REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Murad răspunde acuzațiilor: 'Cristian Radu, mână-n mână cu Poliția. E o comandă de la vârf'

Murad răspunde acuzațiilor: 'Cristian Radu, mână-n mână cu Poliția. E o comandă de la vârf'

Replica API 27 septembrie 2020 | 00:00 2186

Ce s-a dorit a fi un control de rutină pe raza muncipiului Mangalia s-a transformat într-un scandal de proporții între Mohammad Murad, candidat independent și actualul primar, acuzat de omul de afaceri că este în spatele evenimentelor. Mai exact, susținătorii omului de afaceri au fost acuzați de mită electorală, aspect care nu s-a confirmat până în prezent.

“În jurul orei 16:30, a fost oprit pe raza municipiului Mangalia un autoturism, condus de un bărbat, în dreapta aflându-se proprietarul mașinii. Cei doi au refuzat să le fie controlat autoturismul. În zonă și-a făcut apariția un alt bărbat, candidat la o primărie din județul Constanța, acesta neavând vreo calitate sau legătură cu incidentul respectiv. În continuare se efectuează verificări pentru stabilirea situației de fapt, conducătorul auto fiind condus la sediul Poliției.”, reprezentanții IPJ Constanța, care au mai adăugat că autoturismul a fost oprit pentru un control de rutină.

"Este o temă dată de sus, direct de la domnul Orban"

Mohammad Murad a explicat că în spatele acestui control ar sta de fapt colaborarea între Cristian Radu și Poliția din Mangalia, în scopul de a-i pune bețe în roate omului de afaceri. El i-a îndemnat în continuare pe mangalioți să iasă la vot și să lupte pentru a înlătura „mafia nescrisă” din oraș. Mai mult decât atât, Murad este de părere că ordinul a fost dat chiar de la vârful țării, din partea prim-ministrului Orban.

„Două-trei mașini au fost oprite și controlate, nu au fost probleme. Am văzut că este un sistem pus la punct împotriva mea. Am venit cu gânduri bune și vreau să depun tot efortul pentru a scoate Mangalia din această situație. Văd că toate site-urile scriu că am fost arestat. Nu am fost, sunt la hotel Panoramic. Minciunile pe care le spune Cristian Radu de ani de zile duc la acest dezastru. Cred că toți mangalioții nu mai vor să mai trăiască așa ceva. Nu cu forță, domnule primar. Cu ce v-am deranjat eu? Am poze că duceați oameni cu o mașină privată la secțiile de vot. Vi se pare normal? Am făcut adresă direct la ministrul de Interne și cred că este o temă dată de sus, direct de la domnul Orban. Este o gașcă care este mână în mână cu Cristian Radu și chiar din Poliție. Nu putem vorbi de prosperitate în Mangalia într-un asemenea mod. Nu am nimic de ascuns și este un abuz total. Este un circ și așa au câștigat mereu. Nu am crezut că mai există în România asemenea orașe și oameni care conduc aceste orașe. Dimineață am făcut trei apeluri la Poliție, dar nu aveau echipaje. Între timp văd că s-au găsit echipaje.”, a explicat Mohamamd Murad.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
AI autorizatie de constructie pentru ce ai fscut la Olimp? ca, de fapt, asta ti-e miza la primaria Mangalia. Ti-e frica ca te pune tribunalul sa darami pana la obtinerea autorizatiei!
2
1
MURAD, este disperat sa puna mana pe niste bani publici. Pandemia i a afectat toate afacerile si vrea sa ruleze siceva banuti publici, sa linga borcanul cu miere. Cum ar putea mangaliotii sa aleaga un primar ca asta, in conditiile in care la vrajeala de inaugurare a hotelurilor Panoramic si Amfiteatru l a chamat pe Orban, cu un cop precis si anume sa fie sustinut la Primarie, iar cand a vazut ca nu este bagat in seama, a schimbat macazul catre Stroe, la PSD. Chipurile el este un candidat independet! Domnule, atitunitea ta a scos in evidenta lipsa de carater si noi nu avem nevoie de tine!
4
1
Bre Mura pleaca cu toti banii tai
2
1
Oameni buni,arabul asta spurcat este disperat,are pistolul la tampla si trebuie sa rezolve problema cu terenurile din Comorova.Mangalioti,iesiti la vot si spuneti nu acestor impostori,doar Radu Cristian poate sa-l trimita pe arab la masa acasa!
5
1
Votati,mai oameni buni pe cine vreti si nu va lasati influientati de diversiuni ale unor grupari de interese. Se pare ca ciolanul e de dinozaur la Mangalia.
5
0
are asaaa o suparare ca prietenul lui porcul muist stroe o suge cu spor !!!
9
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108