REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
11.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Murad și Constantinescu de la OPC s-au împăcat. Vor să găsească o soluție pentru litoralul românesc

Murad și Constantinescu de la OPC s-au împăcat. Vor să găsească o soluție pentru litoralul românesc

Replica API 21 iulie 2017 | 01:01 547

La inițiativa Președintelui Federației Patronatelor din Turismul Românesc, Murad Mohamad, a avut loc o întâlnire pentru găsirea de soluții comune în dezvoltarea durabilă a turmismului pe litoral cu CJPC. FPTR intenționează să organizeze o întalnire mai largă, cu toate autoritățile implicate în acest proces! „Salut acest tip de abordare și mi-am manifestat disponibilitatea armonizării acestor relații”, a precizat comisarul-șef adjunct al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului, Horia Constantinescu.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E bine ca doi oameni ajung sa se inteleaga. Ramane ca turistii si localnicii sa inteleaga ca depinde de ei, daca afacerile bune vor ramane si cele proaste vor pieri din lipsa de clienti. Poate unora le e greu,dar recomand deocamdata turistilor sa cumpere mancare din LIDL,Kaufland,unde au si posibilitatea sa manance in fata magazinului,iar la terase sa se margineaasca eventual la o bere,pana ajung in camera unde au deja bere luata de la LIDL,ieftina si buna. Serios,actiunea ostentativa a clientilor si chiar pe merit,poate duce la schimbari. Daca accepti scuipati in gura,vei fi cacat in cap.
0
0
urat, cat a costat aceasta "impacare", a meritat?
0
0
Sa le swgi pwla la Mucani
4
1
Seful de la OPC Ct. a fost presat de Tudose si Dragnea sa nu mai deranjeze pe arab si asta dupa ce au luat masa cu cel din urma.
5
0
Mucani, treceti la munca! E mai usor sa fiti haters si sa tot mancati rahat, va da voie Replica din plin.... va si furnizeaza!!! La munca, baaaa!
1
7
S a dat cu ursuuul ! Ce faci domnu opc nu mai esti cu poporul ? No stiam ca nu ai fost niciodata!aici ai vrut sa ajungi si ai ajuns cu ajutorul naivilor!
11
1
Murad Mohamad a dat si Horia Constantinescu a luat ! Asa se fac afacerile la Constanta si totul merge ca pe roate, cu sprijinul si ajutorul DNA. Traiasca Coruptia, cea mai frumoasa zana din lume.
11
0
Nevasta lui Murad e.....romanca. Sau corcit toti rumanii. Bastinas mai e cineva? Makeeeeee
4
2
Cipanii s au tiganizat, si tiganii s au cipanizat. S au raspandit in comertul constantean prin tupeu, nesimtire, infatuare si celebra sifonare... Dar sa stiti dragi cipani ca totul se plateste pe pamant
13
5
Bai,acum va huiduiti si dupa aia stati la masa impreuna?! Neam de vanzatori! Unii de tara, altii de rahat.
17
0
Peste 2 ani va candida la primarie si va si iesi.... o sa vedeti cu totii
13
1
Pupai in cur si pe cipani si pe arabi
9
8
Asadar, dupa ce a fost tras de urechi de tudose , a fost chemat la ordin . Cam asa e joaca aicisea la Romanica!
18
0
O intalnire cu cipanii era mai indicata. Ei sunt subspecia pe mainile careia a incaput turismul autohton, lucru care se vede clar si pe scaderea numarului de turisti din Mamaia.
17
6

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369