REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

NĂVODARI: Aşa înţeleg unii să-şi facă dreptate în trafic!?

NĂVODARI: Aşa înţeleg unii să-şi facă dreptate în trafic!?

Replica API 4 octombrie 2017 | 00:00 359

Se spune că există cazuri în care șoferii rulează pe șosele aplicând legea junglei. Iar exemple sunt, din păcate, din ce în ce mai des întâlnite. Frâne puse intenționat pentru a-l taxa pe colegul din trafic întrucât mergea prea încet, semne obscene, cuvinte vulgare și chiar ”mușchi umflați” pentru a arăta cine e masculul alfa (în opinia lor). Un caz asemănător a fost înregistrat la Năvodari.

Totul s-ar fi petrecut în cursul zilei de luni, 2 octombrie, la Năvodari, când, potrivit martorilor, șoferul din autoturismul negru a fost la un pas de a produce un accident rutier. Însă, după cum spun cei ce se aflau la fața locului, tot el s-a arătat enervat de situație, motiv pentru care a decis să acționeze golănește. A lăsat mașina în mijlocul străzii, a coborât și și-ar fi umflat mușchii la celălalt șofer, pe sistemul: ”pumnii mei minte nu are” .

”Șmecher de Năvodari, care era sa producă un accident cu mașina neagră, a coborat să-l agreseze pe cel din mașina roșie, care a evitat accidentul!”, a scris Teodor T. în grupul de Facebook numit Năvodari. Iar cei care au citit sunt de părere că: ”Asta arată nivelul de educație... După ce că e prost ... mai e si cu gura mare, tipic”. Și, din păcare, această situație nu este una singulară. Recent, o femeie relata cum a fost șicanată de un individ pe DN3, pe drumul dintre Valu și Constanța. ”Întrucât mi-a dat flashuri, iar eu nu am binevoit a mă da la o parte într-o secundă, m-a depășit prin dreapta, a trecut în fața mea și m-a ținut numai în frâne. Așa a vrut el să se răzbune...”. Iar exemplele pot continua la nesfârșit.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Numai la Navodari se poate intampla asa ceva, unde sunt toate specimenele.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367