REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Naomi Campbell împlinește 50 de ani. Arată perfect și nu are de gând să se retragă de pe podium

Naomi Campbell împlinește 50 de ani. Arată perfect și nu are de gând să se retragă de pe podium

Replica API 22 mai 2020 | 00:00 1457

Pantera Neagră, după cum este supranumită Naomi Campbell, împlineşte 50 de ani la 22 mai 2020. Una dintre cele mai apreciate modele la nivel mondial, s-a remarcat atât prin corpul perfect, privirea insinuantă, dar şi curajul debordant.

Naomi Capbell

foto: Getty Images

A colaborat cu nume răsunătoare din industrie şi nu intenţionează să se retragă curând de pe podium. A cucerit bărbaţi cu decenii mai tineri decât ea şi i-a părăsit la fel de repede precum i-a cucerit, semn că relațiile seriose nu sunt tocmai pe gustul ei. Iată lucrurile mai puțin știute despre sărbătorita zilei!

Ea a văzut lumina zilei în 1970, în Londra, şi a fost crescută de mama ei, Valerie Morris. Naomi are 1,77 m înălţime şi 55 kg şi a fost descoperită la vârsta de 15 ani. De atunci şi până acum a prezentat colecţii de modă pentru cele mai mari case din lume şi are o avere de 60 de milioane de dolari.

Foto profimedia

A avut mai mulți iubiți celebri

Este cunoscută în lumea modei drept o devoratoare de bărbaţi, prin patul ei trecând cele mai bogate staruri de la Hollywood, printre care îi amintim pe P. Diddy, Usher, Gerard Butler, Johnny Depp, Robert de Niro, Michael Fassbender, Quincy Jones, Sylvester Stallone şi miliardari precum Flavio Briatore, Andre Balasz, Marcus Elias, Vladislav Doronin, Hassan James şI Louis Camilleri. Naomi a avut o aventură inclusiv cu Prinţul Albert de Monaco, timp de un an, dar încă nu l-a întâlnit pe cel care să o convingă să renunțe la statulul de burlăciță.

A pozat pentru cele mai mari case de modă şi a strâns o avere de 60 de milioane de dolari

Iată ce nu știai despre cea care, de mai bine de 30 de ani, este una dintre cele mai așteptate prezențe pe podiumurile din întreaga lume!

Împreună cu Christy Turlington și Linda Evangelista a format un trio de supermodele, cunoscute ca „Trinity”, iar apoi prin extindere, împreună cu Cindy Crawford, Claudia Schiffer și Kate Moss, au fost numite colectiv „Big Six”.

Prima sa apariție publică a fost la vârsta de șapte ani, apărând în videoclipul „Is This Love?“ al lui Bob Marley.

Foto Gettyimages

Naomi Campbell, primul model de culoare care a apărut pe coperta unei reviste

În august 1988 a apărut pe coperta revistei Vogue, fiind primul model de culoare care a apărut pe copertele acestei reviste.

În timpul unui interviu, Naomi a explicat că nu îi place să apară la tv și s-a străduit, timp de 10 ani, să nu apară la niciun show.

Naomi are o carieră legendară în industria modei, dar puțini sunt cei care știu că a întregistrat și a lansat un album muzical. “Babywoman” a fost lansat în 1994 și nu s-a bucurat de prea mult succes. A ajuns totuși pe locul 75 în topurile muzicale din Marea Britanie.

Orice greșeală se iartă atunci când ești unul dintre cele mai curtate modele din lume. În anul 1993, Naomi s-a împiedicat, având în picioarele platformele create de Viviene Westwood. Nu a fost mustrată pentru eroare, ci din contră... platformele care i-au creat mici probleme au fost expuse într-un muzeu, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614