REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
11.5° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Năvodărenii, în continuare nemulţumiţi de condiţiile din mijloacele de transport în comun

Năvodărenii, în continuare nemulţumiţi de condiţiile din mijloacele de transport în comun

Replica API 16 iulie 2019 | 00:00 643

Comentariile pe seama condiţiilor din mijloacele de transport în comun de pe ruta Năvodari-Constanţa par să nu se mai sfârşească. În timp ce transportatorul Grup Media Sud este în vizibilă campanie de retuşare a imaginii, anunţând inclusiv că a achiziţionat un microbuz nou, năvodărenii continuă să arate neajunsurile cu care se confruntă. Astfel, ieri, un călător a postat imagini cu un microbuz în care ploua prin trapa de aerisire. Imediat, a intervenit şi un reprezentant GMS, care a rugat călătorul să spună ce număr de înmatriculare avea maşina, pentru a fi reparată trapa. Comentariul reprezentantului GMS nu a făcut decât să declanşeze un val de critici: "Dar voi până acum nu aţi aflat cum sunt maşinile voastre?!", a fost o întrebare retorică, adresată de un cetăţean.

Şi, tot ieri, un călător a mai arătat că, în ciuda controalelor, şoferii continuă să ia oameni peste capacitatea microbuzelor. În acest caz, situaţia nu este simplă: pe de o parte, există critici că sunt oameni în picioare, în microbuze, iar de cealaltă parte - călătorii nu mai au răbdare să aştepte următoarea maşină! "După cum am mai răspuns astăzi la aceeași reclamație privind călătorii din picioare, noi ne respectăm obligațiile iar la orele de vârf microbuzele circulă la intervale de 5 minute. Facem un apel la călători să fie înțelegători și să nu insiste să se urce în microbuz dacă nu mai sunt locuri disponibile pe scaun, ci să îl aștepte pe următorul", au transmis, în acest caz, reprezentanţii GMS. Şi în cazul acestui răspuns, oamenii au ripostat: "Aşteptăm prea mult!".

A.C.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/microbuzele-gms-de-pe-ruta-navodari-constanta-controlate-zilnic-396691/

https://www.replicaonline.ro/controale-si-amenzi-de-30-000-de-lei-in-doar-doua-zile-pe-traseul-navodari-constanta-396062/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Navodarenii sa stea acasa sau sa si cumpere masini ai drq tarani si curve veniti repede in constanta
1
2
Cei care scriu cometari aici verificati inainte sa vorbiti. Pe ruta asta circula mai multi transportatori. JTA circula cu autobuze. Problemele voastre sunt doar circul pe care il faceti sa induceti lumea in eroare, daca vreti cu adevarat sa faceti ceva dezvoltati Navodari si Mamaia Nord, nu va mai ascundeti si incercati sa pareti ca faceti ceva. Transportul din Navodari - Constanta se face de 4 firme de transport care este mai mult decat suficient. Privind orele de varf cand este agitatia aceea in toate tariile o sa intalniti aglomeratia aceea.
2
3
Cuculeasa GMS nu-ti ofera nici-un contract de publi. Mananca kkt mai departe.
0
0
Pana in anul 2002 , adica de vreob40 de ani ... orasul Navodari era deservit pe linia 23 de Cta de autobuzele fistei I.T.C. actuala R.A.T.C. In 2002 au intrat P.S.D.-istii de Babinciuc de la GMS si ai eliminat teansportul subventionat de STAT La fel s-a intamplat si pe rutele spre Ovidiu si Eforie , Techirghiol si Mangalia unde s-au bagat tataroii de la Metropolitan sau TransEvren ! Vrem transport metropolitan se STAT cu autobuzele si soferii STATULUI !!!
6
0
Cat timp nu dispar astia GMSnu se face nimic oras de cacao
6
0
Cum sa faca fata , microbuzele , intre doua orase turistice ? Nu fac fata iarna si toamna ...dar vara , cand vin turistii ? La ce volum se transporta , ar trebui doar autocare si autobuze noi . La intervale foarte scurte . Navodari-ul nu este Ceamurlia sau Cobadin..este ditamai orasu , plus turistii vara .
6
0
Trebuie construit un metrou suspendat pe parte lui Ovidiu ,intre Navodari si Gara CONSTANTA si un tranvai greu pe partea Mamaia, pe acelasi traseu.Restu sunt paleative.
1
2
Asta e, comunismul e in floare, nu s-a schimat nimic in judet de 30 ani
3
0
mai laba trista , vino in fiecare zi intre 06 - 09 sau dupa ora 15:30 sa vezi microbuzele cum au cel putin 40 de pasageri . Nu iti este rusine sa minti , unde sunt masinile noi ? azi dimineata din city s-au urcat pana cand un calator ramas in statie a impins usa cu forta pt a se inchide . Nu va este clar ca e nevoie de autobuze de capacitate , nu de aceste epave , mici si terminate ? daca faceti o verificare pe bune nu iau 2 masini itp , in primul rand luminile , nici nu mai ajung pe rampa....
6
0
Nu timpul de asteptare conteaza ci volumul de calatori. Degeaba ai un microbuz de 17-20 locuri la 5 minute daca in cele patru-cinci statii din Navodari asteapta 100 de oameni. E matematica de clasa a doua, domnilor specialisti de la gms, faptul ca ati cumparat un microbuz e o frectie la un picior de lemn. La navodari trebuie autobuze macar din zece in zece minute la orele de varf si microbuze intre graficele autobuzelor si intre aceste ore
5
0
poate verificati si metropolitanul pe ruta constanta-lumina. hai ca din constanta in lumina ajungi, dar sa te intorci de acolo cu 22B care circula pe ruta constanta lumina mai greu.
4
0
Solutia replica: posteaza doar pe grupul din navodari caci altfel le scade audienta la jumate.
2
1
Calatoresc zilnic pe ruta asta si am observat ca firma a achizitionat masini noi iar cat despre timpul de asteptare este foarte scurt. Daca tot cautati sa faceti schimbari parerea mea e sa incepeti cu voi, nu sa stati in fiecare zi sa faceti controale cand lumea este multumita. Acum 2 zile se putea observa cum cineva este rau intentionat din partea controlului spunand in masina "acum nimeni nu are nimic de reclamat?". Incercati sa va castigati voturile facand ceva constructiv!! Dezvoltati infrastructura in Navodari, inclusiv Mamaia Nord!!
3
11
sa vina DUMITRASCU si sa ne scape de GMS
6
4

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369