REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Muzică bisericească pe străzile Constanței! VIDEO

Muzică bisericească pe străzile Constanței! VIDEO

Replica API 29 martie 2020 | 20:14 3256

Constănțenii sunt chemați să asculte slujba de la balcoane. După ce ministrul de Interne, Marcel Vela a dat ordine ca în acest weekend, pe străzile orașelor din România să se pună „Deșteaptă-te, române!” la difuzoarele echipajelor de Poliție și Jandarmerie, iată că în Constanța, mai nou se ascultă și slujbe pe străzile pustii.

O dubă albă traversa, duminică, 29 martie stațiunea Mamaia și acompania străzile goale cu muzică bisericească.

Ce spune Arhiepiscopia Tomisului:

„Întrucât zilele trecute autoritățile au sensibilizat cetățenii prin redarea Imnului Național al României pe spațiul public, Arhiepiscopia Tomisului a desfășurat o acțiune similară pentru creștini, printr-o procesiune cu caracter privat prin județul Constanța, în după amiaza zile de astăzi, duminică, 29 martie 2020.

Scopul acțiunii a fost chemarea conștiinței creștine la rugăciune înaintea lui Dumnezeu, așa cum a făcut dintotdeauna Biserica în situații grave de epidemii și pandemii, care au amenințat viața oamenilor, darul cel mai de preț făcut nouă de Dumnezeu.

Astfel, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, însoțit de slujitori bisericești, a purtat prin județ moaștele Sf. Mare Mc. Doctor fără de arginți Pantelimon, ale Sf. Mc. Epictet și Astion, ale Sf. Ier. Nectarie, precum și icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului Axionița, copie de la Sf. Munte Athos, aflată în Catedrala arhiepiscopală, pe traseul: Constanța, Năvodari, Lumina și Hârșova.

Mâine se va continua pe traseul Cernavodă, Medgidia, Techirghiol și Mangalia.

În sudul județului, Arhim. Andrei Tudor, exarh al mânăstirilor și starețul mânăstirii Dervent, a purtat în procesiune Icoana Maicii Domnului făcătoare de minuni de la Dervent și moaștele Sf. Mc. Epictet și Astion, pe traseul: Dobromir, Șipote, Cobadin, Ciocârlia, Adamclisi, Băneasa.

Menționăm că acțiunea a respectat normele legale în vigoare, fiind încadrată la deplasare în interes profesional.“

P.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Biserica Ortodoxa din Cipru isi pune averea la dispozitia statului, pentru iesirea din criza ,jegosiii noastri de popi cind o vor face , Spagovene ce spui ????
1
1
Muftiul Body, nu baga nimic in boxe? Hai mai Body, baga un aidin, ceva? Sau baga corul ala de pomohaci tatari, care te pupa-n dos!
0
1
Urate comentarii fratilor!!! Cu asa vorbe nu vom stinge bataia si mania DOMNULUI! Dimpotriva mai APRIG se VA ReVARSA URGIA SA! Sa luam aminte:DUMNEZEU toate Le lucreaza. spre BInele celor ce IL IUBESC pe DUMNEZEU!!!! E f binevenita procesiunea cu sfinte moaste si cu sfintele icoane spre imblanzirea CELUI ce POATE si din pietre tari si neroditoare sa RIDICE FII AI LuI AVRAAM!!!
2
2
sa ti-o bagi in gura matii si in toata familia ta satanist infect si spurcat
2
3
Belerim pulerim, aferim!
2
2
Spagovean satanist popa nesatul de bani manipulati populatia si o stoarceti de bani
7
2
muie popilor. muie bor.
6
5
Javra rusofona, pupator de dosuri rusesti, un cacat oltenesc fermentat, asta esti.
9
2
Poate stie teodositul ceva si face repetitii. Natie de pupatori de moaste, ce sa le ceri. Oare de ce nu face teo o minune? Sustin sa se dea si Salam !
11
2
Daca baga unu Metalika ziceati ca sunt satanisti. Asa vad ca o gramada de indobitociti pupatori de oase, se bucurau in prostia lor. Decat muzica lui teodositul mai degrama pe Salam! De ce nu doneaza si BOR pentru spitale? Ar insemna ca isi dau singuri la gioale, este? Ei ar ramane fara marfa.
13
3
Uuuu , futuva-n gat de pomohaci. Va cautati marfa? Chiar asa poate sa se plimbe oricine si sa puna muzica pe strada? Locala nu se sesizeaza pentru tulburarea linistii publice?
14
8
Deci avem de 2 ori pe zi imnul national pe strazi si restul zilei canta trupe de popki ca sa ne creasca moralul.Tata natia asta chiar ca e tampita.Bai cretinilor dupa ce ca murim fara ajutor acum de liturghii pe strazi avem nevoie? Cum se poate simti un om bolnav care asteapta ajutor medical si ii vine popalau sa cante la megafon.DEMENTILOR!!!
16
6
biiine esti cuvantat doooamne, invata-ne pe noi indreeeptarile tale
5
6
BOR foame de banii
8
7
Foarte bine doar dzeu ne poate scapa de asta
7
8
Nu cred in prietenii tai imaginari.
2
2
Dragi doctori, ceea ce va rog este putin pe langa subiectul articolului, dar sunteti singurii care ne puteti razbuna pentru umilintele ultimilor ani. Va aduceti aminte cum au fost trantite mai toate procesele de catre onor instantele , CCR din Romania precum CA COmpletele de judecata nu au fost SPECIALIZATE pe fapte de coruptie, ca si cand pentru coruptie ar exista o lege speciala. Asa sa procedati si dvs cu vasnicii nostri politicieni si magistrati, politruci cu functii in CA AGA etc. Sa le spuneti ca NU SUNTETI SPECIALIZATI in tratarea CODVID-19 si sa mai astepte urmatoarea promotie.
11
1
In sfarsit un lucru bun
10
10
Acolo este tara mea
5
4
Ma oameni buni, are voie panarama asta de popa sa faca asa ceva , unde ati mai vazut asa ceva , vine inchizitia , piei satana !!!!
16
11
Toti avem nevoie de hrana spirituala dar nicidecum inducerea patimasilor religiosi in comunitate sa nu radem de dumnezeu
9
8
O prostie...depresiv...sa bage Vesnica Pomenire si asta e...niste cretini
15
36
satibagipulanmata, fmm de zdreanta oligofrena! sinucidete si asa caci campul degeaba!
32
10
Bagami as pula in bisefica voastra
15
38
ti-ai dracu, nu-i destul ca e lumea in pragul depresiei, mai umbla si astia cu dricu
35
36

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218