REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Muzeul Militar „Ferdinand I” Constanța, închis de Noaptea Muzeelor. Iată din ce motiv!

Muzeul Militar „Ferdinand I” Constanța, închis de Noaptea Muzeelor. Iată din ce motiv!

Replica API 17 mai 2018 | 00:00 166

Cea de a XIV-a ediție a evenimentului „Noaptea Muzeelor” va avea loc, sâmbătă noaptea, 19 mai, prilej cu care vor fi deschise publicului porțile a aproximativ 150 de muzee și organizații din întreaga țară. Conducerea Muzeului Militar Național „Regele Ferdinand I”, filiala Constanța a anunțat că, din păcate, instituția respectivă nu va putea fi vizitată, anul acesta, în cadrul evenimentului, din cauza unor probleme la instalația electrică.

„Vă comunic cu regret că Muzeul Militar Național „Regele Ferdinand I” Filiala Constanța nu va participa la această ediție a Nopții Muzeelor din 19 mai 2018. Din motive tehnice a trebuit să luăm această decizie. Dar vă anunțăm că pregătim mai multe evenimente, cum este și un program interesant la sfârșitul lunii august a.c., care se va desfășura sub egida festivalului „Tomis”, de reconstituire istorico-militară antică”, a anunțat Costin Scurtu, directorul muzeului.

„Sunt probleme la instalația electrică, apărute în ultima perioadă, care au efect vizavi de siguranța vizitatorilor și nu se pot remedia într-un timp atât de scurt. Din această cauză, mai bine nu participăm la această ediție a „Nopții Muzeelor”, pentru a nu apărea situații de pericol. Problemele vor fi remediate la începutul săptămânii viitoare, avem sprijinul celor din jurul muzeului, care colaborează cu noi.

Vreau să transmit și pe această cale scuzele mele celor care așteptau să ajungă la această ediție a Nopții Muzeelor la muzeul nostru și să îi asigur că le pregătim mai multe evenimente, în vara și toamna aceasta, cu care cred că îi vom impresiona și se vor simți bine alături de noi”, a afirmat Costin Scurtu, directorul muzeului pentru „Replica de Constanța”.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
natiei la momentul actual !!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614