REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Nava scufundată la Midia: ultimele noutăţi legate de ranfluare!

Nava scufundată la Midia: ultimele noutăţi legate de ranfluare!

Replica API 6 decembrie 2019 | 12:32 870

Nava scufundată la Midia continuă să fie un subiect intens discutat, mai ales că la mijloc este vorba de mai multe aspecte. Spre exemplu, o ultimă informație este aceea că armatorul a abandonat nava. Prin urmare, totul ar reveni statului român, fiind vorba de marfă și costurile de ranfluare.

Reamintim că nava, care a fost supra-încărcată cu 14.600 de oi, s-a răsturnat duminică, 24 noiembrie. La bord se aflau şi 22 de marinari sirieni, care, din fericire, s-au evacuat fără probleme. Unul singur a căzut în apă, însă a fost salvat rapid. În cauză a fost întocmit şi dosar de cercetare penală, iar comandantul riscă chiar şi închisoarea, după ce şi-a pus în pericol echipajul. În acest caz s-au autosesizat și Ministrul Transporturilor Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bobe, Ministrul Agriculturii, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Costel Alexe, Csutak Nagy Laszlo, președintele Autorității Naţionale Sanitare Veterinare și Ministrul Dezvoltării Rurale, Nechita-Adrian Oros.

În ciuda informaţiilor vehiculate joi dimineaţă, la ora 17.00 a avut loc o întâlnire în Portul Midia, la care a participat directorul Autorităţii Navale Române, Alexandru Mezei, fiind discutate două aspecte: armatorul a anuntaţ că se va ocupa de oile moarte rămase pe navă, fiind deja contractată o firmă, din Tulcea; a doua chestiune s-a referit la prezentarea planului de ranfluare a navei. Şi în acest caz, armantorul a anunţat că a selectat o firmă străină care să se ocupe. Autorităţile navale române i-au cerut armatorului contractul încheiat cu forma respectivă, iar armatorul a precizat că documentul va fi prezentat vineri, 5 decembrie, semnat de ambele părţi. Întreaga operaţiune de dezeşuare şi aducere a navei la mal va dura o lună și jumătate cel mult - cel puţin aşa a reieşit din aceste discuţii.

Citește detalii aici:

Reprezentanții FIRMEI exportatoare din cazul NAVEI SCUFUNDATE la Midia, relații cu politicieni, vizitați de DIICOT și AFACERI de TOP!

Nava scufundată în Portul Midia, o bătaie de cap de sute de mii de euro pe zi pentru autorităţile române!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Poate are defecte dar prostia si idiotenia nu sunt sigur printre ele..inteleg ca sunt unii care vor sa se intoarca in functie si trebuie sa arunce cu noroi dar chiar asa? E adevarat ca e mai bine sa stai la serviciu si sa iei banii degeaba ...sustineti incompetenta frustratilor!
1
0
Sunt bucuros ca nu sunt singurul care remarca prostia, incompetenta si idiotenia unui neica nimeni care vremelnic semneaza in numele ARSVOM ULUI .O catastrofa pe care domnule ministru al transporturilor demiteti o cat mai urgent. Carliont tic tac tic tac .
1
1
La intalnirea de joi ora 17.00 la care a participat in plan secund si Sincan, Mazei era treaz ?
0
0
eu stiu ca vineri e in 6 nu in 5
0
0
Ma dar frustrata esti..accepta ca nu ai realizat nimic nici personal, nici profesional, ca esti un nimeni...trateaza-ti obsesia si lasa-ne in pace!
1
0
Eu zic ca singurul capabil sa faca ceva , este ilustrul , frumosul , desteptul , inimosul , cancerul femeilor abandonate , maretul sfertodoc de la ARSVOM . Lasati-l si pe brebenel sa se ridice !! Este prea avid dupa putere , si acum ar fi proxima ocazie cand si-ar putea etala idiotenia & prostia imensa ce-l sugruma !
2
1
Eu zic ca pilotul e principalul vinovat, s-a bucurat la 2 cart de tigari si a avizat plecarea!
1
3
Planuri si sedinte si oile putrezesc in apa E un urias pericol ecologic E frig inca dar daca se incalzeste sa vedeti miros. Au terminat turismul incapabilii astia. Dac afaceri cu harapii si smecherii Bietii berbeci salvati de voulnrari au fost luati cu japca de arabi paziti de jandarmi si oile moarte putrezesc si polueaza E pericol de molimama idiotilor uniimai sunt si veterinari. Rusine
5
2
apa pare mica,facut un batadou scoasa apa si taiata nava,bucatile ridicate de o macara plutitoare
3
1
Taiata pana la nivelul apei , si apoi ce a mai ramas , scos la suprafata. Cum s-a intamplat si cu nava Rostock pe Dunare sau pasagerul Transilvania pe Dunare la Galati.
3
2
Relu suge pula , pt ca este un analfabet frustrat cu 5 clase si nu isi gaseste servici decat in privat la santuri sau paza . Relu , va ramane un analfabet frustrat pe viata . Viata lunga cu pula in gura , Relu !!
3
2
cat costa ranfulaea, ecologizarea??? cat costa aruncarea in aer? ca i mai simplu!!!
1
0
lea cazut o pleasca pe cap lu mezei si altii,fier vechi si lu nicolcioiu ....stici..
2
0
De ce sa platim noi tot timpul? Sa plateasca si pilotul si Capitania Midia si ANR. Ca ei angajeaza toti bagabontii pe pile, pe shpaga. Tolomacul ala a vazut ca nava era pe uscat. Un pilot competent anunta autoritatile, dar n-a vrut sa imparta tigarile cu aia, avrut singur....
9
0
Adusa pe linia de plutire, trasa pana in mijlocul marii negre si scufundata... Simplu
2
6
ANR, o cloaca de spagari nenorociti!
19
1
Relu, dvs nu ,,a-ti" trecut pe la scoala?
12
0
Ce mizerie a-ti facut incompetentilor, demisia imediat, risc de poluare si infectie biologica enorm. Voi bugetarii oricum a-ti votat PSD.
2
8
Numele armatorului, numele unde este, care este numele tzeparului?Nu cumva este dragnea?
3
1
Sa ne dea politia locala mai multe amenzi si mai scumpe si le platim noi!
4
1
Ar fi bine sa se actioneze cu inteligenta, nu sub presiunea privatilor
4
0
faceti in continuare afaceri cu tziganii borati !!!
18
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108