REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Năstase:În penitenciar am acces preferenţial la pix; acesta scrie automat împotriva lui Băsescu

Năstase:În penitenciar am acces preferenţial la pix; acesta scrie automat împotriva lui Băsescu

Replica API 29 octombrie 2012 | 00:00 224

Adrian Năstase îi ironizează, într-un comentariu postat duminică pe blogul personal, pe jurnaliştii care au solicitat lămuriri de la şeful Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor cu privire la regimul său de detenţie.

"Aici, în penitenciar, am acces preferenţial la pix. Pixul asta scrie însă, în mod automat, comentarii împotriva lui Băsescu şi a slugilor sale. După ce sunt scrise, articolele sunt trimise la un server în Islanda, unde le vede dl. Sima, care le discută cu fostul ministru independent, Predoiu, iar apoi le trimit la Ondine Ghergut, la "România Liberă", de unde sunt direct preluate pe blogul meu...", scrie Năstase pe blog.

El menţionează în postarea intitulată "Să-l ajutăm pe Dan Tapalagă" că acesta i-a cerut şefului ANP o serie de lămuriri pentru a clarifica dacă are acces la internet sau beneficiază de un regim preferenţial.

"Dan Tăpălagă nu comentează ce scriu, pe el îl deranjează faptul în sine - faptul că scriu. Şi, de exemplu, de ce am scris pe blog şi în 14, şi în 15, şi în 18 octombrie? De aceea, el i-a solicitat şefului ANP (Administraţia Naţională a Penitenciarelor - n.red) o serie de lămuriri "pentru că nu e clar (pentru cine nu e clar? n.b.) dacă (Adrian Năstase) are acces la internet sau are parte de un regim preferenţial". Întrebarea este firească pentru că, pe vremea când el era purtător de cuvânt la Ministerul Justiţiei, sub ministeriatul fostului procuror ceauşist, Monica Macovei, aşa ceva nu ar fi fost posibil...", mai spune Năstase.

Postarea lui Năstase se încheie cu un post scriptum în care subliniază că jurnalistul Dan Tapalagă exagerează uneori în încercarea de a fi ca Monica Macovei. "Nu ştiu de ce Dan Tăpălagă îmi aduce aminte, ca stil şi ca înverşunare, de Carol Sebastian. Ştiu că idealul lui în viaţă îl reprezintă Monica Macovei, dar am impresia că, uneori, exagerează...", conchide acesta.

sursa: newsin.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218