REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Năvodărenii vor să rupă gura târgului şi să câştige partida de debut în Liga I

Năvodărenii vor să rupă gura târgului şi să câştige partida de debut în Liga I

Replica API 19 iulie 2013 | 00:00 103

Matei: După meciul cu Săgeata, Gazul va fâsâi tare

Matei: După meciul cu Săgeata, Gazul va fâsâi tare

În vederea startului noului sezon de Liga I, vineri a avut loc prezentarea oficială a nou-promovatei Săgeata Năvodari. Pe aceeaşi scenă s-au plasat deopotrivă feţe noi şi vechi, care încep un nou drum plini de speranţă şi încredere, alături de un antrenor care a făcut parte din Generaţia de Aur a României, Tibor Selymeş. Totodată, a fost prezentat şi echipamentul cu care năvodărenii vor juca acasă, în deplasare, dar şi un echipament de rezervă, în stilul marilor cluburi.

"Am ales Săgeata pentru că am încredere că este o echipă bună, fapt demonstrat prin apariţia în Liga I. Cred că putem să facem ceva. Nici nu vrem să vorbim despre titlu, cel mai important este să câştigăm cât mai multe puncte şi apoi vom vedea. Partida cu Gaz Metan este doar un meci şi atât. Indiferent că joacă sau nu joacă 7 jucători care au evoluat anul trecut şi acum nu o mai fac, rămâne numele, Gaz Metan. O să câştigăm meciul de sâmbătă", a declarat Ousmane N'Doye. Sâmbătă, începând cu ora 19.00, pe stadionul "Farul", va avea loc prima partidă a Săgeţii din Liga I, împotriva formaţiei Gaz Metan Mediaş. Deşi de la formaţia oaspete au plecat 7 jucători de bază care au evoluat în sezonul trecut, lotul Gazului este omogen şi poate pune serioase probleme năvodărenilor. "Pot să pornesc acest tur doar cu un singur gând, să câştig 3 puncte foarte importante pentru noi, să pornim cu dreptul. Gazul joacă de 7 ani împreună, chiar dacă lipsesc câţiva jucători, nu contează, pentru că au un lot cu care deja de 5 ani se antrenează împreună, asta-i foarte important în fotbal. Noi suntem de aproape o lună împreună, este o diferenţă uriaşă, acesta este avantajul lor, dar în aceste 3 săptămâni jumătate ne-am pregătit foarte bine. O să fim surpriza campionatului. Mai aştept jucători pe 3 poziţii şi sper ca săptămâna viitoare să-i am pe toţi", a precizat antrenorul Săgeţii Năvodari, Tibor Selymeş. Sezonul va începe alături de cel mai nou sponsor al Săgeţii, Phoenicia Holiday&Resort sponsorizând echipa cu 300.000 de euro, fiind considerat al doilea sponsor după Primăria Năvodari. De asemenea, se poartă discuţii avansate cu alţi sponsori, precum Rompetrol. "Staff-ul a reuşit să închege o echipă de valoare şi o să ne aducă satisfacţie nouă, năvodărenilor, dar şi constănţenilor, pentru că Săgeata este echipa momentului. Avem nevoie de încurajare, de susţinere şi de sponsori, să vină cât mai multă lume la stadion. Odată cu rezultatele, cu siguranţă o să aducem cât mai multă lume la stadion şi o să amplificăm acest fenomen sportiv. Din punct de vedere financiar echipa este echilibrată, nu ne-am hazardat să încheiem contracte mari, fabuloase, dar banii puţini, sunt siguri, nu avem nici o datorie. Cred că o să fie 2-0, 2-1, după meciul cu Săgeata, Gazul va fâsâi tare", a declarat primarul oraşului Năvodari, Nicolae Matei.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614