REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Municipiul Constanţa va avea o strategie de dezvoltare şi promovare a turismului. VEZI CÂŢI BANI FACE!

Municipiul Constanţa va avea o strategie de dezvoltare şi promovare a turismului. VEZI CÂŢI BANI FACE!

Replica API 6 aprilie 2017 | 00:00 324

Impresionant

Impresionant

Litoralul românesc reprezintă o parte din țărmul occidental al Mării Negre și se întinde de la granița cu Ucraina până la cea cu Bulgaria. Este cea mai exploatată zonă turistică din România. De-a lungul malului mării se întind 2 municipii, 2 orașe mai mari și alte 2 orașe, mai mici, precum și numeroase stațiuni turistice de vară. Principalele orașe, dar și principala zonă de interes, unde se află majoritatea stațiunilor și a atracțiilor turistice, este județul Constanța. Tocmai din această cauză autoritățile locale au decis să elaboreze o strategie de dezvoltare și promovare a turismului. Astfel, s-a elaborat un plan de achiziție pentru acestă strategie. Prin realizarea acestui serviciu se crează o baza adecvată pentru dezvoltarea turismului într-un mod integrat, echilibrat,şi durabil, astfel încât să aducă beneficii culturale şi socio-economice considerabile zonei şi comunităţilor ei şi să fie în concordanţă cu priorităţile trasate de documentele strategice la nivel european şi naţional. Strategia de dezvoltare şi promovare a turismului cuprinde o parte de analiză şi diagnostic a punctelor ţări şi slabe identificate la nivelul municipiului, coordonarea, planificarea şi necesitatea implementării anumitor proiecte care vor conduce la dezvoltarea durabilă a turismului în zona precum şi de identificare a surselor de finanţare. Licitația va avea loc pe data 18.04.2017, iar valoarea estimată este de 136.000 ron.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru ce se cheltuie banii cu planuri pentru dezvoltare ? Nu se stie care sunt punctele slabe ? Mai bine investeau banii in curatarea mizeriilor de la marginea plajei si amenajau niste dusuri, mai ales la plaja Modern.
0
0
Iar faceti strategii si le incuiati in sertare inainte sa le cititi. Le faceti doar asa ca sa mai cheltuiti niste bani si sa va faceti ca munciti.
0
0
Acest turism trebuie sa fie si in avantajul constantenilor, nu numai a uni grup restrins de samsari.Acest plan sa protejeze populatia locala de salbaticii, ce vin pe litoral cu zgomote, betii, gunoaie si soferii care parcheaza aiurea si fac concursuri de viteza noaptea.Pt .motociclisti acelasi lucru.Sa nu se mai construiasca pe plaja si spatiile verzi. Unde sunt parcurile noastre?.Presa si autoritatile se ocupa numai de confortul acestor derbedei si nu lupta pentru protejarea pupulatiei locale.Pentru o tara normala turismul este o industrie auxiliara.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367