REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Năvodărenii riscă să rămână fără căldură la iarnă. O zice primarul, consilierii habar nu aveau

Năvodărenii riscă să rămână fără căldură la iarnă. O zice primarul, consilierii habar nu aveau

Replica API 24 octombrie 2017 | 12:45 459

Primarul Florin Chelaru, susţine că foarte mulţi cetăţeni din oraşul Năvodari nu îşi plătesc facturile la încălzire. Din acest motiv, a atras atenţia edilul în cadrul unui interviu la Radio Constanţa, oraşul ar putea rămâne fără agentul termic furnizat de UT Midia.

Costul gigacaloriei furnizată populaţiei în Năvodari s-a redus de la 150 de lei cât era anul trecut la 120 de lei pentru această iarnă.

Consultaţi asupra acestui subiect, mai mulţi consilieri locali au declarat că habar nu aveau că există această problemă şi că îl vor chestiona pe primar în cadrul şedinţei convocată în data de 31 octombrie.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Degeaba va agitati de parca nu a-ti stii ca primarul asta este precum asistentele tv...este un sugaci .variante sunt cu tona,doar este unu din cele mai bogate din tara in caz ca nu stiati..nu-l mai pupati in pula atat pe drogatul asta ca isi rupe narile cu soda
1
0
De ce nu vreti sa luati banii de la matei,20 milioane de euro furati de penal prin restituiri de teren parandarat. a-ti avut si voi parte?
4
0
Vasile este de fapt George.
0
0
S-au onvatat toti ca Primaria sa suporte pentru toate panaramele care nu muncesc dar stau in baruri de la 7 dimineata. Vreti caldura ? Atunci platiti, ca nu trebuie sa suportam ceilalti pentru toate panaramele.
5
1
Oameni buni platiti-va facturile la caldura , avem cel mai bun pret la gigacalorie . Primarul a facut un anunt catre restantieri sa is achite facturile . Consilierii locali stiiu cati locuitori ai orasului au restante la apa calda ? Ce au facut ? Ce initiative au luat pt incasarea restantelor ? Fapte domnul Dumitrascu nu vorbe ! Vrem sa se implice consilierii ca daia au fost alesi nu doar sa comenteze .
5
2
Sa recupereze tot ce au furat atat primarul hot Matei cat si consilierii lui si avem bani ptr tot
7
2
-s-a nu mai dea ajutoare de caldura
6
1
Sa scoateti la vanzare apartanentele a caror proprieari au datorii, nu trebuie sa platim noi restul populatie pentru cei care nu vor sa munceasca, ajunge cu pomana suntem in 2017, la munca. Terminati odata cu ajutoarele, cui nui convine, sa plece!!!
7
2
ai dreaq pomanagii, nici la 120 lei nu-si platesc caldura. criogenia invinge pomanagia.
11
2
Primaria ne da noua lapte, carne, unt si oua. Primaria, Primaria, Primaria. Tatuca. Sacul fara fund. Milogilor ...
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108