REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Dum., 3 Dec. 2023
Anul XX Nr. 6566
14.2° Constanța Duminică, 3 Decembrie 2023 Anul XX Nr. 6566

NAS și Ștefancu, arestați preventiv pentru trafic de droguri de mare risc. Cine i-a ”turnat”?!

NAS și Ștefancu, arestați preventiv pentru trafic de droguri de mare risc. Cine i-a ”turnat”?!

Mirela PASCAL 9 aprilie 2023 | 00:00 25278

Polițiștii BCCO Constanța și procurorii DIICOT au destructurat, zilele trecute, o rețea care se ocupa cu trafic internațional de droguri de mare risc, trafic intern de droguri de mare risc, finanțarea infracțiunii de trafic internațional de droguri de mare risc, proxenetism și furt calificat. S-a lăsat cu percheziții și cu 12 persoane reținute. Magistrații au dispus arestarea preventivă a unora dintre ei. Printre aceștia se numără și cunoscutul Alexandru Ciocan, zis NAS, dar și afaceristul Silviu Ștefancu. 

NAS si stefancu, arestati preventiv pentru trafic de droguri de mare risc. Cine i-a ”turnat”?!Alexandru Ciocan și Silviu Ștefancu

La data de 6 aprilie 2023, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii DIICOT Constanța, au efectuat 20 de percheziții domiciliare, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic internațional de droguri de mare risc, trafic intern de droguri de mare risc, finanțarea infracțiunii de trafic internațional de droguri de mare risc, punerea la dispoziție, cu știință, a unui imobil pentru consumul ilicit de droguri de mare risc, proxenetism și furt calificat. Au fost efectuate 17 percheziții, în județul Constanța, 3 în județul Călărași și au fost puse în executare 18 mandate de aducere.

Au procurat cocaină din Guiana Franceză și ar fi transportat-o, prin intermediul unor cărăuși, în România

În luna ianuarie 2022, în județul Constanța, ar fi fost constituit un grup infracțional organizat, format inițial din 3 persoane, la care ulterior, ar fi aderat alte 12 persoane.  Membrii grupului ar fi procurat cocaină din Guyana Franceză și ar fi transportat-o, prin intermediul unor cărăuși, în Olanda, Franța si România, pentru a fi vândută către consumatori.  În luna aprilie 2022, în urma cooperării polițienesti cu autoritățile din Franța, pe aeroportul Orly, din Paris, a fost identificat unul dintre cărăuși, în timp ce transporta peste 1 kilogram de cocaină, pe relația Guyana Franceză – Paris – Olanda – România.

Au racolat femei care să practice prostituția

S-a reținut că 4 dintre membrii grupării ar fi racolat 5 femei, în scopul determinării sau înlesnirii practicării prostituției în România,  Germania, Austria, Elveția și Belgia. De asemenea, 4 dintre membrii grupului infracțional ar fi săvârșit 3 infracțiuni de furt calificat, sustrăgând sume de bani din casa de bani, dar și alte bunuri dintr-o societate comercială, din județul Constanța, precum și 2 furturi de mărfuri din tiruri. După declanșarea acțiunii, s-a solicitat emiterea unui nou mandat de percheziție, având ca obiect un container, aflat în incinta Portului Constanța Sud-Agigea și în interiorul căruia au fost descoperite bunuri electrocasnice și de îmbrăcăminte noi, a căror proveniență nu a putut fi justificată.  În urma perchezițiilor efectuate, au mai fost ridicate aproximativ 50 de grame cocaină, 18.000 de euro, 35.000 de lei, 1.200 de dolari, bunuri destinate cântăririi, porționării și ambalării drogurilor, 31 de telefoane mobile, 39 de cartele SIM, un laptop, înscrisuri și alte bunuri cu valoare probatorie.

NAS si stefancu, arestati preventiv pentru trafic de droguri de mare risc. Cine i-a ”turnat”?!

12 au fost reținute iar în cursul zilei 7 aprilie, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă. Cei mai mulți dintre ei au fost arestați preventive, în timp ce alții au ajuns în arest la domiciliu.

Inculpații au mai ajuns în atenția opiniei publice de mai multe ori, fiind cunoscute ca persoane destul de agresive.  Alexandru Ciocan, zis Nas, arestat preventiv pentru 30 de zile, Silviu Ștefancu, arestat preventiv pentru 30 de zile, Ianoș Albert Feri, arestat preventiv, Ianoș Felix Arcadi, arestat la domiciliu, Amet Baiar Bighin, arestat preventiv, Silviu Ștefancu, arestat preventiv, Sandu Gheorghe, zis Guvide,  arestat preventiv, Gîndac Bogdan, Gîndac Ștefan Nicu, arestați preventiv, și alții.

Ciocan, arestat după un scandal în trafic

Pentru cei care au uitat, reamintim că în 2020, Alexandru Ciocan a fost dintre bărbații arestați în urma scandalului cu topoare din trafic. La data de 8.12.2020, doi bărbați se deplasau cu autoturismul marca Audi A6, întorcându-se de la o înmormântare de la cimitirul musulman, situat pe aleea Topolog, în zona restaurantului Sabroso din municipiul Constanța. În trafic, cei doi s-au intersectat cu Alexandru Ciocan, zis Nas, iar în dreapta față se afla Andrei Valentin Șerban, zis Valentino. Între cele două grupuri, mai exact între Valentino și rudele unuia care se afla în cealaltă mașină există un conflict mai vechi. Prin urmare, s-au intersectat în trafic, au oprit mașinile și au început să discute.

NAS si stefancu, arestati preventiv pentru trafic de droguri de mare risc. Cine i-a ”turnat”?!

Șerban Andrei Valentin, același care a făcut circ în fața mascaților, recent, pe bulevardul Tomis, l-a scuipat pe față pe unul dintre bărbații din celălalt autovehicul, și imediat s-a dat jos din autoturismul pe care-l ocupa și l-a lovit pe pumnul stâng la nivelul capului, ocazie cu care persoana vătămată a suferit leziuni ce au necesitat 1-2 zile de îngrijiri medicale. Tot atunci, inculpatul ținea în mână și un cuțit cu care a încercat să-l taie, însă acesta s-a ferit și chiar a fugit de agresor. După această agresiune, Șerban Andrei Valentin s-a urcat în autoturismul cu care se deplasa și au plecat. Apoi, au urmat o serie de scandaluri, care s-au soldat cu arestări. Anterior, Alexandru Ciocan, zis Nas, a postat un video pe Facebook prin care amenința victimele.

Ștefancu, tăiat în urma unui scandal pe plajă

Și Silviu Ștefancu a mai ajuns în atenția oamenilor legii și a opiniei publice. În 2020, Silviu Ștefancu a fost implicat într-un scandal pe plaja Ego. Totul a plecat de la niște turiști, care au cerut o melodie bulgărească, iar angajații au spus că nu se poate. Atunci ar fi intervenit afaceristul constănțean Ștefancu care a mai fost implicat, și în trecut, în scandaluri.Spre exemplu, anul trecut, în august, acesta a fost victima clanului Băncuță, fiind tăiat cu un cuțit, în clubul Asylum din staţiunea Mamaia.

NAS si stefancu, arestati preventiv pentru trafic de droguri de mare risc. Cine i-a ”turnat”?!Ștefancu tăiat

Au fost arestați și indivizii care alimentau cluburile cu cocaină, aceiași care au spart magazinul eMAG!

Un alt interlop arestat preventiv este Ianoș Albert Feri. Și el a mai ajuns în atenția opiniei publice. Amintim că, în jurul datei 19.01.2019, inculpatul Ianoş Albert Feri împreună cu iubita sa, inculpata Huzuneanu Mihaela Mădălina, au expediat din Olanda, printr-o firmă de curierat, un colet ce conținea cantitatea de aproximativ 500 grame substanță pulverulentă de culoare albă ce conținea cocaină (drog de mare risc). Coletul a fost introdus în țară în jurul datei de 21/22.01.2019, fiind preluat din municipiul București prin intermediul inculpatului Amet Baiar Bilghin, și el arestat reventiv în urma acțiunii DIICOT de zilele trecute, și transportat cu un autoturism până în zona staţiei de taxare Feteşti, de pe autostrada A2, unde s-a procedat la constatarea infracțiunii flagrante.

NAS si stefancu, arestati preventiv pentru trafic de droguri de mare risc. Cine i-a ”turnat”?!Ianoș Albert Feri

Au introdus în ţară droguri de mare risc (cocaină), pe care le-au depozitat, le-au porţionat şi le-au pus în vânzare în cluburile din staţiunea Mamaia, municipiul Constanţa şi la festivalurile de muzică electronică. De asemenea, s-a reţinut faptul că inculpatul Ianoş Albert Feri deține mai multe locuințe, proprietate sau închiriate, într-un complex rezidenţial din zona Mamaia Nord, unde, în respectivele apartamente erau depozitate, porționate, preparate, ambalate și chiar vândute drogurile aduse vrac. Însă, Ianoş locuia fără forme legale în cartierul Poarta 6 alături de concubina sa. Ianoș le arunca clienţilor de la geam drogurile solicitate sau îi trimitea să şi le ia singuri din maşina sa, un Porsche Panamera, pe care îl deschidea din telecomandă şi unde erau şi lăsaţi banii pentru cocaină. Amet Baiar Bilghin, Sandu Gheorghe, și el arestat preventiv în cel mai nou dosar al DIICOT, și Ianoș Albert Feri au spart magazinul eMAG de pe Tomis. Din interior ar fi fost sustrase mai multe bunuri (telefoane mobile

Arestat este și Sandu Gheorghe, care a vrut să mituiască un polițist

În 2022, Sandu Gheorghe și Ianoş Felix Arcadi au fost arestați preventiv pentru furt calificat. Cei doi sunt acuzați că au furat combustibil de la două TIR-uri. Despre ei este de menționat că sunt cunoscuți cu antecedente penale, Sandu Gheorghe fiind arestat chiar în februarie anul acesta pentru că a fost prins în flagrant în timp ce dădea mită unui polițist. În speța de față, cei doi, Sandu Gheorghe și Ianoş Felix Arcadi, în noaptea de 1 spre 2 iulie 2022, în jurul orei 04.55, având fețele acoperite și forțând butucii de închidere a rezervoarelor a două autocamioane, au sustras cantitatea de 200 de litri de motorină, cauzând un prejudiciu de circa 2.000 de lei.Cele două TIR-uri se aflau parcate în stația CF Constanța Mărfuri, adică zona Halta Traian. Ianoş Felix Arcadi a fost cercetat, în 2006, pentru că a făcut credite cu acte false pentru achiziționarea unor produse electrocasnice. iar Sandu Gheorghe a fost arestat preventiv de către magistrații Tribunalului Constanța, pe 8 februarie 2022. Acesta a fost prins în flagrant în timp ce oferea mită polițiștilor.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
combinatii la nivel inalt sustinute de mafia locala, galbena si rosie. e un intreg joc politic si financiar la fiecare cativa ani cand trebuie ales un sef de trib de o culoare. sustinerea politica si financiara este de ambele parti, fara de care nu se poate convietui in pace. ce se prinde in strada, se intoarce in strada. daca pica cineva, e pentru ca nu a mai dus sacosa cu bani la politicianul in cauza sau pentru ca cel din urma s a scapat la vreun party nebun cu droguri si minore si acum e santajat de tovarasi politicieni sau procurori cu care, nu e culmea, au petrecut impreuna. garda nu prinde nimic fara sa ceara acceptul, da, telefonic. toate astea sunt un pamflet si trebuie tratate ca atare, sau nu, dupa cum ii merge mintea fiecaruia.
5
0
Banuiesc ca nu stiati ca toti au fost eliberati din arestul ipj si plasati sub control judiciar.doar stefancu a mai ramas dar scapa si el.apucativa fratilor de carat droguri ca nu va condamna judecatorii
10
2
Vb gayul de Scupra care a fost prins în cameră cu balangii. El este sifonul ..și s oare vb la toti
9
0
Mai platesti tu taxe … Ce oameni de nimic care nu au ce face Nu poti sa dormi tu ca e Rar-ul la ala in curte ? Ce treaba are una cu alta ? Doamne sunteti atat de inculti si numai pe facut rau si pe distrus imaginea altuia .. vai de sufletul vostru Daca vrei sa suni la “militie” e 112, dar vezi sa nu spui minciuni sau lucruri inchipuite ! Decat sa denigrezi pe altii mai bine iti vezi de viata ta trista si te gandesti cum sa faci sa simti ca traiesti, ca daca ai fi trait ai fi fost ocupat cu altele nu cu mizerii ca cele de mai jos ;)
10
0
Cel mai grav din toata treaba asta este faptul ca o institutie a statului era la el in curte!!!! ALOOOOOO!!!! POLITIA ROMANA !!! Baaaai incompetentilor voi va dati seama in ce hal ne ati adus?!? Noi sa mergem la RAR in curtea unui drogat , spart,rupt de droguri !!! Spaga cu i a dat-o???? De ce RAR era la el in curte???? Trafic de droguri si noi platim taxe ca institutia statului sa fie la un traficant de droguri in curte???? ALOOO MILITIAA!!! Rusine sa va fie !!!
5
7
au sifonat acolo, asta se stie
3
0
Stefancu este fugit în Bulgaria și se ascunde ,la prietenul lui foarte bun Vladimir..băiatul care i-a dat banii lui Tocia sa facă live cu 500e...
2
9
A sifonato pe mata când o f***a calu Ce va mai place sa sugestii fără prezervativ Țărani p****i ce sunteți
10
2
Ești din Medgidia? Și nea delu ce zice?
9
1
MESAJ PTR CALU CARE COMENTEAZA ,VINO AICI LA MEDGIDIA DACA STI CINE SUNT SI PLECI LA FEL CA NAS DIN ZONA ,,,LACHIT...BATUT SI CU P..A IN GURA ,ASA A PLECAT SI EL DE AICI DIN MEDGIDIA DUPA LACHEALA A DAT IN SIFONEALA PE BAIETII DE AICI DIN MEDGIDIA SI CERNAVODA....STIE TOATA LUMEA CINE ESTE NAS SI DE CE A FUGIT DE LA NOI DE AICI DIN SAT CUM ZICI TU TARANI.....
0
10
Poți sa su.i și tu pl dnu care ai scris aici ? Toată viata a ti cautat sa su.eti la fel ca mamele voastre Crezi ca nu se știe cine ești Un taran p***t
8
1
ALOO DIICOT.UL DACA TOT ESTE SIFON DOMNUL NAS SA SE INTOARCA LA EL SIFONEALA, NEVASTASA CIOCAN ALEXANDRA DANIELA TATAL EI VLADEANU SI FRATELE EI VLADEANU ANDREI-MAIKL, AU RAMAS DE VAND COCAINA SI CRISTAL ,ALEXANDRA CU FRATELE EI ADUC MARFA DE AFARA SI TASU O VINDE PRIN CONSTANTA, CERNAVODA ,MEDGIDIA ,MANGALIA......ASA CA POLITIA AU RAMAS AFARA CEI CARE FACEAU TRAFICUL ...
3
8
Cu putina atenție observi ca toți denigratori delatori sunt aromâni . M-am saturat de m**e
6
0
off Rafte …Rafte ce le ai facut la baieti de pe domiciliu :))) parca vad ca te uita militienii pentru contributie si cazi cu ei
4
0
ACUM SA VEDEM REZULTATUL MAGISTRATILOR , 2-3 ANI SAU MULTI CAT TREBUIE , NAS ALA , DROGAT TARE MEREU , MIZERIA SOCIETATII ..ZICEA CU SINCERITATE '' MA DUC 2-3 ANI , IMI IAU AVOCATI BUNI , DA M AM REALIZAT FINANCIAR ..DECAT SA MUNCESC CA SCALVUL TOATA VIATZA ;) '' , ASTEPTAM SA VEDEM ... O FI DUPA CUM ZICEA ....UN GOLAN NEEDUCAT DE MEDGIDIA , UN PESTE CU PROSTITUATE IN CEHIA.....CARE SFIDEAZA LEGEA DIN ORICE POZITIE . IAR DESPRE STEFANCU .....AFACERISTU' ....POLITIA STIE MULT MAI MULTE ....MAI ALES SECTIA 5 SI ALA DE LA SECTIA 4 BLONDU ALA CARE I SORSA p******r DE S A MUTAT DIN COMPOZITORILOR...DE TOT AMENINTA EL ( CA SI POLITIST ) LUMEA CU BAIETII DIN KM 5 .....NU L SCAPATI CA FACE SPAGA MAI MULT DECAT SILVIU AFACERISTU'
4
1
Domnilor de la Diicot pe Petrica Tomescu zis Frumușelu cand aveti degand sa il arestati pt trafic de droguri cat ii mai tineti dosarul a sifonat tot orasul impreuna cu Dorel dar acum il injura si il face sifon pe Dorel pai bai Petruța gayuța ce esti care te dai gagicar si iei femei de pe publi24 pai cine e mai mare sifon ca tine in orasul asta ca nu exista altul mai mare sifon ca tine care ai dat pe toti aa rezisti tu pe piata traficului de droguri pai cat o sa te mai tine in brate tu esti traficantul tu le dai la multi sa vinda bine tu zivi ca nu ai treaba nebunule esti client si doar Dorel vinde nu ma tu esti traficantul de drogori mare cum te vezi tu dar estj doar o femeie atat esti domnlue Perucă
2
4
Singuru care stia de conbinatie era RAYM din mangalia ca si el facea traseu asta o baga pe andreia si dupa la folosit si pe GOLGAU.lu asata il baga marfa in gaoo.z.SIFONU DE RAYM ia sifonat sa scape de cond 12ani lu REDIVAN ii placea numai vib caucucuri
2
0
Scupra ai frustrări de impotent
11
0
Pe Dorel de la medgidia nu-l arestati? E cu jumatate de norma ? A nenorocit lumea cu cristalul : i-a facut dependenti,pana la 57 -58 de ani a locuit cu masa in 2 camere , intr-un an si-a facut casa. De un milion si cinci sute de mii de euro(1 500 000) asa e norocul la batranetesa nu ai parte de ei
4
0
Sper sa vrea nevastamea sa plece in Italia la strada sa se vanda iar cand imi da mandatu definitiv ca nu ma supar sa poată să imi pună pachet ca oricum tot de acolo am luato si am facut 2 copii cu ea bine eu zic la lume ca era fata mare
5
6
Declar ca de mila lui Pitbull si Rafte l-am mintit pe domnul Dorel si am cerut de la el marfa ca pentru mine, adica 10 gr cu 2500 ron. Jur ca nu mi-am pus capac. Vreau capace…. Ca le merit. Imi cer iertare si nu mai fac. Si daca ma capaciti….spun si ceva din Grind ( zona protejata)
2
5
Pentru ca s-a scumpit motorina, mi-a fugit si nevasta de acasa ( dar a mea nu se f**e) sta sub pervaz . Declar oficial ca vreau 100 euro pe gramul de cristal si cocaina 70 euro ca stiu sa o indoi. Lui Seby i-ai luat 100euro si sa vina cu nevasta la tine ca sa faci combinatii cu electronice si electrocasnice
2
3
Incepe sa faca curatenie in ograda..
2
0
La 4.5 litrul
0
0
Are combinatie cu motorina de la Antoanela din km 5..din port de la Midia..
1
0
De ce stergeti comentariile ? Lasatile ca sa aiba un fir de ata si cei care ancheteaza . Va rog sa lasati comentariile despre silviu asta ca daca iese basma curata iar se drogheaza . Si RAR-ul sa isi mute sediul de acolo pana nu intra pe fir DNA-ul si DGA-ul
1
3
ssss
1
0
Nea Titi sa va traiasca baiatul gagicar si smecher, cand spui Theo Stan , spui Constanța.
1
3
Theo stan e sageata mea
1
4
Am un baiat si e ultimu terminat fumeaza
1
4
Scupra ,dacă vrei sa afli răspunsul de ce sunt liberi Tomescu și Piki,îți spunem noi..ca sunt nevinovați Stai ca pleci acum la furat parfumuri și o sa vezi ce înseamnă praduiala.
8
0
Ce sifoneli in comentarii , din cauza asta nu sterg astia de la Replica online comentariile ,, sa mai afle cate ceva de voi !
1
1
Petruța ,Petruța tot cu tamponu la c*r til schimba Piki sifonule care esti te crezi inca smeker pai ai fost odata tot la Tanch acasa dormi cand vii aici cumva de frica dormi la Tancu oricum o sa te f*tă rau tiganii daca nu ii sifonezi sa ii bagi la puscarie mai repede cum ai bagat pe toti Gunoi Sifon si cu cătelușa Pikineața tot asa cu un os o tii nu bine atat merita fraieru ala
5
0
Va rog sa îmi explicați cum a scăpat Petrică Tomescu Frumușelul de Tâlhărie? Cum le-a căzut Grupul infracțional? Petre și Piki au făcut tâlhăria și Gabi Lutic Era șoferul Nu aveți Camere de luat vederi la Ovidiu domnul Stroe Alooo Bucureștiul Luați amploare S-a făcut o tâlhărie de ce nu sunt arestați cei 3 tâlhari?
11
3
Bai am frecato pe Floarea Lui Petre Acum puteți sa o frecati și voi pe nevastă-mea
5
1
Floarea lui Petrica Frumușică Tomescu face sex cu toti Oana Garbea amanta lui Rafte Vrea și ea sex cu toti Aura lui Rafte ce dracu sa mai vrea ca este nespălată nasoala și urâta
8
2
Din 1000 de șmecheri 999 sunteți praduitori. La parnaie stati numai pe la protejați. Și după ce ieșiți de acolo vă vedeți mare pwule. Marș în rasa voastră la muncă!
15
1
PETRE FRUMUSELULE dar cum naiba iei de sotie pe amanta noastra so mai faci si copii cu ea!Cred ca asta e adevarul ca ți se spune Petruța
5
2
De m**e nu se mai aude nimic va e frica de el sigur m**e v a legat pe totii ala sta si vinde fara probleme si are si la treaba o fata are 3 tone in constanta una in summerland si 2 pe compozitorilor
8
3
Lăsați-l pe Rafte. Are treaba, numără câți km a luat Aura.
12
0
E adevărat ce se aude? RAR e o instituție publica a statului care deja face demersuri pentru a se muta din curtea interlopului care și-a distrus familia și munca RAR NU VREA SA SE ASOCIEZE CU PERSOANE EXPUSE PUBLICE MAI ALES CU INFRACTORI De acum încolo o sa pice imperiul BRY
8
7
Hai ca se simte atacata lumea Mai ziceti mai ziceti
5
2
Sifonule mai dai multe comenturi aici ce vrei sa o dai pe alti cand tu esti sifonu in toate dosarele chiar si in asta tot vrei sa o dai pe unu pe altu esti un sifon un gunoi un gay cu tampon la c*r
4
0
Chiar asa sifonule spune tu Ca doar stii cui ai facut 16 ca sa scapi cum ziceau ziaristii mai devreme Dar ai dat putina spaga si au schimbat titlurile ca na asa functioneaza deaia esti si pe domiciliu Dar iti vine randul deci ia zi spray ambulant cu ce te ai mai spart
8
3
Dosar 2647/118/2023. Obiect: luarea măsurii arestării preventive propusă de DNA/DIICOT (art.223 NCPP). CE NAIBA CAUTĂ D.N.A. ÎNTR-UN DOSAR DE TRAFIC DE MARE RISC? Ia zi nea Rafte ca tu știi mai bine!
8
1
Pare bună purcica de Croitoru. Purisancă de șprițuri
8
3
Mari idioți. Niște cretini.
4
1
Mita Soare?Este si el sifonel?
0
0
Salut vira pe băieți ăștia ia legat garoiul de cristi și cu flori de la spălătoria din km 5! Oameni sant prăduitorii la garda ! Mai du-te pe acolo și ai sa te convingi singur ! Nu se mai duce nimeni la sifoanele ale
4
2
Cand se fac arestarile vad ca va trimiteti praduitorii in vacanta , gen Miță şi moldoveanu
7
1
Sunt o mizerie care plătesc prostituatele sa le ling în coor cand ma droghez...si de la multă prăjeală am prins gustul la prăduieli...slugă am fost toata viata mea si asa rămân indiferent de situație...fac trafic si ma droghez cât vreau ca sunt un mare interlop si smardoi
12
7
Ati modificat articolul sa-l scoateti pe sifonul de RAFTE din titlu ! Se vede clar din comm lui ca va are pe statul de plata !!! Huaaa ziar de rahat !!! Huaaaaaaaaaaa Sunteti niste … n-am cuvinte ! Influentati dupa cum vreti voi anchetele ! V-a dat bani Rafte sa nu mai scrieti de el si sa-l bagati pe Stefancu in rahat ! Rusine !!!
10
2
Cine mai e și fraieru asta de RAYM .am auzit de el dela Vasilica ca e sifonul lu stroie tancu la băgat pe fir la stroie de prea disperat
4
0
BA dormiti pe voi .praduiala a facuto RAYM dela mangalia ca il asteapta 12 ani de puscarie .Si a cumparat praduiala dela clanu bancuta TANCU casa scape si a platit 5000eu ca nu mai aveau bani t****i pentru lautari
2
0
Alo praduitorilor cristi garoiu și tanti flori ! Gata cu prosteală ați legat multă lume și aveți tupeu , de ce nu recunoașteți câți bani ați făcut după urma la Drogați sau de ce nu recunoașteți cum vindeati marfa și ce petreceri erau la Spalatorie și la voi acasă ! Santeti niște prăduitorii care furați energie și faceți trafic de droguri evaziune fiscală ! Aveți răbdare ca după sărbători o sa vedeți voi cine sant Drogați o sa scriem și noi cum faceți voi in fiecare luni prăduieli ! Gata stop joc laturi ce santeti ! Tanti flori ai uitat când te făceau băieți trenuleț și îți dădeai pe fata cu sloboz ca sati facă tenul frumos ! ( sa o pupați pe Oana in c*r ) ! Familie de prăduitorii dar vin băieți acasă ! Marș
12
1
Ia zi ma p***o cum se invartea masa cu cox
7
3
ba fara nume daten mortii tai de sclav ce esti pai saraci aia au venit 20 pe unu unde mm e baietia aici zacusca ce esti a iesit baiat din asta ca era singur nu in brigada cum umbla ei ca singuri i bate lumea pe unde ii prinde
5
6
Nas : un martalog care ai fost pus in genunchi,te-a taiat Pruia pe obraz ca pe ultimul sclav si a scos p..a si s-a pisat pe tn.Te-a luat sub aripa lui fraieru de arsen si te-ai certat cu el ca s-a dat arsen la femeia ta.dupa te-a luat stefancu,finule finule.Tineti langa voi scursurile orasului,sa va fie rusine.silviule era de asteptat sa te ia si pe tine,sti masa aia a ta din foisor care se punea marfa pe ea si se roteste?este exact ca roata aia,care ti-a venit randul.ai bagat in foisorul ala toate brigazile din oras si ai vorbit despre fiecare in parte.auzi:om de afaceri care tine marfa in servetele.vai de p..a voastra.au ce invata copii vostri de la voi
16
12
Vă ajutăm noi că nu sunteți buni la aritmetică. Miță şi Adi Moldoveanu sunt interlopii turnagii. Tot ei vand tot ei toarnă.Stupid ass nas
9
1
Stergeti comentarii dupa bunul plac ? Tot voi ? Replica de rahat !
12
0
…i-ai facut groapa lui tactu mai mica,nu te-a ajutat Fane Odagiu??
7
0
Eu subsemnata Rafte Danuta,o sa va dau in judecata!!!am studii superioare la sc ajutatoare de pe Frunzelor !!!apropo ,si vreau sa le termin la regim inchis la Poarta alba ,cu Dorel care locuiesti sub pod la Medgidia.
9
2
S***a Sarafu face videochat
20
1
Bre nu ne zice nimeni prin comentariile astea cat a fost intelegerea la Bucuresti pentru sediul RAR?? Asta cred ca o lasa pt tura nr doi
12
4
Drogatule tu vorbești când ti-a plecat c***a de lingă tine și sa f*t.ut,și a început sa o su..ga lui Silviu?? Tu vb când te drogai la garaj,și o puneai pe c***a de Oana soția ta,sa stea în genunchi și spunei sa le su..gă penisu la șoferi??..spuneai asta în fata lor?? Tu vb când erai dator vândut,și de drogai cu Roxana badea...în masini și prin garaje?? Tu vb zdreanta de om...când nu qveai un ban în buzunare și te împrumuțai .la toți prietenii?? Zdreanta de om,care te-ai fu..țuț cu Nadia soția în acte a lui Silviu...și cereai bani de la ea,ca nu ai ce sa mănânci?? Mai bine tăceai.. drogatule
10
9
Sa ajuns aici datorită lui Cristi generalul și flori de la spălătoria din km 5 aveau boala pe Oana ca a vrut sa facă o Spalatorie lângă t****i , și la turnat pe Silviu la garda iar acum ia făcut cheie și lui nas ca nu ia dat 2500€ înapoi ! Poliția cel mai mare trafic de ce vreți voi se întâmpla la flori Trafic de droguri , prostituție , evaziune fiscală spălare de bani recuperări creanțe ! Ia spune tanti flori ce urgi organizai cu toți băieți după care le făceai cheie la garda ! Câți ai băgat la zdub mulți , începând cu cei de la banca BCR și terminând cu prietenul nas ! ( va vine și vouă rândul aveți răbdare ca va vine nota de plata ) ( nici o data flori nu o sa ai valorea lui Oana sau pe toate fetele care le bârfești !
9
2
Te ai trezit analfabetule sa vorbesti? Nu mai da commenturi ca se vede de la o posta ca vrei sa te disculpi ! Asuma ti ce ai facut ca esti un mare sifon si ia ti vaselina pentru cand o sa te gasesti cu baietii carora le ai facut praduieli Mai si minti ca un m***t fara scrupule ca era dosarul ca de nu stiu cand si nu stiu ce cand prenumele tau e 16 Ai facut praduieli ca nu degeaba scriu astia care au surse concrete Vrei sa o dai acum ca esti baiat bun cand tu ai sifonat minciunile astea ca sa indrepti atentia care o aveai pe cap ca esti un drogat care mai si vindea la copii Tu chiar meriti ce te asteapta mizerie ambulanta
7
0
Pai atâta minte au avut! Țăranu' când se vede cu viață bună începe sa facă ca toate broaștele. Minte îngustă și creier puțin. Pormă se miră că ce naiba au gaborii cu ei. Niște descreierați. Platformele astea de socializare i-a băgat pe mulți la pușcărie. Niște labili psihici.
7
0
Rafte daca vrei sa fie bine sa nu mai iesi din arest la domiciliu toata viata ta dar si asa iti aduce glovo vreo comanda de mori mancand
6
3
Ce ti-e si cu viata asta. Silviu era un baiat cuminte, facea pe samsarul de masini, au invatat meserie de la Tzugulea, vindea lapte la pet in piata km4-5, familist. Si dintro data s-a schimbat cand a dat de bani. Ciprian l-a luat sub aripa lui si dupa Silviu l-a uitat. Cu banii lui Arsen si in umbra lui a înflorit in business. Daca va uitati in oras, nu vedeti un smecher adevarat care sa epateze pe retelele de socializare. Pe care-l duce capul, sta in anonimat si isi face treaba. De alde trepadusi, gramada. Sa vedem finalul cum o fi. De Ciușka ce se mai aude?
18
0
Doamne ce naivi santeti sifonul principal este Cristi țiganul ( generalul ) cu tanti flori ! Ăștia ia legat pe toți băieți care au fost pe la Spalatorie sant sifoane la garda ! Poate acum vor spune băieți ce se întâmpla la Spalatorie cum lăsau marfa la flori ptr vânzare și ce se întâmpla când jucau biliard la generalul acasă toți ! Cele mai mari turnător
8
3
Taci ma “cetatean” - militian care isi lauda realizarile O sa vedeti voi cand o sa inceapa plangerile din partea alora care i ati inchis pe nedrept Si alea tot publice o sa fie si sa vedem ce capete o sa cada atunci In mare parte ati facuto de oaie si ati mai dat si minciuni ziarelor cu ultimii implicati in MARELE ULTIM DOSAR De data asta o sa raspundeti pentru faptele voastre ca prea va credeti Dumnezeii
5
10
Cum naiba o instituție a statului r0mân să plătească chirie unui traficant internațional de stupefiante? R.A.R. Constanța numai în "curtea" unui penal putea să-și desfășoare activitatea!!! Și pormă ne mirăm de ce totul se scumpește și impozitele cresc de la an la an. Cum mă să plătești 15000 €/luna unui traficant? N A Ț I E de nebuni.
16
5
FELICITARI AUTORITATILOR IMPLICATE PTR FELUL INTELIGENT SI FORTE IN CARE I-AU ANIHILAT PE ACESTI INFRACTORI! PROBABIL CEI PRINSI INAINTE I-AU DAT IN GAT PE CEI PRINSI ACUM CARE, LA RANDUL LOR, II VOR DA IN GAT PE CEI CARE VOR CADEA DATA VIITOARE. CA CETATEAN MA INTERESEAZA SA AVEM INSTITUTII PUTERNICE CARE SA TINA INFRACTORII DEPARTE DE SCOLI SI DE SOCIETATE, IN GENERAL! FAPTUL CA INFRACTORII SE AGRESEAZA INTRE EI NU MA INTERESEAZA, E UN SPECTACOL CA IN IMPERIUL ROMAN CU LUPTE INTRE ANIMALE SALBATICE!
24
5
Traficanți, consumatori, makedoni desfrânați, proxenetism și toate cele. Ce naiba le-or place o astfel de viață?!? Și ce au rezolvat?!? Cu toții sunt niște găini pentru avocați, milițieni, magistrați. Îi vor mânca de lovele până la ultima picătură. Copii lor vor vedea astfel de lucruri și vor moșteni îndeletnicirile părinților. Mamele(soțiile) rămân de izbeliște și e normal să caute și altceva. Când ca soție ai parte de descinderi într-o casă cu copii e normal sa te saturi de-o astfel de viață. Dar vorba aia, când i-au luat de bărbați, nu i-au văzut ce fel sunt?! Deci, ce haliș-beliș de viață e asta?!? Dă-vă-n slobozi cu apucăturile voastre de narcomani cu legitimație.
20
0
Pisane am pe tine de siforn mincinos Rafte Te ai chinuit sa scrii mesajul ala prin care te disculpi cand tu ai facut 16 poze si filmari tuturor cu care ai stat la masa de boschetar sarac care mananci sanwichiuri si pozezi in milionar Esti un tepar de clasa mare cu tot cu navastata care ti au luat o toti la rand ca tu nu ai cu ce analfabetule Lasa ca iti da dupa sulfet o sa putrezesti in puscarie traficantule stai tu linistit SIFON DE PRIMA MANA !
5
4
numai ...artisti, unul si una, bucuria ...replicii! datile curajul vietii de cacaoooo!
4
0
Oare ce se întâmpla cu voi doamnelor cand da ți voi acum acolo de Pruia?saracul Nas o sa fie și violat și abuzat !daca nu a învățat deja de la arsen sa stea pe la protejați ca și el stătea numai pe la protejați la Tulcea sa nu cumva sa se întâlnească cu Pruia !!
13
0
Toate mesajele despre petre tomesfu sunt de la creier mic adi buda aka wc public! Se vede dupa cum tastezi ANALfabetule!
12
2
Ca să vedeți ce a lăsat în urmă pensionarul de lux de la antidrog....e buna pensia babana s**tă de la statt
6
3
Stefancu silviu scapa, are bani bbaahahahha. Isi ia avocati hahhaha. O sa scape inauntru sapunu baa. Asta a TEPUIT pe toata lumea, pe fratii lui, nici avocatu pulea nu l sprijina. Are la fapte mai ceva ca fratii t**e.
14
6
Domnilor ziaristi care scrieti numai minciuni cum puteti sa spuneti ca ea turnat Daniel Rafte cand acest dosar este de un an de zile cand totul a inceput de la fata prinsa pe aeroport in Franta aprilie 2022 si de aici a inceput totul ce treaba are Rafte care a fost arestat la Ploiesti cu iei care sunt anchetati ai retinuti la Constanta cine va dat bani sa scrieti minciunile astea trebuie sa platiti domnilor ziaristi de la Replica pt toate minciunile acestea fara dovezi sau vati gandit voi asa ca poate va da Rafte niste bani ?
5
8
Piki in curand tu urmezi sa mergi la puscarie sa stii te face bine Petruta te tine numai pe cristal se joaca cu creieru tau ala mic da bine iti face ca te crezi destept sifoanelor
4
0
Piki sa iti fie rusine,tia mancat creierii Petruta,si tu nu ai bani de paine,doar te simti bine ca te tine Petruta pe cristal swarovsky!Nu iti mai dau 2 luni si o sa fii femeia lui Dorel si iubita lui Petruta
5
4
Steli steli si eu am crut sa fiu mafiot sar nn pot… ma terorizeaza tiganii lu cocos si petre … cum ai acut curaj sa i legi??? Cum?? Ca vreau si eu??? Petre peruca ucigasa mi a amenitat mama da mi e frica sa l dau … am filmari audio video
5
2
Silvicule intru in foc ptr tine… doar am fost frati mereu… pe mine m au luat martor ca toti stiu ca am acut milioane si ju mai am ca am cumparat nu am canndut
8
3
Daca procurorii vad si citesc comentariile … daca in romania ar putea decide juratii …. Multi militeni din astia tip diicot le ati lua locul arestatilor…. Silviule du te frate si lupta pt drepratea ta!!! Stai arestat cat zic ei si o sa le demonstrezi… ai atati prieteni care pot sa convinga ca doar ai cumparat candva si ai folosit…. Esti barosan cheama acocati de la capitala sa te ajute sa vorbeasca ptr tine … la constanta structura ddicot si dna are suorematie … ai da stai nevinovat 2-3 luni arestat da o sa iesi basma curata ptr ca nu ai facut
10
6
Sunt sigur ca vis a vis de mesajele din aritcole cateodata se sesizeaza politia… bvo ne bucuram…. Daca am fi pe timpu lu stefa… jur ca imi ouneam capubptr silviu… baiat bun.. producator … fizic de smardoi… dar de dapt doar un baiat sufletist fost sofer…. Niciodata nu ar fi facut trafic de droguri ptr ca sunt sigur ca este cel mai bun cumparator sin dovrogea
10
8
Orice ai face domnu petre sa nu uiti ca ai talharit oameni in fata unei femei si a unui copil de 3 ani…. Esti ultimul om .. singurul smecher care ai mancat pufuleti si care pe nevasta ta a futut o tolomanu copilul rau de mingii… l ai legat pe mitza soare doar ptr ca ai crezut ca ti a futut o pe stela… da T*o pufleanu cu care acum esti prieten alins o doar?? Sau gabi lutic??? Esti un maimutoi de 3 lei ai fost umerasu lu mitzu ai avut noroc cu S***a ca tu erai terminat.com si purtai casi de dama! L ai pacalit pe bogdan de lanoisho sa te imbraci si tu de firma… te ai dat zmeu …. Norocul tau a fost S***a ca te a fa ut smecher cu gura… esti o zdreanta de fapt si fost esti si ramai… sper sa nu reusesti prea multe 19 pana la condamnare…. Futete ar tancu in c*r …. Halitor manglitor ce esti… vezi ca familia cocos are scoala ptr tine drofat de cristal ce esti
10
2
Eu petruta va spun sicer ca am dubla personalitate si va recunosc ca nu eu dama de companie ci petre frumuselu a faciut toata magaria cu ajutorul lu piky cu speranta ca scapa de condamnarea cu talharia ptr paine …. Dosar care in culise se numeste ‘ talharie ptr paine ‘ … domnul piky de 15 ani traieste din amintiri …. La perchezitie s a gasit fabuloasa suma de 200ron in casa acestuia… acest barbat dama de fapt este imbracat cu haine cu un numar mai mic date de poamana de dorel de la Medgidia!!!!
9
1
Ba Arsene, babAy , ai uitat ca l-ai luat pe nas de la Medgidia in brațe după ce sa pisat lumea pe fata lui și după ce l-au tăiat la Praga . Era finul tău , Numai dedicații peste tot, pana sa umflat la tine in PECO cu Valentino . Echilibrat ? L-ai băgat pe Calaigii la pușcărie , un sifon echilibrat . Ai paradit-o pe Daliana după ce te-a întreținut 4 ani la pușcărie , pe tine și familia ta . Te lua Daliana cu hamul pe la spate și ești echilibrat ? O latura de om . Ai uitat ca pitbulul te-a scos pe strada și ti-a dat sa mănânci in spania . Un analfabet plin de steroizi cu doi neuroni activi .
26
3
Va mâncați între voi,acum e momentul sa scrieti tot ce știți ,sa va facă diicotul vizite la toți Eu sunt interesat de VIRA fetița dacă are cineva ponturi sa îl băgăm la bulău și pe asta
13
1
Anturajul la stricat pe Borsar, Nas ,Vira …live de la garaj …Oana Croitoru ia stricat casa lu Borsaru…Ai uitat de finu Arsen la puscarie si umblai cu Nas si toti fraeri…Arsen chiar isi vede de treaba lui in comparatie cu multi are familie si nu umbla cu prostii…Arsen e un om echilibrat fata de multi .O avea si defecte ca le spune in fata! Dar nu face rele nu umbla cu fraeri…Adevarul ca de Arsen multi s-au folosit pana sa fie impuscat ! Arsen are capul sus ca miroase repede lingusitori si perversi si nu ii tine aproape…Arsen ii ciufulea pe astia obraznici singurul lui defect in rest isi vede de treaba lui nu are de a face cu p****i.Oana la stricat pe Borsar. Ia dat patima lu Madala…Pe oana o ardea pritenul lui Borsaru ,Marius o face trenuletul.
3
7
Stiai ca idolul tău arsen plateste escorte sa își pună dildouri și sa io bage in kur Și ca fisu arthur e la fel de homosexual ca el,l-au bulit colegii in clasa când era mic și are traume deaiea și-a injectat testosteron ca avea estrogenul mai mare decât cu kurva cu care l-ai fscut pe spurcat Pisaneaeam pe fitu ca dacă îl prindem ți-l livram bucăți
10
6
GRIGORENCO VIRA ALBINA CALU OAIE BIDI ALBERT FERI NAS ETC ETC Toate saraciile astea,vacanța pt ei e sa stea la colț de strada și sa se mănânce între ei pe replica Am uitat mai e mânuță care ii strânge pe toți la librărie in 4-5 și mânanca iaurt cu covrigi Sa va trag mweee Silviu Stefancu o sa iasa nevinovat și își trage o vacanța in Maldive ca sa se pise pe voi de invidioși
19
6
Așa îți trebuie nașule ca prea mult te-am ajutat . L-am bătut pe madala ca i-o luasei pe c***a de “scrumbia” Oana . Ia dat și banii jumate de vati facut firma împreuna , ți-am dat teren cadou la primo , Mercedes e class la jumate din preț , mai vorbit urat in tot orasu ca am sa îți dau 300 milioane și ca ce imi făcea Daliana , aiurea . La cât bine ți-am făcut . Dacă nu eram eu vindeai lapte la abator si acum cu Cornel . Ti-a venit rândul și tie !
12
4
Și noi pe atelierelor vindem drogurile la geam ......că ne protejează garda. . ...și tata face sifoneli la s****n.....
5
2
Sifonul ăla ordinar de Albert va legat .....cum a băgat tot orașul că poate îl scapă pe drogatu ala de ..... Robert....și pe masa aia Neli...... chiar sunteți proști.nea legat toată piața Chiliei pe noi
3
4
Silviu ce faci cu Filis pe care i-ai luat-o lui vira ?! I-ai făcut săritura , rămâne Filis fără sponsor , cine ii mai da limbi ? Cine ii mai plătește chiria și ii da bani sa se întrețină ? Se întoarce iar la vira sa o Pescărească ?!
10
2
Aia a lu oiae va sifonat ......și jegu ăla de Albert.......că să îl scoata pe drogatu ala de fisu ....și pe fosta nevasta .....aia de pe atelierelor va baga pe toți la pușcărie proștilor
10
2
Silviu Stefancu e un om de nota 10 cu caracter dulce,are și el nebunia lui O sa iasa verdict nevinovat in ciuda la dorința multor ofticosi și invidioși care ia lovit inflația in stomac
15
14
Da se stia de mult ca silviu face combinati...!! Si pizdoiu ala de nas care l a taiat lumea si sa p...t pe el...si de el se stia ca face cu droguri si nevastasa e la treaba...silviu o sa iasa ca are bani...im schimb taranul de nas... in puscarie o sa ii zaca nasu
10
1
Si pe la Fit Gym Dacia se vinde…si se f**e barbat cu barbat pe la vestiare..alllooo
10
1
Ce rai sunteti haha. Poate i a turnat Valentino. Desi ala nu are bani de avocati, deci cred ca aveti dreptate...
12
0
De ce erau liberi?Ce legi avem frate?Ce tara i asta?
12
5
Cand te gandesti ca o Regie a statului este in curtea lui.... in ce tara traim !! Alooo
19
3
Cior ile Bancuta reclamau de atunci ca umflatul asta era drogat. Ce p****i, nu stiau ca el face si trafic hahah
8
4
CRISTI POLIȚAIUL UNDE ESTE MI-A FURAT CEAS DE 40MII € CEL MAI MARE POLIȚIST CORUPT
11
7

REPLICA

LOTO

6/49
21491054326-11-2023
5/49
32195312716
joker
2 4 8 6 8 3134232633