REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° ConstanÈ›a Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.5° ConstanÈ›a Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Navetiştii sunt nemulţumiţi de transportatorii de pe ruta Murfatlar-Valu-Constanţa şi retur

Navetiştii sunt nemulţumiţi de transportatorii de pe ruta Murfatlar-Valu-Constanţa şi retur

Replica API 16 februarie 2012 | 00:00 4707

Locuitorii din Valu lui Traian şi Murfatlar, care fac naveta la Constanţa, se plâng de transportatorii care operează pe această rută. În primă fază, ultima cursă din Constanţa către destinaţiile mai sus menţionate, era la 23.00. De când vremea a devenit neprielnică, ora s-a schimbat, devenind 22.30, spre disperarea oamenilor care nu mai au cu ce ajunge acasă. În cazul de faţă vorbim de SC Euro Trans Tur SRL. "Ne învoim de la serviciu o dată, de două ori, dar angajatorii nu sunt chiar atât de înţelegători. Până la urmă ne desface contractul de muncă şi gata. Eu scap de la muncă pe la 22.30, până ajung la autogară de face 22.45. În momentul de faţă nu am cu ce ajunge acasă, în Valu lui Traian. Am întrebat un şofer dacă se va reveni la ora de dinainte şi m-a repezit spunându-mi răspicat că nu, nu le convine să facă curse şi să nu scoată bani, având în vedere că la acea oră au mai puţini clienţi", a declarat pentru "Replica", o navetistă din Valu lui Traian. Firma Euro Trans Tur este deţinută de fiul şi soţia liberalului Marian Butnaru, actualul şef ARR Constanţa, care declară că nu se implică în problema mai sus menţionată. De asemenea, administratorul firmei Marcon Star, firmă de transporturi terestre şi călători, care de asemenea face curse pe ruta Constanţa - Valu lui Traian - Murfatlar, declară că programul va reveni la normal după suspendarea codului galben. "Orarul a fost schimbat doar pe perioada codului galben şi portocaliu, pe perioada acelui viscol, polei şi alte intemperii, deoarece am primit recomandări de la Poliţia rutieră. Navetiştii pot sta liniştiţi deoarece programul va reveni la normal imediat ce vremea s-a îndreptat, adică de zilele acestea. Lumea nu trebuie să mai întrebe şoferii cu privire la aceste lucruri, ei nu ştiu situaţia. Şoferul este doar un şofer", a declarat, pentru "Replica" de Constanţa, Mircea Vlăduţ Grofu, administratorul Marcon Star. În schimb, primarul oraşului Murfatlar, Gheorghe Cojocaru, este nedumerit de faptul că unele microbuze nu mai merg până la cap de linie şi fac cale întoarsă de la Primărie, în Murfatlar. La această problemă, Mircea Dănuţ Grofu ţine să precizeze: "Nu este adevărat. Toate microbuzele merg până la cap de linie".

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mănâncă borș Grofu ! Multe microbuze întorc la primărie și pe pod la fabrica de creta...Intr o seara am stat 40 min in statie sa plec la serviciu și s au retras 3 microbuze unul după altul ...noi cu ce ajungem la muncă ? De la Murfatlar după ora 21:00 nu mai pleacă că ,,nu fac bani" ne pierdem pâinea de la gură cu ,,firma lui cucu"
0
0
La fel ...bataie de joc
0
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614