REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Mutări interesante în firma în care Teodorovici s-a asociat cu fostul iubit al Mirelei Matichescu

Mutări interesante în firma în care Teodorovici s-a asociat cu fostul iubit al Mirelei Matichescu

Replica API 19 februarie 2020 | 00:00 749

Relansare în afaceri

Relansare în afaceri

Fostul ministru al Finanțelor Orlando Teodorovici a decis să se reapuce serios de afaceri, astfel încât a bătut palma cu asociatul său din Constanța pentru preluarea controlului asupra firmei pe care au înființat-o împreună în 2017. Mai mult, Teodorovici a mutat sediul societății în vila sa din București și i-a schimbat domeniul de activitate. Asociatul său de la malul mării este cunoscut pentru faptul că a fost, iar unii spun că încă mai este partenerul de viață al Mirelei Matichescu, administratorul public al județului Constanța.

Orlando Teodorovici

Orlando Teodorovici s-a hotărât să preia frâiele firmei pe care a înființat-o în 2017 alături de omul de afaceri constănțean George Răzvan Micu, după cum dezvăluia Replica încă din mai 2018. Scăpat de grija guvernării, fostul ministru PSD al Finanțelor a ajuns la un acord cu Micu și a preluat de la acesta participația majoritară la TMC Romteam Business SRL, în care deține acum 70%, potrivit publicației Profit.

Afacere pe 0

Constănțeanul George Răzvan Micu a rămas cu 30% din firmă, dar a păstrat funcția de administrație al societății, care și-a schimbat și domeniul de activitate, din ”activități de servicii suport pentru învățământ” în ”comerț cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse nealimentare”. Mai mult, sediul social al TMC Romteam Business SRL a fost mutat la mansard vilei deținute de Teodorovici în București.

Fără doar și poate, fostul ministru are gânduri mari cu firma sa, din moment ce aceasta a raportat pentru primul an de activitate afaceri 0, fără niciun angajat și pierderi de 603 lei, iar pentru anul 2018 nici nu a depus bilanț fiscal.

Mirela Matichescu

Fostul (actualul?) iubit al Mirelei Matichescu

Partenerul din Constanța al fostului ministru de Finanțe are mai multe afaceri la malul mării, în special pe zona de cluburi, baruri și restaurante. Despre George Răzvan Micu se știe, oficial, că este fostul iubit al Mirelei Matichescu, administratorul public al județului Constanța și administrator la numeroase companii de stat, unul din cei mai prolifici funcționari publici de la malul mării. Neoficial, se pare că cei doi s-au împăcat la un moment dat, măcar pentru faptul că împart în continuare mai multe business-uri.

Andreea POPA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si pana la urma care este problema? Nu au voie oamenii sa fie asociati intr-o societate?
5
3
Stiri cu Vulpita nu scrieti?
7
1
Informatiile astea le aveti de la RECOM sau pe surse?
5
1
Stiri si speculatii de doi lei...
6
3
Dorin e singurul care a comentat in cumostinta de cauza...pt restul comentariilor facute din redactie cu scopul de a obtine niste bani ...RUSINE...am trecut si noi prin asta
3
3
Bai latrailor, terminati cu speculatiile astea de cea mai joasa speta. Pune ti mana si cititi, votati responsabil si lasati vaicareala si ce fac altii.
9
3
Senzatie stirea, dar de unde v-ati inspirat.... E pe surse? ... lasati-va de jurnalism.... mai verificati informatiile
9
3
Eca noastra
5
1
sa vezi furaciuni la aeroportul kogalniceanu facute de slinoasa asta.
12
2
Acest gigolo este genul de om care se pricepe numai la afaceri cu statul sau la afaceri cu banii statului.Daca firma lui este mufata la banii publici succesul este garantat.Pai ,la ce sa te astepti de la un pesedist gretos din echipa puscariasului Dragnea ? PSD,sictir !
16
3
Discotecarul o infectie psd-ista care o infige pe matichesca in toate CA-urile cu bani multi,chiar daca nu are habar de nimoica la fel ca si orlando
14
4
Numai SPIONI infiltrati ,asta prin politica, Irina Rimes in muzica si sanchi ambasadorul Brancusi,femeia habar n are sa lege 2 vorbe in romana ca si personajul Eugen scolit tot la Moscowa!uuuuu,afara comunistii,afara rusofilii!!!!
17
2
O curva ordinara....si urata...cu spume...
16
2
Doua curve pesediste, Orlando Teodorovici si Matichescu.Au facut cariere folosind gaurile din dotare.Hoasca asta de Maticheasca isi rupea curu in doua in caminul UMC-ului la inceptutul anilir 90.
26
3
sa auzim ce face CATU ca el e acum la butoane !!!
10
2
Mirey a fost si ramane o femeie frumoasa. Pacat ca a iubit mereu barbati cu cel putin 10 ani mai tineri. Ori bravo ei!
6
20
Bai, sunteti siguri ca personajul din a doua poza, este femeie? Nu cumva e gigolasul ala, Pasat, ala de a fost iubitul lui Onuca Roman? Eu zic ca ala e, travestit in femeie.
24
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614