REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Nataţie: Înotătorii români, primiţi de ambasadorul Republicii Coreea înaintea Campionatelor Mondiale de la Gwangju

Nataţie: Înotătorii români, primiţi de ambasadorul Republicii Coreea înaintea Campionatelor Mondiale de la Gwangju

Replica API 9 iulie 2019 | 00:00 303

Componenţii lotului României au fost primiţi, luni, de ambasadorul Republicii Coreea în România, Kim Yong Ho, înaintea participării la Campionatele Mondiale de nataţie, competiţie care se va desfăşura între 12 şi 28 iulie în oraşul sud-coreean Gwangju.

Kim Yong Ho le-a transmis sportivilor români mult succes la cea de-a 18-a ediţie a Campionatelor Mondiale.

"Înaintea acestei întâlniri am consultat statistica României în istoria Campionatelor Mondiale de nataţie şi am observat că aveţi 2 medalii de aur în palmares, 1 de argint şi 7 de bronz. Este un palmares mai bun decât al Republicii Coreea. Coreea are până acum 2 medalii de aur şi 3 de bronz. Deci şi Coreea este destul de aproape.Vă doresc mult succes la Gwangju", a afirmat ambasadorul.

Preşedinta Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern (FRNPM), Camelia Potec, a afirmat la rândul ei că îşi doreşte ca sportivii să revină din Coreea de Sud cu rezultate cât mai bune. "Este o onoare să ne aflăm aici şi să vă prezint sportivii care vor reprezenta România la trei discipline din cele şase ale Campionatelor Mondiale de nataţie. Avem un lot cu sportivi foarte tineri, dar vă asigur că sunt cei mai buni din România, iar noi sperăm ca un număr cât mai mare dintre ei să ne reprezinte ţara şi la Jocurile Olimpice de la Tokyo de anul viitor. Ne dorim să ne întoarcem cu rezultate cât mai bune de la Gwangju", a afirmat Potec

Sportivii români s-au fotografiat cu Ambasadorul Republicii Coreea la Bucureşti, care a primit o plachetă de la Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern.

România va fi reprezentată la Campionatele Mondiale de nataţie, care se vor desfăşura între 12 şi 28 iulie la Gwangju (Coreea de Sud), de un lot format din nouă sportivi (înotători şi săritori).

sursa: agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367