REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.3° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
19.3° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Munţi de gunoaie pe stadionul Portul după meciul de baseball cu americanii

Munţi de gunoaie pe stadionul Portul după meciul de baseball cu americanii

Replica API 20 aprilie 2017 | 00:54 383

A fost mare agitaţie la Constanța weekend-ul trecut, atunci când a avut loc primul meci de baseball desfășurat la malul mării. Autoritățile locale s-au implicat încă de la început în organizarea acestui eveniment, însă se pare că le-a scăpat un mic detaliu. După ce meciul a luat sfârșit, echipa României fiind învingătoare, a avut loc un ospăț cu grătare. După ce s-a terminat, toată lumea a plecat acasă și în urmă a rămas.... gunoiul!

Câteva mii de spectatori au fost prezenți sâmbătă, 15 aprilie, a.c., în tribunele Stadionului Portul la primul amical demonstrativ de baseball desfășurat la Constanța, între o reprezentativă a militarilor americani și naționala de baseball a României, meciul fiind câștigat cu scorul de 7-2 de echipa țării noastre.

Evenimentul, organizat în memoria legendarului sportiv american Jackie Robinson, a avut loc la inițiativa Ambasadei Statelor Unite ale Americii și Federației Române de Baseball și Softball, cu susținerea Primăriei Constanța. După meciul câștigat de echipa noastră a avut loc un ospăț cu grătare, iar gunoiul a rămas pe stadion. Nici după cinci zile de la meci acesta nu a fost ridicat, susține o constănțeancă.

„După meciul de softball de sâmbătă, 15 aprilie, pe stadionul Portul, nu a ridicat nimeni sacii cu gunoi rămași în urma festinului câmpenesc cu grătare. Se înfruptă câinii vagabonzi și imprăștie toate resturile și așa dezagreabile după ploile din ultimele zile. Ca să nu mai vorbim de imaginea dezolantă pe care o contempla locatarii blocurilor din vecinatate și asta după curățenia de zile mari, care a precedat evenimentul!”, susține constănțeanca.

Amintim că în deschiderea meciului, primarul Constanței, Decebal Făgădău, care a sosit la stadion însoțit de fiul său, s-a declarat încântat de faptul că orașul găzduiește un eveniment sportiv ce poartă atât de multe semnificații. "Constanța nu este doar orașul în care Ovidiu a fost exilat, Constanța nu este doar orașul care astăzi redevine a doua putere economică a României, Constanța a fost, este și va fi un oraș unit și care unește oameni. Sportul este un vector prin care noi, oamenii, putem fi uniți și dacă astăzi marcăm un moment important în istoria baseball-ului, nu voi uita că avem sportul nostru național, oina. Oina și baseball-ul unesc oameni", a declarat primarul.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
este bine pentru ca asa ne invatam sa traim in gunoiul americanilor si nu numai la figurat
0
1
in pwla mea din gura ..vad ca te bagi in seama ca chilotii in kur
0
2
Imi trimit eu sclavii si sclavele de la LV22 sa faca curat!
1
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218