REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Naşul Learciu şi finul Opreanu, despărţiţi de interesele politice. „Coincidenţele” bizare de la locul de muncă!

Naşul Learciu şi finul Opreanu, despărţiţi de interesele politice. „Coincidenţele” bizare de la locul de muncă!

Replica API 27 martie 2017 | 00:58 2577

Daniel Learciu

Mircea Banias, preşedintele organizaţiei judeţene a ALDE Constanţa, a anunţat, la sfârşitul săptămânii trecute, că a convocat o şedinţă în care au fost invalidate deciziile de la municipiu (printre care şi înlocuirea lui George Fulina cu Daniel Learciu). Anunţul lui Banias (poziţionat lângă Daniel Constantin în războiul din ALDE) nu a rămas fără ripostă din partea „echipei lui Tăriceanu” la Constanţa. „A avut loc o şedinţă în care s-a mai decis excluderea din partid a lui Emil Banias (consilier judeţean, fratele deputatului Mircea Banias), a lui Dorin Opreanu şi a lui Nicolae Tutungiu (consilier local la Medgidia), „pentru grave derapaje şi încălcări ale statutului partidului şi acţiuni denigratoare la adresa forurilor statutare, atât judeţean, cât şi central”, a mai spus Learciu zilele trecute.

În schimb, consilierul Nicolae Tutungiu susţine că deciziile anunţate de Daniel Learciu au fost luate „la o întâlnire într-un restaurant” şi nu pot fi recunoscute, fiind nestatutare. Dorin Opreanu este însă… sceptic! El spune că nu crede că s-a întâmplat aşa ceva, că nu crede nici că ar avea vreo problemă sau că ar fi certat cu Daniel Learciu, nu de alta, dar Daniel Learciu este… naşul său de cununie şi naşul copilului său! Însă, chiar Learciu îl contrazice: „A ales (Opreanu – n.r.) un drum diferit faţă de al meu”.

De precizat că, de ceva timp, Opreanu este director interimar al Oficiului Judeţean pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale – Constanţa. Este funcţia pe care Daniel Learciu a deţinut-o înainte de a deveni consilier judeţean şi, ulterior, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean. „Pe durata exercitării de către mine a funcţiei de vicepreşedinte al CJC, postul meu la oficiu este suspendat. Până acum două săptămâni, funcţia de director a fost exercitată cu delegaţie de către Sergiu Uzun, iar acum este exercitată de către Dorin Opreanu”, a precizat, referitor la acest subiect, Daniel Learciu.

Însă, gura târgului comentează că Opreanu ar fi ajuns pe funcţia naşului fiindcă „ar fi tras sforile” Mircea Banias, să îi facă „în ciudă” lui Learciu! Learciu nu a dorit să comenteze un asemenea zvon, în schimb, chestionat pe acest subiect, Opreanu nu s-a ferit să explice că… actualul preşedinte al Agenţiei la nivel naţional, Adrian Chesnoiu, a considerat că „este potrivit” în instituţie pe acest post, mai cu seamă că cei doi se cunosc! „Eu şi domnul Chesnoiu am fost colegi la Academia de Poliţie, ambii suntem ofiţeri de poliţie”, a spus Opreanu.

De menţionat că Opreanu s-a angajat în luna aprilie a anului 2013 la oficiu, iar Learciu l-a "năşit" în luna octombrie a aceluiaşi an.

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu pot sa cred!!! Am citit cv-ul acestui neavenit. E o larva!! Cum sa nu fim praf in europa daca punem pe functii numai incompetenti si spagari!?! Adica termini liceul la 23 ani si la 30 esti director la stat!?!? Ce incompetent spagar e Learciu! Nu reusea sa fie vicepres la CJC daca nu era informator la DNA. Doar asa se explica de ce nu e in puscarie la ora asta la cate spagi a luat pe unde a umblat. Un jeg de om!
3
0
Machedonul asta analfabet spagar abterminat liceul la 23 ani. Cred ca asta spune totul. Si nu e basm scrie negru pe alb in CV-ul lui.norocul lui ca e pupincurist si spagar ca scoala in sine a fost un chin pentru el.
5
0
Ce fata de bidon turtit are spagarul asta de learciu! Mars la cotet coruptule! Vine si vremea ta! Nu faci decat sa vinzi posturi pe 15.000 euro la consiliu judetean....iei banii la oameni si ii minti ca ii angajezi. Si te mai dai si bun crestin....
7
0
Dorim sa va aducem la cunostinta ca numitul LEARCIU DANIEL DUMITRU este cercetat in 2 dosare penale in legatura cu fraudarea de fonduri europene si obtinere de foloase necuvenite-SPAGA .Domnia sa este un retard care dupa ce ca cere spaga vine la noi sa ne zica daca vrem sa ne ajute cu ceva informatii despre diversi ca sa scape de ei si sa isi faca el treaba. El si familia lui sunt diagnosticat cu retard avansat - vezi aspectul fratelui si inteligenta surorii .omul este un corupt si un jeg!
9
0
subscriu la ce zice Tutuianu si pot sa mai adaug ca am informatii ca lerciu este cercetat ptr spaga primita in calitate de presedinte la cjas si ca are mai multe proiecte la afir prin care urmareste doar fraudrea de fonduri europene! Iar cei care comenteaza aici-learciu cristian -frate retard sau acoliti de-ai lui sa faca bine sa munceasca si sa nu mai stea la luat spaga si bani imprumut. Leprelor,jegurilor!
10
0
Learciu eu un machidon spagar obosit si ordinar!!! Am seaizari ca cere spaga ca sa angajeze oameni la cjc, cere spaga ca sa emita cerrificate de urbanism cere spaga ca sa nu il dea pe Grasa afara.... Un dobitoc!!! Care in afara de spaga nu face decat sa bea cafele prin portul tomis. O sa ii iau masina si soferul care sunt platite de cetatenii judetului ca sa munceasca nu sa frece menta.
11
0
Pe Dorin asta doar hainele il recomanda restul nimik, este un incompetent si jumatate. Este soferul lui Banias si stie sa pupe lumea in fund, doar asa a primit functii
12
8
Ce dracu au favut astia sa merite atatea. Opreanu asta cere mereu spaga si trece doar proecte dca dai 1500 euro toata lumea stie . O sa ajunga la mititica ca restul de la ei de la fonduri
13
9
Domnul Dorin Opreanu reprezinte tipologia parvenitului , alaturi de analfabeta si incompetenta de nevasta-sa. Pe astia doi nu ii recomanda nimic , decat hainele de pe ei. Dl Opreanu a facut bani la AFIR doar din mangle, combinatii si proiecte trucate. In scurt timp o sa vin DNA si o sa il bage la puscarie ca a furat banii din Proiecte Europene.
13
8
Cand plecati in transhumanta in elada ?
15
12
Praf in ochi cearta dintre nas si fin! Miine ii vezi pe amandoi in tabara cistigatoare profitind din plin de functii caci sunt niste "valori"profesionale!Sunt invatati cu linsul si tradarile!
19
11
Asta este director de o luna si deja imparte bani prin oras face promisiuni in stanga si in dreapta ca ajuta pe toata lumea cu bani europeni. El crede ca e firma lu socrusu. Ma mir ca inca nu la luat la ochi DNA si SRI pt cate a facut la fonduri europene si pentru cat promite ca face. La cate belel are in cap si cati oameni a nenorocit nu apuca vara in libertate toti il stiu de ciripitor
19
10
Sifonule te lauzi acum ca esti ofiter, dar cand ti-ai turnat colegii ca sa scapi si cand dadeai declaratii naspa sa-ti scapi pielea cum era. Sa stie lumea ca ai scapat de puscarie ca esti un turnator. TURNATOR ai fost , turnator ramai, rusine pentru toti care te tin in brate, nasi , socri, ..
21
13
Opreanu il barfeste pe Learciu si il injura pe unde il prinde ca si a facut treaba cu el
21
9
...sau inseminare....opreanu stie de ce...
20
9
Oprene fa un test adn la copil ca avem informatii ca nu e al tau.. cica e facut cu nasu
22
10
Pentru toti aia care il criticati pe Daniel: ofticatilor,obositilor, sa-i luati mertecu' la gurita! Puteti sa mancati caca pana nu mai puteti! El tot un smecher ramane si voi tot niste muritori de foame care latra! Imputitilor, cand o sa vedeti machidoni cersetori pe strada asa cum sunt multi dintre voi, atunci sa mai deschideti botu'! Dar asa ceva nu o sa vedeti, agaricilor! V-am pupat retarzilor! Bravo, Daniel! PS: purcelule psd-ist vezi ca mirosul pe care il simti,este mirosul de jeg pe care il emana corpul tau, nespalatule! Branza nu miroase asa! Vezi-ti de parizerul tau cu hartie igienica
17
19
Si daca e nasu, ce! sau de asta l ai luat nas. Mirosi a oportunist
28
11
Ia mai trageti cu ochiul pe la machedonimea din Micidia sa vedeti ce cadre aveti , de ,,toata calitatea,,, . Niste clevetitori , inganfati si certareti , oameni de o mare valore!
14
23
cand a cunoscuto pe fiisa lui zeicu a aparut si masina, si locu de munca, si banutii....asta spune multe. ai grija dnul Learciu. La munca nu-i mai ajungi cu prajina la nas. tre sa avem grija cu cei care se marita
33
11
Dorine sa iti zic un secret. Nu are ce miros sa iasa din noi. Noi eram oieri, adica proprietari de oi. Cu oile stateau angajati ciobani ca tine dorine, ca tine sau ca taica-tu sau bunica-tu. Asa mi-a trebuit daca m-am bagat nas la unu care si-a dat mama afara din casa.
31
13
Niste oportunisti...ba pc ba pdl ba alde doar doar au si ei acces la ciolan
25
12
Auzi da voi mackidonii aveti impresia ca faceti parte din lumea buna?Haida-de,faceti un dus mai intai sa iasa mirosul de telemea.Niste ingamfati,tupeisti,excroci,inculti si toparlani,asta sunteti.Jos labele de pe Constanta,intrusilor,minoritarilor!
22
22
Dorin Opreanu a fost arestat anchetat si dat afara din politie pentru trafic de tigari la vama cu bulgaria! Ce politist esti tu mai baiete? Crezi ca daca esti casatorit cu fata lui Vali Zeicu ai devenit aristocrat sau cum ? Esti zero barat pe langa Vali sau Learciu! Nici de hamal in port nu ai fi bun
31
9
Astia in afara de scandal nu au nimic in fisa lor de activitate politica. U zero barat. Asta e clasa politica.
22
10
Asa,Learciule da-l drak de fin! Pe ei ,daca vrei sa te fac senator trebuie sa ma sustii ,nu doar sa ma lingi in cur! A indraznit sa-ti ia postul fara voia ta? Curat,murdar!
23
11

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218