REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

NĂVODARI: Şi-a bătut soția cu făcălețul și a stins mucurile de țigară pe capul femeii

NĂVODARI: Şi-a bătut soția cu făcălețul și a stins mucurile de țigară pe capul femeii

Replica API 8 noiembrie 2019 | 00:00 360

Ordin de protecție!

Ordin de protecție!

Clipe de groază pentru o femeie din Năvodari! În loc de vacanța pe care o aveau plănuită la Istambul, soțul acesteia i-a aplicat o corecție soră cu moartea, aflat sub influența băuturilor alcoolice. A bătut-o cu făcălețul și a stins mucurile de țigară pe capul soției. Aceasta a reușit să scape din mâinile bărbatului și a cerut ajutor, însă bătaia corecția a continuat și în stradă. Evenimentul nefericit s-a petrecut pe 29 octombrie. Individul nu mai are voie să se apropie de victimă 6 luni la o distanță mai mică de 100 de metri.

În data de 29.10.2019, un individ din Năvodari a exercitat acte de violență împotriva soției sale, a lovit- o cu un făcăleț în cap, pe mâini și pe picioare, stingându-i mucurile de țigară pe cap. Incidentul a avut loc în locuința celor doi din orașul Năvodari. În ziua respectivă, aceștia ar fi trebuit să plece în vacanță la Istambul. Profitând de solicitarea agresorului de a merge la magazin să îi cumpere de băut, victima a fugit în pijamale în fața poliției orașului Năvodari, unde s-a refugiat în mașina unei colege pe care o anunțase și care s-a deplasat la victimă pentru a-ia corda ajutor. Bărbatul a ajuns- o din urmă și a smuls- o pe din mașina prietenei și a târât- o de păr acasă. Femeia nu a formulat plângere penală împotriva soțului bătăuș, însă a mers la instanță și a solicitat ordin de protecție. Pe 4 noiembrie, magistrații Judecătoriei i-au admis cererea, așa că bărbatul a fost evacuat din locuință și nu mai are voie să se aproprie de soția sa și de locul de muncă al acesteia timp de 6 luni.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce cretin...
0
0
Vroia sa o duca la produs si sa o vanda pestilor.
0
1
Istanbul!!!
11
1
are lagatura numai cu pesedaua futu-va-n gat de jegosi !!! Muie cu cacat la pesedei si mai ales postacilor !!!
8
7
au ajuns toti ratatii c a tine sa posteze ? jenant !
6
3
Daca neuronul tau stingher nu functioneaza, nu-l mai vantura in public . Ce legatura este intre respectarea legii si PSD? De procurori si judecatori nu zici nimic?
7
4
cu ce o fi gresit ...saraca femeie?
8
5
Ce nemernic. Ce troglodit. In beci sa stai toata viata.
15
3
Si el de ce nu are parte de acelasi tratament barbar. Nu mai scapa orasul si tara de idioti, criminali si talhari. M U I E PESEDE.
15
11

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102