disperaţi

Pentru comoditate, se spune că e bine să stai la bloc. Există însă şi disconfortul vecinilor gălăgioşi sau intervenţia echipelor de meseriaşi care sapă în jurul blocului, atunci când îţi e lumea mai dragă, uită gropile deschise şi îţi taie apa, cablu optic de internet şi aşa mai departe... între ghinioniştii Constanţei se numără şi locatarii blocului L78a, sc A, de pe Aleea Garofiţei nr. 5. Spunem ghinionişti fiindcă de câteva zile oamenii au sesizat că alături de scara lor, până lângă parcarea cu plată de lângă bloc, a "răsărit" o groapă de toată "frumuseţea". Problema este că cei care s-au apucat de lucrare - nu se ştie exact scopul ei, fiindcă muncitorii nu catadicsesc să explice, iar reprezentanţii CET sunt de negăsit - au lăsat-o aşa, probabil să se obişnuiască lumea cu ea.

"Groapa este lângă bloc, iar riscul este să se infiltreze apa în structura de rezistenţă, să ne afecteze blocul. Muncitorii vin de câteva zile, muncesc jumătate de oră, după care pleacă. Au lăsat un munte de pământ pe care îşi parchează maşinile şi un crater care ne dezvăluie ţevile parcă din antichitate - ruginite şi care emană un miros urât", ne-a explicat un locatar al blocului, în timp ce un altul ne-a precizat că: "Cei de la CET, pentru că sunt ţevile lor, de apă caldă, ne vor despăgubi dacă se întâmplă ceva la structura blocului. Vom urmări şi dacă ne vin facturi mai mari la apa caldă, fiindcă noi nu avem de gând să plătim pierderile cauzate de muncitorii care vin şi stau rezemaţi în lopată câte jumătate de oră pe zi. Ei au săpat, ei să repare şi să şi astupe ce e aici. Noi nu plătim apa caldă să facem saună când trecem pe lângă craterul ăsta!". Lucrarea care nemulţumeşte locatarii de pe Aleea Garofiţei este executată, după cum se poate vedea pe o plăcuţă montată în zona craterului, de SC Consus SRL, firmă specializată pe "lucrări de construcţii a proiectelor utilitare pentru fluide". Patronii SC Consus SRL sunt Gheorghe Dincă şi Constantin Negoiţă.

Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218